Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Rakamlar üzerinde oynama yapılmazsa en az %30 35 civarı birşey olur

Aksi olursa herşeyi beklerim
Önümüz secim olmayınca enflasyonu düşük göstermek için oynama yaparlar diye düşünüyorum
Ay canim mutlu yıllar iyiki doğduunnn
Abbooo o nasıl stok

Önümüz secim olmayınca enflasyonu düşük göstermek için oynama yaparlar diye düşünüyorum
Kendi topuklarına sıkarlar gidişat onu gösteriyor yerel seçimlerde gördük, bu hareket bu kafayla hareket ederlerse aynısının genel seçimlerde de halk tarafından yaşatılacağının provasıydı bence...

Günaydın millet
Bugün biraz ütü yapıp kendimi carsiya atacağım bu tatil sıkıldım ben nedense
Kolay gelsin canım
Ben de bu sefer bi sıkıldım içimde tuhaf bi his
Git gez biraz iyi gelir
Termosumu getirmediğine pişman oldum
Babam bahçeye gidecekmiş onla gidip biraz kahve kitap yapardım
Kitap da getirmemişim zaten

kesinlikle öyle ablacım halk dikkat et dedi uyarı ateşiydi bu
Dört yılın var kendine çeki düzen verdin verdin vermezsen güle güle deriz dendi bu yerel seçimde
Söylenecek çok şey var ama memuruz işte susuyorum hepimizin duyguları düşünceleri aynı zaten
Allah daha iyi günler görmeyi hepimize ülkemize nasip etsin

Varyemez canım
şu birikimleri tapuya çevirme işini anlat biraz
planlarını vb
Ablacım şu an altın biriktirmeye devam
Yazdığım gibi pamuk kalbimi üzmeyecek doğru düzgün bir kiracı olacağını bilsem bütün altınları bozdurup il merkezinden apart alıp aylık ortalama 8000 10000 tl civarında kiraya vermeyi düşünürdüm ama bu konuda emin olamadığım için bu düşünceyi bıraktım

Chery pro 4 modeli 800 bin tl civarında piyasaya sürülecekmiş
Arabamı satıp onu almayı düşünüyorum bir taraftan
Ama bunların hepsi muallakta fikirler

Ama tek sağlam muallakta olmayan fikir fiziki altın almaya devam edeceğim nasipse, hayırlısı artık

Teşekkür ederim ablacım hepimize sağlık huzur bi çok para versin Rabbim
Yani Kadir kıymet bilecek el üstünde tutacak dengim olan hayırlı biri olursa neden olmasın

Rabbim hayırla kolaylıkla gönlünden geçenlerden daha güzellerini nasip etsin ablacım

Cennetmeyvesii canım keyfin yerine gelsin inşallah bugün, dolaş kendine bir şeyler al
mesela ajda gibiiii müjde de olur
Ay valla çıktım kardeşimle ablacim
Iyiki var kuzucuklarim anam benim için doğurmuş onlari
Ayakkabi bakiyorum bej ama bugunde bulamadim cok denedim ama ayagim rahat etmedi. Edenlerde 2500den fazla. O parayida veresim gelmedi
Güzel bir yazlık tunik buldum çokta uyguna 650tlye ben bejini kardeşim lilasini aldı. Lilasini da beğendim sanırım onu da alacağım kesimi çok hoşuma gitti
Yemek yedik kahve içtik
Keyfim yerine geldi
Adam aradı yemek yapma dedi dışarıdan getirecekmiş biseyler
Eve geldim utu yaptim
şimdi de keyif yapıyorum
Yarında temizliğe girisirim
22 ayar bilezik 2550tl olmuş
akbank 0 faizle 20bin kredi veriyormuş 6 ay ödemeli. Çekersem yarın 2 ajda bilezik alacağım insallah

Araba iyimi abla begendinmi bende değiştirmeyi düşünüyorum piyasaya çıktığında haber ver bakayım bende

Cennetmeyvesii canımcım bu aralar ilçemde chery araba modellerini çok görüyorum

Omoda ,pro 7 ,pro 8 ama pro 4 ü ufak oğlan dedi
Anne 800 bin tl deyince arabanın piyasasını birkaç gün önce sordum birine 700 850 bin arası dedi
Benimki 15300 km de otomatik benzinli 2017 model

Bana söyleyen araba satıcısı ben de 2016 model manuel var dedi 700 bin istiyorum dedi

Chery markayı sordum güzel araba alanlar memnun hocam diye söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…