Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım birikimci hatunlar sayfasında nikin neydi?Merhaba hepinize hanımlar. Daha önce birikimci hatunlar başlığında yazıyordum ama çok geçti üzerinden 2015 falan olması lazım.
Tabi insan hayatında çok şey değişiyor. Son 2 yıldır açtığım güzellik merkezi işlerinden dolayı bolca borca girmiş bulundum. Çok şükür yolun sonu göründü artık borç açısından ama kendimi mali olarak biraz daha derleyip toplamak hesap kitaba iyice odaklanmak istiyorum. Buranın bana çok faydası olmuştu. O dönem bir ev almıştım çok şükür.
Bakıyorum pek çok nick tanıdık.
Ben eski hesaba erişemediğimden yeni hesap açtım. Velhasıl merhaba hepinize
Hoş geldin canım birikimci hatunlar sayfasında nikin neydi?
Bu arada evin hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturun
Hiç yabancı gelmedi nikin benim bundan önce farmasi idi nikimBebetas idi, teşekkür ederim hoşbuldum
Hiç yabancı gelmedi nikin benim bundan önce farmasi idi nikim
Hangi şehirdesin?Evet evet hatırlıyorum ben. Muhtemel biz aynı şehirdeydik hatta
Hangi şehirdesin?
Harika tatlım ben de oradayım4 harfli k ile biten Ege şehri
Harika tatlım ben de oradayım
Güzellik merkezini çalıştırıyorsun şu anda değil mi?Aynen doğru hatırlıyorum
Güzellik merkezini çalıştırıyorsun şu anda değil mi?
Ablammmmm listeye ekledim hayırlı olsun borcunu da güncelledimVaryemez im,
mayıs ayı borç ödeme kısmına 4.336 tl yazabiliriz.
birikim kısmı ay sonuna doğru netleşir sanırım canım.
Malesef öyle oldu. Oteliniz evimize yakın olsaydı geç de olsa gelirdim, nasip değilmiş. Başka sefere inşaallah, hayırlısı...Çok teşekkür ederim ,çok naziksin canım
Bir önceki yıl Bursa 'ya kadar gidip otobüsün rötarlı varışı nedeniyle CanTorun ablamı göremedim
Bahçeli evlere geldik yerleştik yemeğimizi yedik sonra gecenin 24.00 ünden sonra vip taksi tutup ortaköye gitmiştik 6 kişi