Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aklıma ne geldi 😅 10 yıllık Öğrt iken biriyle nisanlanmistim,düğüne var 20 gün.Kart erkekte durur dedi.Kadinlar ATM de hep risk altındadır hırsız filan fırsat kollar ATM de,o yüzden erkekte durması daha güvenilir olur demisti 😁 bir de paraları her ay birleştirip giderleri harcadiktan sonra bana 300 ona 600 harçlık ayiracakmisiz,kalanını altin yapıp abisinin kendi evindeki kasasına koyacakmis 🤔 iki teklifi de kabul etmedim tabi,ortak hesap açalım dedim küplere bindi ben ona guvenmiyormusum,ki 5 aylık tanıdığım biriydi sadece..
Aman bende de her olaya bir örnek var 😏
Dipnot: onun iki katı kazanıyordum
Allah'tan niyetini düğün olmadan belli etmiş
Ya benim oğlanların babaları gibi evlendikten sonra bir bir maskeleri düşürseydi 😂😂😂😂😂

Eniste Beyde boyle sinsilik kurnazlik da yok. Adam hesabini bilmiyor ve maraz doguracak bir merhamete sahip. Lokantada yemek yedik bir kez, yan masada koyden geldikleri belli uc dort kisi var. Tanimadigi insanlarin parasini odedi...Neymis efendim, onlar kesin garibanmis, odeyemezlerse mahcup olurlarmis...😁
Veya ortamin agasi gibi, her hesaba cengaverce atlamasi...Ayip olurmus. Dunyada kendi ev sahibi, geri kalan misafir gibi...😖

Senin olayda da adam sacmalamis. Edepsize bak!

Eniste Beyde boyle sinsilik kurnazlik da yok. Adam hesabini bilmiyor ve maraz doguracak bir merhamete sahip. Lokantada yemek yedik bir kez, yan masada koyden geldikleri belli uc dort kisi var. Tanimadigi insanlarin parasini odedi...Neymis efendim, onlar kesin garibanmis, odeyemezlerse mahcup olurlarmis...😁
Veya ortamin agasi gibi, her hesaba cengaverce atlamasi...Ayip olurmus. Dunyada kendi ev sahibi, geri kalan misafir gibi...😖

Sizin enişte benim babsmin aynısı.yillarca çalıştı ama sigortasız çalıştı,çok iyi paralar kazandı ama hep yedi yedirdi,şu an sonuç olarak felc geçirmişti işsiz kaldı.Ne bir emeklilik ne bişey..yedirdikleri yok piyasada bı biz kaldık kıymet bilmedikleri 😏
Diğeri de olay zaten.Bu kadar para peşinde olunur

Oğlanların babası da dışarda ağadır, dışarıya karşı da bonkördür

Ahhh ahhhh içi beni dışı seni yakar cinsinden oyuncu
El iyisi 😂😂😂😂

Allah'tan niyetini düğün olmadan belli etmiş
Ya benim oğlanların babaları gibi evlendikten sonra bir bir maskeleri düşürseydi 😂😂😂😂😂
Halbuki kendi hayatlarini da riske atıyorlar,ne yani karşıdaki hanımlar her halükarda sizinle mi duracak net açık olması lazım bir insanın.

Sizin enişte benim babsmin aynısı.yillarca çalıştı ama sigortasız çalıştı,çok iyi paralar kazandı ama hep yedi yedirdi,şu an sonuç olarak felc geçirmişti işsiz kaldı.Ne bir emeklilik ne bişey..yedirdikleri yok piyasada bı biz kaldık kıymet bilmedikleri 😏
Diğeri de olay zaten.Bu kadar para peşinde olunur
Calisirken is yeri bildigin tekke gibiydi. Onu bilenler ogle yemegi saatinde giderlerdi. Cep boyle boyle bosalir, eve gelirken ekmek al dense, param yok der...😁
O da ablam olmasa ac bilac kalirmis...Yer koy sahibi oldu sayesinde..🙈

Calisirken is yeri bildigin tekke gibiydi. Onu bilenler ogle yemegi saatinde giderlerdi. Cep boyle boyle bosalir, eve gelirken ekmek al dense, param yok der...😁
Yine eşine kontrolü vermiş, babamin evde kilitli gözü vardı asla beş kuruş vermezdi,annem kendi örgü paralariyla eksik görürdü

Yine eşine kontrolü vermiş, babamin evde kilitli gözü vardı asla beş kuruş vermezdi,annem kendi örgü paralariyla eksik görürdü..Emeklilik yatır dedi dedi onda bile soz geçiremedi

Halbuki kendi hayatlarini da riske atıyorlar,ne yani karşıdaki hanımlar her halükarda sizinle mi duracak net açık olması lazım bir insanın.
Bence akil eksik...
Hersey kararinda guzel. Sen ele aci, esin onca yukun altinda ezilsin. Akil fukaralari!
Yine eşine kontrolü vermiş, babamin evde kilitli gözü vardı asla beş kuruş vermezdi,annem kendi örgü paralariyla eksik görürdü
Bizimki cok ilginc biri...
Saf, icinde hic kotuluk yok. Ama akilda da kitlik var...🙈

Bence akil eksik...
Hersey kararinda guzel. Sen ele aci, esin onca yukun altinda ezilsin. Akil fukaralari!
Bizimki cok ilginc biri...
Saf, icinde hic kotuluk yok. Ama akilda da kitlik var...🙈

Bir yandan da esi eziliyor.
Dogrusunu Allah bilir...🤷‍♀️
Babam herkese para saçtığı için cennete gideceğini filan sanıyor,Allah bilir tabiki kim nereye gider ama her şey kararında..hanendekilerin izni olmadan onların rızkını başkasına yedirmek doğru değil

Peynirlerimi aldığım bir yer vardı,hem güzel hem uygundu fakat geçen komşum dedi ki domuz besliyorlarmis yani domuz sütü fln kullanıyorlarmis 🙄olan peynirden bir lokma daha yiyemedim bu haberin üzerine.Yenisi alınacak
Ağız tadıyla bişey yiyemiyoruz nasıl vicdanlar var 😔doğru haber mi bilemiyorum ama

Son düzenleyen: Moderatör:
X