- Konu Sahibi tommyandgrace
Kamera falan vardır belki yaGeçmiş olsun zor alırsınız paranız ya da bileğinizi. Para verdiğiniz de ispat edemezsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kamera falan vardır belki yaGeçmiş olsun zor alırsınız paranız ya da bileğinizi. Para verdiğiniz de ispat edemezsiniz
Borcu vardı onu verdi der. Yazılı beyan olmadıktan sonra çok zor ya. Üzüldüm konu sahibineKamera falan vardır belki ya
Ben de üzüldüm böyle tiplerden maalesef korkutarak alabilirsiniz polisle falan mı gitse acabaBorcu vardı onu verdi der. Yazılı beyan olmadıktan sonra çok zor ya. Üzüldüm konu sahibine
şuan kocasının kumar bağımlılığı ile uğraşıyor konu sahibesiİnsan bari konusuna cevap verir.
Aldım evet konuyu açtıktan 5-6 gün sonra alabildim o da eşimin adama baskı yapması sayesinde oldu tek olsaydım belki vermeyecekti..T tommyandgrace merak ettim alabildiniz mi bileziklerinizi
Aldım evet konuyu açtıktan 5-6 gün sonra alabildim o da eşimin adama baskı yapması sayesinde oldu tek olsaydım belki vermeyecekti..
Öyle bişey olamaz siz benim için endişe etmeyin terbiyenizi takının bir de.Çok iyi yapmış şimdi satıp kumarda yiyebilir
Burada anonim olmanız herkese istediğiniz uslupta laf sokabileceğiniz anlamına gelmiyorÇok iyi yapmış şimdi satıp kumarda yiyebilir
Yakında g.tumuzde ki dön bile yok olucakdolar yok euro yok altında mı yok olmuş..
Yakında g.tumuzde ki dön bile yok olucak
donsuz işe giden bi abi vardı karısı anlatıyordu. Yakında yasal olarak herkes donsuz olacaksene sonunda donlu ve donsuz diye yepyeni bir kavram oluşacak