Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evimize yurume mesafesinde, cimlendirilmis genis bir alan var. Semt sakinlerinden ortusunu, termosunu alan aksamlari serin serin oturuyor. Torun hep cagiriyordu, yere oturamam ben diyordum. Bugun ariyor, anneanne, dedemle sana balikci sandalyesi aldik artik gelebilirsin diyor. Hadi gitme de goreyim...😍😍
Abla maşaallah Barekellah kuzucuğa seni köşeye sıkıştırmayı nasıl bilmiş
Kaçarın yok 😂😂😂😂

Üzerimde halsizlik, uyku hali var,
Soda içtim,ezana kadar okuyayım biraz cuma gecesi ..
Detaylı temizlik yapmam lazım, haftasonu niyetleniyorum
Geçmiş olsun canım tansiyonun mu düşüyor acaba ?
Sıcaklar insanın dengesini bozuyor
Ben ılık havaları severim

Evin içi yanıyor
Balkonda oturdum
Bir yandan alışveriş listesi yaptım çok acil olmamakla beraber evde az kalanlara takviye amaçlı.
Bir tarafım akşam serinliğinde markete git diyor diğer tarafım evde sıfırlanmış malzemeler değil o nedenle A 101 in yeni kataloğunun çıkmasını bekle diyor 😀

Geçmiş olsun canım ,çok üzüldüm gerçekten 😔
Sağol canım.Oglen uykusundan sonra başladı ve ne kendi bişey yedi ne bana yedirdi hep ağladı.Agzi da çok akıyor yine,dış geliyor galiba yine..Allah korusun ateş beni çok korkutur

Canım geçmiş olsun,
Bol sıvı ver mutlaka, boğaz ağrısı var mı
Dili beyaz mi
Sağol canım.Bugun doğru düzgün su da içmedi.Hatta öğlen uykusunda uyanınca su su dediği halde içmedi,boğazından şüphelendim o an ama diline bakmak aklıma gelmedi.Atesi düştü gibi şimdi 🙏

@Altisapka kuzucuga cok gecmis olsun. Ates cok dikkat istiyor, Allah yardimcin olsun.🤲
Amin çok teşekkür ederim.Evet yanimda yatırdım sürekli kontrol ediyorum,şu an düşük gibi yeniden çıkmaz inşallah.23.00 te calpol vericem yine

Başladın mı yapmaya,kabuklarını soyarak mı yapıyorsun
Kabuklarını soyuyorum, doğruyorum birazını yeşil biberli kaynatıyorum bunlar menemen lik oluyor, sade domateste kaynatıyorum bunları da istediğim yemeklere kullanıyorum.
Kabuklarını da bir kaç tane de domatesle beraber kaynatıp kevgirden süzdğm güneşte kuruttum salça yaptım.birazda kahvaltılık yaparım ilerleyen dönemlerde domatesleri robotto çekiyoruz, sarımsak ta konur kapya biber közleniyor sonra hepsi birden kaynıyor

X