Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ona bakma A Arrietty_ canım her geçen gün bir öncekini aratıyorGaliba mayis da ekstra odeme yapabilecegim.
15inde bildirim yaparim
Ay bide esime kalsa yavas yavas odensin.
Obur senere maasimi eksik soyliyecegim. Eksik soyledigim kadar ile kredi borcunu odeyecegim.
Faturalari ortak oduyoruz aslında. Sksmayalim yavas yavas odeyelim kafasinda o
Bende oyle düşünüyorum.
Ayyy komşum olsaydın keşke ablaaaamÇık aklımdan Alman pastası çıkkkkkkk
KeşşşkeeeeeeeeAyyy komşum olsaydın keşke ablaaaam
Günaydın canım,Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Ne borcu canım?Sabah beri oturdum kredi borclarini yazdim. Hala bitmedi. Ufak tefek derken baya gidiyormus ya. Ama onlarin faizi yok diye takmiyordum.
Inşallah seneye bu zaman bitmis olurlar. Oyle yuksek meblaglar degil. Yinede su zamanda olmasalar daha iyi olurdu
Elektronik esya,beyaz esya,yatak borcuNe borcu canım?
Güzel borçsa takılma, borçsuz insan bırakmadılar…
Kötü borçsa da takılma, öyle böyle bitecek…
Bereketli olsun canımGünaydın canım,
Bu nisan ayındaki fahiş ödeme ve harcamalara rağmen Mayıs ayı için 4.000 tl den 3 çeyrek aldım… Beylerbeyi nin ilk birikimi . Ee ne demiş atalarımız, damlaya damlaya göl olur…
Güne ve aya da harcamayla başlamasam olmazdı…küçük oğlanın teli değişti.. bi 30 bin tl cik civarı gitti sabah sabah, benim payıma düşen
Ay sonuna doğru tekrar bir değerlendirme yapıp bir şeyler daha alabilirim inşallah
Sen borcu bitirme gayretindesin bacım Allah yardım eder merak etmeElektronik esya,beyaz esya,yatak borcu
Bitse guzel olur. Evet bir sekilde bitecek
Bereketli olsun canimGünaydın canım,
Bu nisan ayındaki fahiş ödeme ve harcamalara rağmen Mayıs ayı için 4.000 tl den 3 çeyrek aldım… Beylerbeyi nin ilk birikimi . Ee ne demiş atalarımız, damlaya damlaya göl olur…
Güne ve aya da harcamayla başlamasam olmazdı…küçük oğlanın teli değişti.. bi 30 bin tl cik civarı gitti sabah sabah, benim payıma düşen
Ay sonuna doğru tekrar bir değerlendirme yapıp bir şeyler daha alabilirim inşallah
Vefat eden tanıdığınıza Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin ,mekanı cennet olsunSelamlar bacimlar bayramınız kutlu olsun işçiler çalışıyor bizlere tatil bu nasıl işçi bayramıysa
Kahvaltıya vatandaşa tost cocuklara pankek yaptım ben granola yedim yoğurtla bir kase
Evi topladım mutfakla salonu supurdum lavabolari yikadim buzdolabini sildim
Bi tanıdık vefat etmişti dün, annemlerle taziyeye gittik tatlıyı babam ödedi
Eve geçmeden annemle çarşıya çıktık anneler günü için hediye baktık çanta ve cüzdan aldım kolay beğenmez mutlaka degistirirdi onu götürmem lazimdi begendigini alayim diye 1500tl oraya verdim
Annemin alacaklari vardi onlari aldı
Bir yağmur tuttu ki anlatamam gök yere indi resmen mecbur şemsiye aldık birde
Ayaklarım sırılsıklam olmustu
Eve geleceğim yollar kapanmıştı yağmurdan geç kaldım o yüzden
Bime girdim yumurta süt kaymak bisküvi 250tl büyükbasın kartıyla odedim
Öğlen çıkmadan tavuk cikarmistim soslayip patatesle fırına verdim salata yaptım pişerse yicez çok aciktik
Allah razı olsun AblacimVefat eden tanıdığınıza Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin ,mekanı cennet olsun
Anneciğin de aldığın hediyeyi güle güzel günlerde huzurla kullansın
Aldıkların da bereketli olsun canım
Elllerine sağlık afiyet şifa olsun yemeklerin