Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Peynirlerimi aldığım bir yer vardı,hem güzel hem uygundu fakat geçen komşum dedi ki domuz besliyorlarmis yani domuz sütü fln kullanıyorlarmis 🙄olan peynirden bir lokma daha yiyemedim bu haberin üzerine.Yenisi alınacak
Ağız tadıyla bişey yiyemiyoruz nasıl vicdanlar var 😔doğru haber mi bilemiyorum ama
Ahlâk olmayinca, at da yedirirler, hinzir sutunden peynir de...😡

Haftanın harcama bölümleri deyim yerindeyse 6-12 Temmuz haftasının özeti

20200712_205529.jpg

Ay geleyim de yüzüm yok hahaha

Halk bankası kredi kartı kapanacak
Akbank kredi kartı kapanacak

Elde sadece 2 tane garanti kartı kalmalı

Biri 1000 limit (200 bes 800 limit diyelim)
Diğeri de her bi harcama için:)
Ama güzel haber yapılandırma yaptık her ay 548 tl.az ödeyeceğiz ev kredisini inşallah her ay çeyrek:)

Ama güzel haber yapılandırma yaptık her ay 548 tl.az ödeyeceğiz ev kredisini inşallah her ay çeyrek:)
Ooo son haber süper bastakileri okuyup unuttuk😜

Kredi karti başa bela gerçekten biz kartları kapatınca bı ohh çektik.Sen de kapatınca yazarsın beraber bir Dukan birası ile kutlarız 😜

Yapılandırma yapınca üzerine artı bir para ekleniyor diye biliyorum,taksit miktarı azalıyor ama toplamda ödenecek miktar büyüyor,yanlış mıyım

Kredi karti başa bela gerçekten biz kartları kapatınca bı ohh çektik.Sen de kapatınca yazarsın beraber bir Dukan birası ile kutlarız 😜

Oooo dükan birasi alırım bi dal

Şimdi akbank ne kadar kalmış
Halk ne kadar kalmış ona bakacağım

Hadi hayırlı olsun :)

Benim iki kredi kartım vardı.Odedigim kadar illa harcama yapıyordum limit birakmiyordum, baktım bu böyle olmayacak birini kestim,sadece ödeme yaptım kapattirdim.Sonra diğerini de kestim ama onda talimatlarim var diye kapatmadim henüz.Dun arayıp talimatları hesap numarama çektim,900 kadar borç var talimatli faturalar+uçak bileti..onları bu ay tümden ödeyip bu kartı da kapatma niyetindeyim.En iyi ihtimalle limiti 500 e indiririm internet alışverişi için hani çok cazip fırsatlar olursa kullanmak için bakalım

Bugün bir yerde de denk geldi instagramda önce borçtan kurtulma sonra birikim yapma diye

Ya şimdi mesela akbank toplan borç 1000 diyelim sallıyorum

Ama.bu ay ödemesi 200 tl diyelim (asgeri değil topam ödeme)

800 Tl yi karta yatirmam ben mesela birikime atarim

Not: genelde taksit yaptırmiyoruz ama kasko sigorta aynı ay ve yüklü onun taksiti

Benim iki kredi kartım vardı.Odedigim kadar illa harcama yapıyordum limit birakmiyordum, baktım bu böyle olmayacak birini kestim,sadece ödeme yaptım kapattirdim.Sonra diğerini de kestim ama onda talimatlarim var diye kapatmadim henüz.Dun arayıp talimatları hesap numarama çektim,900 kadar borç var talimatli faturalar+uçak bileti..onları bu ay tümden ödeyip bu kartı da kapatma niyetindeyim.En iyi ihtimalle limiti 500 e indiririm internet alışverişi için hani çok cazip fırsatlar olursa kullanmak için bakalım
[/QUOT
Çok iyi düşünmüssn canım ,bizim kartların limiti baya yüksekti bizde kapattık ama birini bin lira limitle bıraktık o da internet için dediğin gibi çünkü bazı şeyler çok uygun oluyo kaçırmamak lazim

X