- Konu Sahibi tommyandgrace
ben olsam elimde o bilezikten yok diyince oradan çıkar başka kuyumcuya giderdim. parasını verdiğiniz bişeyin karşılığını almadan neden çıktınız ki dükkandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ama azdı vitrinde kolyeler setler bileklikler vardı ama bilezik, çeyrek meyrek yoktu ham altındükkanda altına dair ürün var mıydı?
Konu dışı ama biz seçimden sonra eyvah ne olacak halimiz derken...Ev ilanlarını bile kaldırdılar, seçim sonrasını bekliyor herkes
Konu dışı ama biz seçimden sonra eyvah ne olacak halimiz derken...
Millet yükselecek altın,dolar ,ev derdinde ....
Kac para vermistinizMerhaba arkadaslar çok huzursuzum.
Pazartesi günü iki tane ajda bilezik yaptırmak için kuyumcuya uğradım. Ölçümü verdim oarayı hesaplarına attım onlarda bana kaşeli kağıt verdi 20 gram iki tane bilezik alacağı vardır diye. Perşembe günü gelecek arayacağız dediler. Perşembe yani dün gittim dükkan kapalı yan dükkandaki adam beni görünce onlar istanbula altın almaya gitti aksam gelir dediler ben de neyse yarın alırım dedim. Bugun sabah aradım. Adam bana sıraladı bahaneleri, seçim dolayısıyla çok fazla sipariş var yetiştiremiyoruz, mal alamıyoruz suan vermiyorlar haftaya çarşamba olur dediler. Konuyu eşime açtım adamı aradı eşime de aynı şeyleri söyledi. tamam o zaman esimin size verdiği parayı iade edin biz baska yerden alırız dedi. Tamam dediler. Gittik dükkana benim ibanımı yazdılar. Sonra "bugün hiç para yok bugün gönderemem, pazartesiye kalır." Dediler. Baska bir kadın içeriye girdi çeyrek istiyor. "elimizde 1 tane bile çeyrek yok şuan mal alamıyoruz" dediler. Şok oldum. Eşime döndü dedi, eğer bugun para gelirse bugun gonderırız, sizin para imalatcıda gibi bişeyler zırvaladı ama pazartesiye kalır yüksek ihtimal dedi. Tamam bugun gonderın dedi esim cıktık gittik. İçeride fazla öyle bilezikdi altındı kesinlikle yoktu. Cok kotu hissediyorum kendimi. Oturdugum semt iyi bir yer semte güvenerek aldım keske çarşıdaki bilindik kuyumculara gitseydim. Böyle bişey yaşayan var mı sizce ben dolandırıldım mı ya??
30 tl olursa, şu camdan atlarım artık ben iflas bayrağımı çekerm deme korkutmaSeçimden sonra dolar 30 lira olacağı için şuan altın dolar vermiyor hiç bir yer
Seçimden sonra dolar 30 lira olacağı için şuan altın dolar vermiyor hiç bir yer
Kuzum vitrindeb seninkiyle aynı agirlikta bilezik almaliydinVar ama azdı vitrinde kolyeler setler bileklikler vardı ama bilezik, çeyrek meyrek yoktu ham altın
Gerçek bu kendinizi hazırlayın30 tl olursa, şu camdan atlarım artık ben iflas bayrağımı çekerm deme korkutma
Merhaba benim eşim kuyumcu ben kendim de Ajda bilezik yaptırdım geçen ay 2 gün sonra getirdi ama önce altını verirler atölyeden sonra parayı ben yollarım önce hizmet sonra paraMerhaba arkadaslar çok huzursuzum.
Pazartesi günü iki tane ajda bilezik yaptırmak için kuyumcuya uğradım. Ölçümü verdim oarayı hesaplarına attım onlarda bana kaşeli kağıt verdi 20 gram iki tane bilezik alacağı vardır diye. Perşembe günü gelecek arayacağız dediler. Perşembe yani dün gittim dükkan kapalı yan dükkandaki adam beni görünce onlar istanbula altın almaya gitti aksam gelir dediler ben de neyse yarın alırım dedim. Bugun sabah aradım. Adam bana sıraladı bahaneleri, seçim dolayısıyla çok fazla sipariş var yetiştiremiyoruz, mal alamıyoruz suan vermiyorlar haftaya çarşamba olur dediler. Konuyu eşime açtım adamı aradı eşime de aynı şeyleri söyledi. tamam o zaman esimin size verdiği parayı iade edin biz baska yerden alırız dedi. Tamam dediler. Gittik dükkana benim ibanımı yazdılar. Sonra "bugün hiç para yok bugün gönderemem, pazartesiye kalır." Dediler. Baska bir kadın içeriye girdi çeyrek istiyor. "elimizde 1 tane bile çeyrek yok şuan mal alamıyoruz" dediler. Şok oldum. Eşime döndü dedi, eğer bugun para gelirse bugun gonderırız, sizin para imalatcıda gibi bişeyler zırvaladı ama pazartesiye kalır yüksek ihtimal dedi. Tamam bugun gonderın dedi esim cıktık gittik. İçeride fazla öyle bilezikdi altındı kesinlikle yoktu. Cok kotu hissediyorum kendimi. Oturdugum semt iyi bir yer semte güvenerek aldım keske çarşıdaki bilindik kuyumculara gitseydim. Böyle bişey yaşayan var mı sizce ben dolandırıldım mı ya??
Polis böyle bir durumda eslik etmez, savcilik kagidi olmadan polis nereye gidiyorPolisle beraber gidin.