Bende var ama ben takı takamıyprumSes çıkarmaması en sevdiğim yönü
Taksam Mersin burması var çok daha kalın ve güzel , Mersin gelini olarak onlardan takarım ama ben takı takmayı hiiiiiç sevmiyorum…
Gramlar atalar neyimize yetmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende var ama ben takı takamıyprumSes çıkarmaması en sevdiğim yönü
Öyle ama başıma ağrılar girdi şimdiden … tek olarak ilkkez gidecek, ailesiz yani, aklım onda kalacakGezsin görsün gelsin
Aaaa hiç aklın kalmasınÖyle ama başıma ağrılar girdi şimdiden … tek olarak ilkkez gidecek, ailesiz yani, aklım onda kalacak
Ben de takamıyorumBende var ama ben takı takamıyprum
Taksam Mersin burması var çok daha kalın ve güzel , Mersin gelini olarak onlardan takarım ama ben takı takmayı hiiiiiç sevmiyorum…
Gramlar atalar neyimize yetmiyor
Türkiye sınırları içinde olsa sorun olmaz, benimki de gitti öyle ama yurtdışı oluncaAaaa hiç aklın kalmasın
Benimkileri lise sonda üniversite tanıtımı için Istanbul'a götürdü okul
Antremanlıyım
Zaten liseyi 4 yıl yatılı okudular
Sanırım kendim de 14 yaştan beri yatılı okul sonrası üniversite sonrası taaa Şırnak ilk görev yeri derken böyle şeyler alışkanlık oldu bende
Amin, gerçi sağlık İçin iyi diyorlar amaBen de takamıyorum
Düşman uydurmaktan başka bir şeye yaramaz Allah korusun
Allah'a emanetler canımTürkiye sınırları içinde olsa sorun olmaz, benimki de gitti öyle ama yurtdışı olunca
YoooÜçlü burma milli bileziğimiz Ajda da neymiş
Öyle canım, Rabbim korusun evlatlarımızı…Allah'a emanetler canım
Ben orta okulda göndermiştim kuzumu okul ileÖyle ama başıma ağrılar girdi şimdiden … tek olarak ilkkez gidecek, ailesiz yani, aklım onda kalacak
Hele o hasırı hiç sevemedim… hemşehrilerim duymasın amaYooo
drabzan hasırı varken
yan hemşehrin olarak ben de duymadımHele o hasırı hiç sevemedim… hemşehrilerim duymasın ama
yan hemşehrin olarak ben de duymadım
Bilemedim ne var?
Yurtdisi bizim ülkenin bazı yerlerinden daha guvenliTürkiye sınırları içinde olsa sorun olmaz, benimki de gitti öyle ama yurtdışı olunca