E
ebrutzcn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi su_perisi_1907
arkadaşlar ben hamileyim bu söylediğniz karışımları küç ü ısırganı yağları kremleri falan bende kullanabilirmiyim bebeğime zararı olurmu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben hamileyim bu söylediğniz karışımları küç ü ısırganı yağları kremleri falan bende kullanabilirmiyim bebeğime zararı olurmu acaba
canım doktora falan gittin mi peki veya şimdiye kadar ilaç veya başka bitkisel karışım kullandın mı
evet canim doktora gorundum. her sey normal dedi. ergenlik doneminde beslenmeme dikkat etmedigim icin buyumemis dedi. bir az hormon tedavisi uygulaylaim dedi. ama bunun icin once hepatit b ve c tahlili yaptirman cok onemli. eger hepatit varsa o zaman hormon tedavisi uygulayamayiz dedi. ben de hepatit tahlilinden korktum acikcasi. onun icin doktora tamam dedim ama sonra gitmedim :) yaklasik 6 ay boyunca kuc kullandim, 2.5 gogus buyutu yag kullandim, bursali aktarin unlu karisimi 2 ay gibi kullandim, gogus buyutucu vakuum-pompa kullandim, en son da actibreast gogus buyutucu krem kullandim ama hala ayni. bu kadarini kim yapsa karpuz meme olmustu simdiye kadar sırnaşık şey ama ben hala yarim limon memelerimle dolasiyorum senağlama
valla ablacım ona bişey diyemem sonuçta bebeğin olacak bence şimdi deneme bebeğin olduktan sonra dene ne olur ne olmaz ablacım bu arada allah analı babalı büyütsün allah uzun ömürler sağlıklı yaşamlar versin
CANIMCIM NE DİYEYIM O ZAMAN BEN SANA BİLMİYORUM AMA BENIM BİLDİĞİM Bİ İALÇ VAR Breast Sculptor KULLANMADIM AMA İYİYMİŞ YAN ETKISI FALAN YOKMUŞ MADDİ DURUMUN İİ İSE ONU ALMANI TAVSİYE EDERİM ARTIK SON ÇARE GALİBA BİDE KAÇ YAŞINDASIN??
lim10 bahsettiğin hapları bende kullanmaya niyetlenmiştim, site sayfalarında çok güzel bahsetmişler tamamen bitkisel diye. dediğin gibi bu bitkilerden oluşuyor. ama ben yinede kapsül işine güvenemiyorum. kendin bilerek doğal yöntemle çay hazırlamak daha garanti değilmi. bilemeyiz içine ne koyduklarını kapsüllerin. kaldıki doktorlar bitkilerden bile çekiniyorlar.
Ne yapsak ya, bitki bile kullanamayacakmıyız şimdi..
haplarım da amerikadan geldi oley oley oley