- 15 Şubat 2018
- 415
- 589
- 30
Biryerden baslamak lazim galibaVealeykumselam hoşgeldin canım
Birikim yapma azminde olmakla başlar herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biryerden baslamak lazim galibaVealeykumselam hoşgeldin canım
Birikim yapma azminde olmakla başlar herşey
Kesinlikle canımBiryerden baslamak lazim galiba
Kırmizi et yerine bakliyat da konulabilir amaYetiskin bir insanin gunluk kirmizi et ihtiyaci 70 grammis. Haftada yaklasik 500 grama tekabul ediyor. Dort kisilik bir aile ve haftada 2 kg kirmizi et...
Çok iyiymisDoğalgaz faturam 17 tl geldi
Hoşgeldiniz Allah gönlünüze göre versinBiryerden baslamak lazim galiba
Canım çok geçmiş olsun,nasıl oldu yavrukusunHoşgeldiniz Allah gönlünüze göre versin
Amin sağol canım halsiz, iştahsız.Uyumsk istedi uyudu ateşi 38.5 ti şurup verdimCanım çok geçmiş olsun,nasıl oldu yavrukusun♥
Yavrum ya kıyamam ,Allah acil şifalar versinAmin sağol canım halsiz, iştahsız.Uyumsk istedi uyudu ateşi 38.5 ti şurup verdim
Amin sağol canım halsiz, iştahsız.Uyumsk istedi uyudu ateşi 38.5 ti şurup verdim
Evet gerçekten doğalgaz benim açımdan çok hesaplıÇok iyiymis
Hoş geldiniz, burda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar, herkes bir birinden bilgi alış verişinde bulunuyor larSelam kizlar mesajlari okuyamadim keske ilk acildiginda yakalayabilseydim benide alirmisiniz topige gerci nasil virikim yapcagim hakkinda bi fikrim yok odememiz cok ama olsun belki burdan , sizlerden faydalanirim bende
Amin canım. Allah kabul etsin ibadetlerimizi. Şimdiden iyi tatiller, Allah yolunuzu açık etsin güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim.merhaba arkadaşlar... :)
herkes pahalılıktan şikayetçi, bir aldığını bir daha aynı fiyattan alamıyorsun, işi gücü olan bir şekilde devam ediyor da, olmayanlar zor durumda... Rabbim yardım etsin, hayırlı iş kapıları açsın.... amin
benim harcamalar da, birikim de (olduğu kadar :) ) son hız devam...
bayram öncesi bir hafta kadar memlekete kaçmayı düşünüyoruz, bayramda İstanbul dayız inşallah, Kurban ı doya doya yaşamak adına... :)
Kurban gerçekten çok önemli bir ibadet, hem maddi, hem manevi.... kendisine vacip olan zaten kesiyor, artı durumu olanların, hem eşleri, hem de çocukları için, sadaka niyetiyle kesmesinin de bir çok hikmeti ve sevabı olduğuna inanırım... Rabbim hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin... :)
Sağolasın canım.Ohh misss afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun inşallah.184 lira elektrik faturası
Benim tel .fat. 100
Esiminki 92
Muz+karpuz 26
Bugün aylar sonra dışarda yemek yemeyi planladık oraya da en az 80 gider.
Rabbim ruhlarımıza Hz İbrahim aleyhisselamın adanmışlığını ,tevekkülünümerhaba arkadaşlar... :)
herkes pahalılıktan şikayetçi, bir aldığını bir daha aynı fiyattan alamıyorsun, işi gücü olan bir şekilde devam ediyor da, olmayanlar zor durumda... Rabbim yardım etsin, hayırlı iş kapıları açsın.... amin
benim harcamalar da, birikim de (olduğu kadar :) ) son hız devam...
bayram öncesi bir hafta kadar memlekete kaçmayı düşünüyoruz, bayramda İstanbul dayız inşallah, Kurban ı doya doya yaşamak adına... :)
Kurban gerçekten çok önemli bir ibadet, hem maddi, hem manevi.... kendisine vacip olan zaten kesiyor, artı durumu olanların, hem eşleri, hem de çocukları için, sadaka niyetiyle kesmesinin de bir çok hikmeti ve sevabı olduğuna inanırım... Rabbim hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin... :)
Hic biri 70 gr kirmizi etin besin degerine ulasamiyormus. Annemin doktorunun yonlendirdigi diyetisyen ve bir cogu bunu boyle soyluyor.Kırmizi et yerine bakliyat da konulabilir ama
Amin canım. Allah kabul etsin ibadetlerimizi. Şimdiden iyi tatiller, Allah yolunuzu açık etsin güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim.
Rabbim ruhlarımıza Hz İbrahim aleyhisselamın adanmışlığını ,tevekkülünü
Hz İsmail aleyhisselamın teslimiyetini versin