Canım kızlar benim bugün çok moralim bozuk
Sınıfın birinde hırsızlık olayı var bir kaç defa tekrarlamış bütün gün bununla uğraştım sınıfa girdim konuştum sonra bütün bebeleri tek tek odama çağırdım %95 kim olduğunu buldum ama itiraf etmedi için bi şans verdim tekrar sınıfa girip bunu duyurdum yapanın itiraf etmesi için pazartesi 10 a kadar süre veriyorum vs bilgi verdim. İtiraf ederse ifşa etmeyeceğim sorunu birlikte çözeceğiz dedim.
Neyse bu ve bunun gibi çok olay var branşım gereği her öğrenci başka bir sorunla geliyor bazen kendimi ağlama duvarı bazen de bi çöp kovası gibi hissediyorum gelip boşaltıp gidiyorlar mental olarak beni de aşağı çeken çok durum oluyor
Gizli kalması gereken ve yasak bildirim zorunluluğu olan olayların mental ve vicdani zorluğuna değinmiyorum bile
Her neyse bugün bunlar işe uğraşırken sınıfın biri öğretmenler günü için kutlama yapıyormuş 4-5 öğretmeni çağırmışlar pastalar hediyeler (olay hediye değil asla hatırlanmamak) ben akıllarına bile gelmedim
Bu beni çok üzdü branşımı severek sectim ve severek çalışıyorum ama her öğretmenler gününde yetim öksüz çocuklar gibi hissediyorum
İçimi dökmek istedim hakkınızı helal edin