- 28 Mart 2020
- 5.961
- 23.707
Önümüz secim olmayınca enflasyonu düşük göstermek için oynama yaparlar diye düşünüyorumRakamlar üzerinde oynama yapılmazsa en az %30 35 civarı birşey olur
Aksi olursa herşeyi beklerim
Ay canim mutlu yıllar iyiki doğduunnnGünaaaayydıınnn forumun en güzel kadınları
Böğün benim doğum günüüümmm
Yaş 35 yolun yarısı demiş Cahit sıtkı
Gerçi adamcağız 46 da ölmüş Allah rahmet eylesin
Kalan ömrümüz geçen ömrümüz daha hayırlı ve güzel geçsin inşallah
Abbooo o nasıl stokIslak mendil almam gerekiyor eskiden yani 3 4 sene önce çocuklar babalarına alış veriş yaptırdıkları vakitlerden kalma ıslak mendiller bu hafta bitti
Nasıl bir stok yapmışsam
Trendyoldan sipariş edeyim diye düşündüm sonra aklıma yerel bir marketin indirimleri geldi face'den sayfalarına baktım indirim varmış oradaki fiyat altta görünen fiyat Trendyoldan aynı markaya 35 40 tl aralığında fiyat vermişler yuhhhh artık
En iyisi gitmişken 5 paket filan alayım,stok yapayım
Kolay gelsin bacımGünaydın millet
Bugün biraz ütü yapıp kendimi carsiya atacağım bu tatil sıkıldım ben nedense
Kendi topuklarına sıkarlar gidişat onu gösteriyor yerel seçimlerde gördük, bu hareket bu kafayla hareket ederlerse aynısının genel seçimlerde de halk tarafından yaşatılacağının provasıydı bence...Önümüz secim olmayınca enflasyonu düşük göstermek için oynama yaparlar diye düşünüyorum
Ay amin amin ablacım hepimize inşallahGünaydın efendim günaydınnnnnnn
Yeni yaşın hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu huzurlu nice nice yaşlar nasip etsin
Teşekkür ederiiimmm canımmmm hepimize musmutlu yıllar diliyorumÖnümüz secim olmayınca enflasyonu düşük göstermek için oynama yaparlar diye düşünüyorum
Ay canim mutlu yıllar iyiki doğduunnn
Abbooo o nasıl stok
Kolay gelsin canımGünaydın millet
Bugün biraz ütü yapıp kendimi carsiya atacağım bu tatil sıkıldım ben nedense
kesinlikle öyle ablacım halk dikkat et dedi uyarı ateşiydi buKendi topuklarına sıkarlar gidişat onu gösteriyor yerel seçimlerde gördük, bu hareket bu kafayla hareket ederlerse aynısının genel seçimlerde de halk tarafından yaşatılacağının provasıydı bence...
Ablacım şu an altın biriktirmeye devam
Teşekkür ederim ablacım hepimize sağlık huzur bi çok para versin Rabbimdolar milyoneri
efenimmm size öncelikle sağlık,huzur sonrasında ise canım sıkılıyorr demene fırsat vermeyecek bir eş nasip etsin dilerim...
Yav bi sus ne eşi kimsenin derdini çekemem
keyfim kahyası ve ben ayet iyiyim dersen bilemem dabüüüü
Müjde çirkin be ben beğenmedim onu Ajda güzelCennetmeyvesii canım keyfin yerine gelsin inşallah bugün, dolaş kendine bir şeyler al
mesela ajda gibiiii müjde de olur
Rabbim hayırla kolaylıkla gönlünden geçenlerden daha güzellerini nasip etsin ablacımAblacım şu an altın biriktirmeye devam
Yazdığım gibi pamuk kalbimi üzmeyecek doğru düzgün bir kiracı olacağını bilsem bütün altınları bozdurup il merkezinden apart alıp aylık ortalama 8000 10000 tl civarında kiraya vermeyi düşünürdüm ama bu konuda emin olamadığım için bu düşünceyi bıraktım
Chery pro 4 modeli 800 bin tl civarında piyasaya sürülecekmiş
Arabamı satıp onu almayı düşünüyorum bir taraftan
Ama bunların hepsi muallakta fikirler
Ama tek sağlam muallakta olmayan fikir fiziki altın almaya devam edeceğim nasipse, hayırlısı artık
Amin, Allah razı olsun canım benimRabbim hayırla kolaylıkla gönlünden geçenlerden daha güzellerini nasip etsin ablacım
Ay valla çıktım kardeşimle ablacimCennetmeyvesii canım keyfin yerine gelsin inşallah bugün, dolaş kendine bir şeyler al
mesela ajda gibiiii müjde de olur
Araba iyimi abla begendinmi bende değiştirmeyi düşünüyorum piyasaya çıktığında haber ver bakayım bendeAblacım şu an altın biriktirmeye devam
Yazdığım gibi pamuk kalbimi üzmeyecek doğru düzgün bir kiracı olacağını bilsem bütün altınları bozdurup il merkezinden apart alıp aylık ortalama 8000 10000 tl civarında kiraya vermeyi düşünürdüm ama bu konuda emin olamadığım için bu düşünceyi bıraktım
Chery pro 4 modeli 800 bin tl civarında piyasaya sürülecekmiş
Arabamı satıp onu almayı düşünüyorum bir taraftan
Ama bunların hepsi muallakta fikirler
Ama tek sağlam muallakta olmayan fikir fiziki altın almaya devam edeceğim nasipse, hayırlısı artık