- 28 Aralık 2023
- 4.705
- 12.438
Amin ablacım aminnnHaklısın canım
Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın her daim hepimizi
temmuzda zam da alacağız ya onu da bekliyorum ablacım üç ay kilit benim maaş sonrası için bi planlama yapmam lazımInşaallah canım
Çok iyi olur hiç olmazsa ekdersler yatırılırken
Evet temmuzda acaba zam oranı ne olacaktemmuzda zam da alacağız ya onu da bekliyorum ablacım üç ay kilit benim maaş sonrası için bi planlama yapmam lazım
Yine size danışırım o vakit bi gelsin de
Allah razı olsun ablacımVaryemez canımmm
hemmen kalktım çay koydum yanına da şööyle karamelli bir çikolata aldımm
huzura erdiğin özgürlüğünün şerefine yudumluyorum çayımı bende
daim olsun huzurun canım benimmm
Kendi hakkımıza da giriyoruz aslındaEn büyük suçlu benim fazla iyi niyet sahibi olduğum ve de karşımdakini ve ailesini kendim gibi bildiğim
Bu eziyete müsaade ettiğim için
Ben de suçsuz değilim hani
Ablacim şuanda 3 aylık enflasyon yüzde 15 oldu. Toplu sozlesme zammından temmuz için yüzde 10 alacağız. Şimdiden yüzde 25 oldu bakalim. Kalan 3 ayda ne cikacakEvet temmuzda acaba zam oranı ne olacak
%20 olur diye tahmin ediyordu bir öğretmen arkadaş geçen haftalarda konuşmuştuk
Önümüzdeki 4 yıl seçim olmayınca dalga geçer gibi gerçek enflasyonu yansıtmayan sembolik zam rakamları açıklanır zannımca
El insaf diyorum
Kamudaki özellikle üst düzey kesimdeki mevcut israfa son verilse , vatandaş milli gelirden adil bir şekilde faydalandırılsa önemli ölçüde bir-çok ekonomik sorunun çözümü gerçekleşir diye düşünüyorum
Bir de tüketici toplumdan üretici toplum modeline geçilse tabiki...
Senden gelen güzel haberKendi hakkımıza da giriyoruz aslında
Ama du bakalım
Rabbim neylerse guzel eyler
ben eminim icim ferah guzel seyler olacak
Ablacim şuanda 3 aylık enflasyon yüzde 15 oldu. Toplu sozlesme zammından temmuz için yüzde 10 alacağız. Şimdiden yüzde 25 oldu bakalim. Kalan 3 ayda ne cikacak
Şimdiden bereketli olsun canım2 gibi anneme gittim çocuklarla
Kısır yaptık ikindin
Akşam 7 gibi geldim
Iyi oldu
Anneme beklemediği bi yerden az miktar miras parası gelmisti dolara çevirip kardeşimin askerlik parasını yatırmislardi.
Kardeşim de dolar olarak biriktirip ödeyecekti anneme. Annemde yarısını bize dağıtmasini söylemiş kişi başı 200dolar verecekmis. Bende tl olarak verin altın alacağım dedim
Pazartesi duruma bakacağım evdeki gramlarimi da koyup 2. Ajda bilezigimi alacağım nasipse
Allah bereket versin atalarının ruhuna değsin insallah
Hoş geldin canım biraz kendinden bahseder misin?Kızlar şu birikimden hiç anlamam, bana da öğretseniz, nasıl yapıyorsunuz? ne zaman alınmalı? altın vs, bende birikim yapmak istiyorum.
Rakamlar üzerinde oynama yapılmazsa en az %30 35 civarı birşey olurKendi hakkımıza da giriyoruz aslında
Ama du bakalım
Rabbim neylerse guzel eyler
ben eminim icim ferah guzel seyler olacak
Ablacim şuanda 3 aylık enflasyon yüzde 15 oldu. Toplu sozlesme zammından temmuz için yüzde 10 alacağız. Şimdiden yüzde 25 oldu bakalim. Kalan 3 ayda ne cikacak
Günaydın efendim günaydınnnnnnnGünaaaayydıınnn forumun en güzel kadınları
Böğün benim doğum günüüümmm
Yaş 35 yolun yarısı demiş Cahit sıtkı
Gerçi adamcağız 46 da ölmüş Allah rahmet eylesin
Kalan ömrümüz geçen ömrümüz daha hayırlı ve güzel geçsin inşallah