Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin. Allah ailenize sağlık versin.Allah razı olsun Size ve ablanıza da güç kuvvet versin
Sizin çocuklarınız (var- yok bilmiyorum) da sizleri görerek örnek alacaklardır.Üzüm üzüme baka baka kararır misali.
Amin çok teşekkür ederim.2 çocuğum var allah bağışlarsa.haklısınız çocuklar anne babasının aynasıdır,bizden gördüklerini uygularlar.

Merhaba hanimlar... 🥰
Herkesin rizki bol, birikimleri bereketli olsun.
Varyemez Varyemez o selde camurda disaridaydik. 😖 Kanalizasyon tasmis, berbatti yani. Su an yagmur yok ama sokaklar camur yigini...Is yerini de su basmis, neyse ki gunduz de, gencler hemen mudehale etmis. Biz de tam cikacak havayi bulmusuz. Kimbilir kimlerin canlari yandi, Allah afatindan korusun. 🤲
Geçmiş olsun ablacım Rabbim cümlemizi dünyada ve ahirette korusun 🤗

Eşimin teyzesinin kızı memlekette (malatyada) bize ve Kv' deme küçük bir koli meyve göndermiş, düşünüp göndermesi bizi nasıl mutlu etti anlatamam. Allah razı olsun akşam akşam çok mutlu olduk. Eşim aradı teşekkür ediyor. Sevincimi sizinle paylaşmak istedim.
Afiyetle yiyin canım.
Ne güzel sizi düşünmesi.
Annemlerin kiraz bahçesi var geçenlerde 3 kasa topliyip mersindeki yakınlarımıza yolladık onlar da sizin gibi çok mutlu oldular,önemli olan düşünülmek aslında.

Eşimin teyzesinin kızı memlekette (malatyada) bize ve Kv' deme küçük bir koli meyve göndermiş, düşünüp göndermesi bizi nasıl mutlu etti anlatamam. Allah razı olsun akşam akşam çok mutlu olduk. Eşim aradı teşekkür ediyor. Sevincimi sizinle paylaşmak istedim.
Afiyet olsun onların da keselerine bereket

Ben de anneciğime akşam ziyaretine geldim
1 bazlama 2 kavun getirdim dualar o biçim canım annem 🙂

Afiyet olsun onların da keselerine bereket

Ben de anneciğime akşam ziyaretine geldim
1 bazlama 2 kavun getirdim dualar o biçim canım annem 🙂
Ne iyi ettiniz,sizde annenize yakınsınız sanırım.
Ben evlendikten 3 yil sonra annemin yan dairesine taşındım orda 5 yıl kaldım sonra işte babamın verdiği daire geçtim.şuan anneme hala yakınım.şu virüsten dolayi pek fazla gitmiyorum bu aralar korkuyorum Allah korusun bişey bulaştırırız diye.bi biteseydi şu virüs artık :cry:

Ne iyi ettiniz,sizde annenize yakınsınız sanırım.
Ben evlendikten 3 yil sonra annemin yan dairesine taşındım orda 5 yıl kaldım sonra işte babamın verdiği daire geçtim.şuan anneme hala yakınım.şu virüsten dolayi pek fazla gitmiyorum bu aralar korkuyorum Allah korusun bişey bulaştırırız diye.bi biteseydi şu virüs artık :cry:
Aynı ilçedeyiz
Bu yakınlığın çok avantajlarını karşılıklı yaşadık
Çocuklarım küçükken onlara annem baktı Allah razı olsun
Ben de onun elimden geldiğince hemen hemen her işine yetişmeye çalışırım

Aynı ilçedeyiz
Bu yakınlığın çok avantajlarını karşılıklı yaşadık
Çocuklarım küçükken onlara annem baktı Allah razı olsun
Ben de onun elimden geldiğince hemen hemen her işine yetişmeye çalışırım
Allah annenizden razı olsun
Annanne çocuklara bakınca aklınız hiç kalmamıştır.
Haklısınız iki tarafın da birbirine ihtiyacı var

Gunaydin hanimlar...🥰
Biz de kizimla komsuyuz. 4.5 yildir ayni sehirdeyiz cok sukur. Ayni sehirde olmak, hele hele komsu olmak cok buyuk avantaj. Kizim Bolu'daydi ve ben haftanin 4 gunu orda, 3 gunu Bursa'da yasadim. Saka gibi...Kuzumu bakiciya veremedigimiz icin, maaile oyle bir fedakarlik yaptik. Otobuslerde yolculuk yaparken oturur dinlenirdim. Evlat, torun cok tatli, hic kiyilmiyor... 🥰

X