- 9 Temmuz 2021
- 2.950
- 5.528
- 108
- 29
- Konu Sahibi tommyandgrace
Nie paranin hepsini verdiniz ki ? Bir kusmini verp kalani sonra vermeliydiniz .ibandan atmaniz iyi olmus sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama parayi ibanla atmis, ispati var. Sizin yerinizde olsam polisle kuyumcuya girerim ya korkarlar ya kacamazlarGeçmiş olsun zor alırsınız paranız ya da bileğinizi. Para verdiğiniz de ispat edemezsiniz
Ben dolara bastim, beklemedeyim30 tl olursa, şu camdan atlarım artık ben iflas bayrağımı çekerm deme korkutma
Keşke parayı verirken ürünü alabilseydiniz para verip beklemek tamamen risk ve dükkanda da pek bişey kalmamış dükkanı boşaltıp gidiyor olmasınlar ? Malesef haberlerde görüyoruz bu tarz olaylarıMerhaba arkadaslar çok huzursuzum.
Pazartesi günü iki tane ajda bilezik yaptırmak için kuyumcuya uğradım. Ölçümü verdim oarayı hesaplarına attım onlarda bana kaşeli kağıt verdi 20 gram iki tane bilezik alacağı vardır diye. Perşembe günü gelecek arayacağız dediler. Perşembe yani dün gittim dükkan kapalı yan dükkandaki adam beni görünce onlar istanbula altın almaya gitti aksam gelir dediler ben de neyse yarın alırım dedim. Bugun sabah aradım. Adam bana sıraladı bahaneleri, seçim dolayısıyla çok fazla sipariş var yetiştiremiyoruz, mal alamıyoruz suan vermiyorlar haftaya çarşamba olur dediler. Konuyu eşime açtım adamı aradı eşime de aynı şeyleri söyledi. tamam o zaman esimin size verdiği parayı iade edin biz baska yerden alırız dedi. Tamam dediler. Gittik dükkana benim ibanımı yazdılar. Sonra "bugün hiç para yok bugün gönderemem, pazartesiye kalır." Dediler. Baska bir kadın içeriye girdi çeyrek istiyor. "elimizde 1 tane bile çeyrek yok şuan mal alamıyoruz" dediler. Şok oldum. Eşime döndü dedi, eğer bugun para gelirse bugun gonderırız, sizin para imalatcıda gibi bişeyler zırvaladı ama pazartesiye kalır yüksek ihtimal dedi. Tamam bugun gonderın dedi esim cıktık gittik. İçeride fazla öyle bilezikdi altındı kesinlikle yoktu. Cok kotu hissediyorum kendimi. Oturdugum semt iyi bir yer semte güvenerek aldım keske çarşıdaki bilindik kuyumculara gitseydim. Böyle bişey yaşayan var mı sizce ben dolandırıldım mı ya??
Eşime de sordum kuyumcu kendisi büyük ihtimalle adam batmıştır parayı da veremiyor malı da dedi..Umarım öyle çıkmazMerhaba arkadaslar çok huzursuzum.
Pazartesi günü iki tane ajda bilezik yaptırmak için kuyumcuya uğradım. Ölçümü verdim oarayı hesaplarına attım onlarda bana kaşeli kağıt verdi 20 gram iki tane bilezik alacağı vardır diye. Perşembe günü gelecek arayacağız dediler. Perşembe yani dün gittim dükkan kapalı yan dükkandaki adam beni görünce onlar istanbula altın almaya gitti aksam gelir dediler ben de neyse yarın alırım dedim. Bugun sabah aradım. Adam bana sıraladı bahaneleri, seçim dolayısıyla çok fazla sipariş var yetiştiremiyoruz, mal alamıyoruz suan vermiyorlar haftaya çarşamba olur dediler. Konuyu eşime açtım adamı aradı eşime de aynı şeyleri söyledi. tamam o zaman esimin size verdiği parayı iade edin biz baska yerden alırız dedi. Tamam dediler. Gittik dükkana benim ibanımı yazdılar. Sonra "bugün hiç para yok bugün gönderemem, pazartesiye kalır." Dediler. Baska bir kadın içeriye girdi çeyrek istiyor. "elimizde 1 tane bile çeyrek yok şuan mal alamıyoruz" dediler. Şok oldum. Eşime döndü dedi, eğer bugun para gelirse bugun gonderırız, sizin para imalatcıda gibi bişeyler zırvaladı ama pazartesiye kalır yüksek ihtimal dedi. Tamam bugun gonderın dedi esim cıktık gittik. İçeride fazla öyle bilezikdi altındı kesinlikle yoktu. Cok kotu hissediyorum kendimi. Oturdugum semt iyi bir yer semte güvenerek aldım keske çarşıdaki bilindik kuyumculara gitseydim. Böyle bişey yaşayan var mı sizce ben dolandırıldım mı ya??
Ama parayi ibanla atmis, ispati var. Sizin yerinizde olsam polisle kuyumcuya girerim ya korkarlar ya kacamazlar
Benim altın borcum varrr valla şuracığa düşer bayılırımBen dolara bastim, beklemedeyim
Teşekkür ederim insallah öyle değildir yaEşime de sordum kuyumcu kendisi büyük ihtimalle adam batmıştır parayı da veremiyor malı da dedi..Umarım öyle çıkmaz
Ne bekliyordunuz ki altin düsecek miydi:))Benim altın borcum varrr valla şuracığa düşer bayılırım
Karakol bakmıyor bu işlere.Karakola gidin bence, parayı gönderdiğiniz makbuzu ve onların size verdiği kağıdı götürün, bir şey çıkar mı bilmem ama inşallah zararınız karşılanır. Açıkçası ben altını almadan paramı vermezdim
Karakol bakmıyor bu işlere.
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunması gerekir. Karakol bir işlem yapmaz. O yüzden vakit kaybetmeden savcılığa gitmesi gerekiyor.Kim bakıyor? En azından yönlendirirler
Düşmicekde, çıkmasında..Ne bekliyordunuz ki altin düsecek miydi:))
Birkaç aydır bu muhabbet dönüyor ancak sık sık alıyoruz altın - döviz.Seçimden sonra dolar 30 lira olacağı için şuan altın dolar vermiyor hiç bir yer
Benim annem 25 yıllık kuyumcuya altınları bırakıyordu kasası var diye çoğu kişi bırakıyordu anneme dedim ki anne kesinlikle al altınları güven olmaz , 2 gün sonra adam tası tarağı toplayıp kaçmış, yani güven olmaz bacım ...haram zıkkım olsun böyle insanların hakkını yiyenlerin , bağırsakları dugumlensin , micamasinlar inşallah