İnşaallah canım hayallerinin gerçekleştiğini de duyarızNe güzel,bende sizin gibi düşünüyorum kiyafet,gezme tozma bunlarin hepsine doydum.çocuklarin geleceğini de düşünmek zorundayız,ilerde zorluk çekmelerini istemem.
Benim hedefim güzel bir arsa satın almak sonrada müstakil bahçeli guzel bi ev inşaa etmek.şuan kaldiğim apartman dairesi babamin ama bana verdi yeni 4 yillik bina daha.ama benim hayalim müstakil
Amin canımİnşaallah canım hayallerinin gerçekleştiğini de duyarız
Allah babacığından da razı olsun
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun inşallah. Bizde çok yaparız buna mayalı bazlama deriz.Eki Görüntüle 2650708
Korona günlerinin bana en güzel katkılarından biri ekmek yapmayı öğrenmek oldu
Bizim burada da bazlama denirEllerine sağlık canım afiyet şifa olsun inşallah. Bizde çok yaparız buna mayalı bazlama deriz.
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2650708
Korona günlerinin bana en güzel katkılarından biri ekmek yapmayı öğrenmek oldu
Amin.Merhaba hanimlar...
Herkesin rizki bol, birikimleri bereketli olsun.
Varyemez o selde camurda disaridaydik. Kanalizasyon tasmis, berbatti yani. Su an yagmur yok ama sokaklar camur yigini...Is yerini de su basmis, neyse ki gunduz de, gencler hemen mudehale etmis. Biz de tam cikacak havayi bulmusuz. Kimbilir kimlerin canlari yandi, Allah afatindan korusun.
Ne guzel hayal...Benim oglumun hayali de bu.Ne güzel,bende sizin gibi düşünüyorum kiyafet,gezme tozma bunlarin hepsine doydum.çocuklarin geleceğini de düşünmek zorundayız,ilerde zorluk çekmelerini istemem.
Benim hedefim güzel bir arsa satın almak sonrada müstakil bahçeli guzel bi ev inşaa etmek.şuan kaldiğim apartman dairesi babamin ama bana verdi yeni 4 yillik bina daha.ama benim hayalim müstakil
Amin canim, Allah razi olsun...Amin.
Çok geçmiş olsun.
O tirtiklama icin acilmayan kumbaralar iyi oluyor. Bende iki bozukluk kumbarasi var. Biri 5-10-25 krs, digeri 50 krs ve 1 TL icin. Bereketini cok gordum...Biz kumbara konusunda son yıllarda başarılı olamadık, elimizde olunca atıyoruz sonra tırtıklıyoruz, istikrar sağlayamadık. Bu huyumu sevmiyorum.
Hayaller hayaller....Ne guzel hayal...Benim oglumun hayali de bu.
O da benim aldigim evde oturuyor. Kiraya verecegi parayi biriktirmeye calisiyor. Yapacagi eve anne olarak benim de katkim bu olur. Anne babalarin isi ne, isimiz evlatlar ve onlarin yavrucuklari...Allah herkesin gonlunun muradini versin.
Evlatlar simariklik yapmayip kiymet bilince, insanin aldikca alasi, yaptikca yapasi geliyor. Eminim sen de ailene hayirli evlatsindir...Hayaller hayaller....
Siz de benim ailem gibi desteksiniz evlatlariniza Allah sizden razi olsun.
Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
Bende oğlunuz gibi yapmaya çalışıyorum kira yerine birikim yapmaya çalışıyorum.
Yazmadan geçemicem,sizinde paylaşımlarızı okumayi çook severim.
Siizlerden öğrenecek çok şey var
Arkadaşa katılıyorum maşallah size, sizlerden çok şeyleri öğreneceğiz inşallah.Hayaller hayaller....
Siz de benim ailem gibi desteksiniz evlatlariniza Allah sizden razi olsun.
Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
Bende oğlunuz gibi yapmaya çalışıyorum kira yerine birikim yapmaya çalışıyorum.
Yazmadan geçemicem,sizinde paylaşımlarızı okumayi çook severim.
Siizlerden öğrenecek çok şey var
Bereketli olsun Allah daha çok nasip etsin.O tirtiklama icin acilmayan kumbaralar iyi oluyor. Bende iki bozukluk kumbarasi var. Biri 5-10-25 krs, digeri 50 krs ve 1 TL icin. Bereketini cok gordum...
Hepimizin birbirimizden ogrenecegi seyler vardir, yeter ki isteyelim...Arkadaşa katılıyorum maşallah size, sizlerden çok şeyleri öğreneceğiz inşallah.
Düşünceniz için çok teşekkür ederimEvlatlar simariklik yapmayip kiymet bilince, insanin aldikca alasi, yaptikca yapasi geliyor. Eminim sen de ailene hayirli evlatsindir...
Amin. Allah ailenize sağlık versin.Allah razı olsun Size ve ablanıza da güç kuvvet versinDüşünceniz için çok teşekkür ederim
Bende elimden geldiği kadar anneme yardim ederim,eşimde babama çok yardımcı olur.Biz sekiz kardeşiz ben yedi numarayimyaşadiğimiz yerde ben ve benden buyuk olan ablam var diğerleri hep yurtdışında ve şehirdışındalar.onun için annemin herşeyine seve seve ben koşarim, ben ve ablamdan burda başka kimseleri yok ve yaşlılar
Allah onlar uzun ömürler versin
Amin. Allah ailenize sağlık versin.Allah razı olsun Size ve ablanıza da güç kuvvet versin
Sizin çocuklarınız (var- yok bilmiyorum) da sizleri görerek örnek alacaklardır.Üzüm üzüme baka baka kararır misali.