Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

merhaba arkadaşlar... :)

herkes pahalılıktan şikayetçi, bir aldığını bir daha aynı fiyattan alamıyorsun, işi gücü olan bir şekilde devam ediyor da, olmayanlar zor durumda... Rabbim yardım etsin, hayırlı iş kapıları açsın.... amin

benim harcamalar da, birikim de (olduğu kadar :) ) son hız devam...
bayram öncesi bir hafta kadar memlekete kaçmayı düşünüyoruz, bayramda İstanbul dayız inşallah, Kurban ı doya doya yaşamak adına... :)
Kurban gerçekten çok önemli bir ibadet, hem maddi, hem manevi.... kendisine vacip olan zaten kesiyor, artı durumu olanların, hem eşleri, hem de çocukları için, sadaka niyetiyle kesmesinin de bir çok hikmeti ve sevabı olduğuna inanırım... Rabbim hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin... :)

Evet gerçekten doğalgaz benim açımdan çok hesaplı
Su da bizim ilçede çok ucuz fiyata satılıyor
Notlarıma baktım da geçen sene bu ev inşaatta iken Haziran ayında 40 tl
Ekim'de 50 tl
Ocak'ta 100 tl
En son bu mayıs ayında 100 tl su parası yüklettik karta 1 yılı aşkın sürede 290 tl ediyor
Şu an sayaçtaki su miktarı 40 ton bu da ortalama 3 ya da 4 ay yeterli demek

Selam kizlar mesajlari okuyamadim keske ilk acildiginda yakalayabilseydim benide alirmisiniz topige :KK68: gerci nasil virikim yapcagim hakkinda bi fikrim yok odememiz cok ama olsun belki burdan , sizlerden faydalanirim bende 🤩
Hoş geldiniz, burda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar, herkes bir birinden bilgi alış verişinde bulunuyor lar😄

herkes pahalılıktan şikayetçi, bir aldığını bir daha aynı fiyattan alamıyorsun, işi gücü olan bir şekilde devam ediyor da, olmayanlar zor durumda... Rabbim yardım etsin, hayırlı iş kapıları açsın.... amin

bayram öncesi bir hafta kadar memlekete kaçmayı düşünüyoruz, bayramda İstanbul dayız inşallah, Kurban ı doya doya yaşamak adına... :)
Kurban gerçekten çok önemli bir ibadet, hem maddi, hem manevi.... kendisine vacip olan zaten kesiyor, artı durumu olanların, hem eşleri, hem de çocukları için, sadaka niyetiyle kesmesinin de bir çok hikmeti ve sevabı olduğuna inanırım... Rabbim hakkıyla eda edebilmeyi nasip etsin... :)
Amin canım. Allah kabul etsin ibadetlerimizi. Şimdiden iyi tatiller, Allah yolunuzu açık etsin güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim.

Rabbim ruhlarımıza Hz İbrahim aleyhisselamın adanmışlığını ,tevekkülünü
Hz İsmail aleyhisselamın teslimiyetini versin 😔

X