Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bölgesel incelmeye gidecem bugünü erteledim göbek için ama canım tatlı çekti şimdi.elinize sağlıkYemeğimi erkenden yedim
Tatlı keyfi de yaptım oğlan ne zaman isterse gelsin
Bu ne ya Allah Allah ne yapmaya çalışıyor kaç yıllık evlisiniz derdi ne eşinin çocuk bir tane mi kaç yaşındaHerkese mutlu sağlıklı hafta sonları.biz de sabah yumurtalı ekmekle başladık kahvaltıya sonra fuar vardı gidecektik gitik güya yolunda geri döndü adam neymiş davetiye ayarlanmamismis neyse COcukda girmek istedi sorun çıkardı derken araçla bir sinirle. İkti cekti benzinlige bize küfürler bagrislar sizinle bir yere cikanda suç vs vs hakaretler bende eskiye nazaran daha suskunum ama neyine susayım ulan senin sizoidligin dedim bizi çöpe atar gibi benzinlikte bıraktı nasılsa gidemem sandı . Yok ya oğlanı bağladım koltuğuna geçtim öne navigasyon ile geldim eve garaja dek yani o an kim gelse arabayı carpardim bile bu nedir nasıl bir ego . Sucumuz yok ama beyfendi ahkamlar kesmeler yeniden imansız olup hakkından gelecem o derece sinir sistemimi bozdu. Çocuğa sebep sembolik bir evrak üzeri evlilik devam ettiriyorum zaten.sevgi yok saygı yok zaten giderler bende bu nedir yani anlayacağınız yeniden diyorum borçtan kurtulmalı
Birikim yapmalı
Ve de öyle bir prokole eyvallah demeden surundurmeli bosanmali...
Bir ara cantamdaki elektro şoku üstünde deneyesim geldi .hayırlısıyla şu çocuk bir 16-17 olaydı tövbe bir daha bunla bir yola çıkarsam tövbe
...
Kadın güçlü olacak valla ben sakın imaj anaç yapıcı oldukça daha bir semer vurma derdinde şizoid bipolar pislik .. ruh hastalarini Allah hepimizden uzak eylesin. Ve de ruhlarimizi korusun
Ellerinize sağlık. Afiyet ve keyifle yiyin.Yemeğimi erkenden yedim
Çok teşekkür ederim canımEllerinize sağlık. Afiyet ve keyifle yiyin.
Amin Allah razı olsun ablacım hep birlikte inşaallahahhh yaaa
dün evde temizlik sonra eşimin ofiste işlere yardım derken nerede sızdığımı hatırlamıyorum.
ve ben bugün zannediyordum akşama ancak açabilirim pc yi deyip kendimi avuttum.
Varyemez imm canımmm Nice 10 senelerin olsunnn
birikimli bol muhabbetli keyifli huzurlu
Amin ablacım Allah razı olsundolar milyoneri Rabbim dualarını kabul eylesin
Allah hidayet versin bazen olmadık insanlara tahammül ettiriyor hayat, en sevdiklerin uğruna..Herkese mutlu sağlıklı hafta sonları.biz de sabah yumurtalı ekmekle başladık kahvaltıya sonra fuar vardı gidecektik gitik güya yolunda geri döndü adam neymiş davetiye ayarlanmamismis neyse COcukda girmek istedi sorun çıkardı derken araçla bir sinirle. İkti cekti benzinlige bize küfürler bagrislar sizinle bir yere cikanda suç vs vs hakaretler bende eskiye nazaran daha suskunum ama neyine susayım ulan senin sizoidligin dedim bizi çöpe atar gibi benzinlikte bıraktı nasılsa gidemem sandı . Yok ya oğlanı bağladım koltuğuna geçtim öne navigasyon ile geldim eve garaja dek yani o an kim gelse arabayı carpardim bile bu nedir nasıl bir ego . Sucumuz yok ama beyfendi ahkamlar kesmeler yeniden imansız olup hakkından gelecem o derece sinir sistemimi bozdu. Çocuğa sebep sembolik bir evrak üzeri evlilik devam ettiriyorum zaten.sevgi yok saygı yok zaten giderler bende bu nedir yani anlayacağınız yeniden diyorum borçtan kurtulmalı
Birikim yapmalı
Bir ara cantamdaki elektro şoku üstünde deneyesim geldi .hayırlısıyla şu çocuk bir 16-17 olaydı tövbe bir daha bunla bir yola çıkarsam tövbe
...
Kadın güçlü olacak valla ben sakın imaj anaç yapıcı oldukça daha bir semer vurma derdinde şizoid bipolar pislik .. ruh hastalarini Allah hepimizden uzak eylesin. Ve de ruhlarimizi korusun
Tatlımmmmm Allah yar ve yardımcımız olsunBu arada topiğin yıldönümü kutlu olsun hepimize bol bereketli yatırımlar birikimlere vesile olsun
Yıldönümüne özel kenara bişeyler atalım derken telefon faturamı zar zor ödedim valla.
Ayın yedisinde de kiram var ona da açık kalıyor malum ekders yetmiyo maaştan da ayırmamıştım
bu ekders ücretlerine ve vergi dilimine ciddi bir düzenleme gerekiyor böyle nereye kadar
Kesinlikle öyle ne kadar maaş alıyoruz ki zatenTatlımmmmm Allah yar ve yardımcımız olsun
Kesinlikle memurun vereceği vergiyi %10 15 'e sabitlemeliler
Allah kendi evine kavuştursun
Ay bu ne bacım of of of eline sağlık canım cektiYemeğimi erkenden yedim
Allah sabır versin çekilecek gibi değil gercektenHerkese mutlu sağlıklı hafta sonları.biz de sabah yumurtalı ekmekle başladık kahvaltıya sonra fuar vardı gidecektik gitik güya yolunda geri döndü adam neymiş davetiye ayarlanmamismis neyse COcukda girmek istedi sorun çıkardı derken araçla bir sinirle. İkti cekti benzinlige bize küfürler bagrislar sizinle bir yere cikanda suç vs vs hakaretler bende eskiye nazaran daha suskunum ama neyine susayım ulan senin sizoidligin dedim bizi çöpe atar gibi benzinlikte bıraktı nasılsa gidemem sandı . Yok ya oğlanı bağladım koltuğuna geçtim öne navigasyon ile geldim eve garaja dek yani o an kim gelse arabayı carpardim bile bu nedir nasıl bir ego . Sucumuz yok ama beyfendi ahkamlar kesmeler yeniden imansız olup hakkından gelecem o derece sinir sistemimi bozdu. Çocuğa sebep sembolik bir evrak üzeri evlilik devam ettiriyorum zaten.sevgi yok saygı yok zaten giderler bende bu nedir yani anlayacağınız yeniden diyorum borçtan kurtulmalı
Birikim yapmalı
...
Kaymaklı revani sanırımAy bu ne bacım of of of eline sağlık canım cekti