- 6 Ağustos 2010
- 38.602
- 67.517
Ablacım gönüller bir olsun çok teşekkür ederimMalesef öyle oldu. Oteliniz evimize yakın olsaydı geç de olsa gelirdim, nasip değilmiş. Başka sefere inşaallah, hayırlısı...
Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım gönüller bir olsun çok teşekkür ederimMalesef öyle oldu. Oteliniz evimize yakın olsaydı geç de olsa gelirdim, nasip değilmiş. Başka sefere inşaallah, hayırlısı...
Mutlu yıllar ozamanTopiğin doğum günü kutlu olsun ❤❤❤❤❤❤
Bende bu günlerim odemeelrim bitsin daha girmeyecem gibi gibiGüldürme beni
Bana bi akıl verin ne deyip de kırmadan katılmayayım
Ooooo harikaaa doğum gününü kacirmadigima acaip mutlu oldum nice güzel sağlıklı huzurlu mutlu bereketli birikimli günlere aylara yillaraTopiğin doğum günü kutlu olsun ❤❤❤❤❤❤
Bende bu yüzden aşırı yoruldum kiraciyla uğraşmak zorTansiyon hastası 72 yaşındaki kadına yapmaya çalıştıklarına bakın
Allah en kısa zamanda layık olduklarına kavuştursun bunları
Geçmiş olsun canımSlmlar ben nerelere gidem önce adam zatürre oldu sıcak havalarda sonra çocuk soğuk algınlığı atlattı derken ben de bu hafta iki serumla yarım gün günübirlik yatış mi ne artık neler etmişse hastaneler o sistemle duzeldim güya elimin gözümün takaati yok tabi ise gitmeye devam.bugun öğleden sonra çeyrek bile aldım.herrkese cokca slm
Allah razı olsun ..aminGeçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin
Bereketli olsun canımAllah razı olsun ..amin
Bende 3980 den bir çeyrek
2470 TL den de 1 gram alabildim
Amin cümlemizin ki berektli ola inşallah.acaba sizlerin şehirlerde gram çeyrek kaç tl idi ona sebep yazdım ozellikle çünkü kuyumcular arası makas 30-40 TL arasında değişiyordu burdaBereketli olsun canım
2550 tl den aldımAmin cümlemizin ki berektli ola inşallah.acaba sizlerin şehirlerde gram çeyrek kaç tl idi ona sebep yazdım ozellikle çünkü kuyumcular arası makas 30-40 TL arasında değişiyordu burda