- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evim 2 artı 1 ve 80 m2 civarında. az eşya çok huzur diyenlerdenim ben. Evimde kullanmadığım hiç bir şeyi tutmam, giyim olsun, mutfak eşyası olsun. salonumda oturma grubu, tv sehpası, zigon sehpa , tül perdelerim var. Fon perde yok. Yatak odasında baza, gardrop, makyaj sehpası,elk. süpürge, ,ütü masası ve küçük bir halı vardır. Oğlumun odasına pc masası, gardrop. küçük bir halı vardır. Mutafkta ise masa sandalye takımı, mini fırın, halı... mutfağı sade görünümlü severim genelde. Görünmeyen yerlere koyarım mutfak cihazlarımı..kalın perde hiç bir odamda yok. tül perde kullanırım. stor sevmem. Az eşya ve sade renk ve modellerle ev geniş ve ferah görünür. çok eşyam var dersen eğer, herşeyin sandıklısını al veya uygun olan yerlere dolaplar yaptır.arkadaslar ıkı odalı bır evım var...yakın zamanda degiştirme ımkanımda yok..evım 90 metre kare...acaba nasıl degişiklikler yapabılırım...evımı bıraz daha kullanıslı yapmak ıstıyoum..kuuck evı olan arkadslar tavsıye ıstıyorum..
benımde yemek masam sandalyem yok...benım evde esya yok...gelen gidenım cok...oyuzden ogluma od ayapamadım ..masası var kıtaplıgı orda ıkı kanepe var...evınız canlandı gozumde gercekten guzel detaylar...bende bır kıbrıt copu skaalamam zten yerım yok..Benim evim 2 artı 1 ve 80 m2 civarında. az eşya çok huzur diyenlerdenim ben. Evimde kullanmadığım hiç bir şeyi tutmam, giyim olsun, mutfak eşyası olsun. salonumda oturma grubu, tv sehpası, zigon sehpa , tül perdelerim var. Fon perde yok. Yatak odasında baza, gardrop, makyaj sehpası,elk. süpürge, ,ütü masası ve küçük bir halı vardır. Oğlumun odasına pc masası, gardrop. küçük bir halı vardır. Mutafkta ise masa sandalye takımı, mini fırın, halı... mutfağı sade görünümlü severim genelde. Görünmeyen yerlere koyarım mutfak cihazlarımı..kalın perde hiç bir odamda yok. tül perde kullanırım. stor sevmem. Az eşya ve sade renk ve modellerle ev geniş ve ferah görünür. çok eşyam var dersen eğer, herşeyin sandıklısını al veya uygun olan yerlere dolaplar yaptır.
Bende kirada 180 metre kare evde oturuyorum çok kullanışlı.arkadaslar ıkı odalı bır evım var...yakın zamanda degiştirme ımkanımda yok..evım 90 metre kare...acaba nasıl degişiklikler yapabılırım...evımı bıraz daha kullanıslı yapmak ıstıyoum..kuuck evı olan arkadslar tavsıye ıstıyorum..