Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

temmuzda zam da alacağız ya onu da bekliyorum ablacım üç ay kilit benim maaş sonrası için bi planlama yapmam lazım
Yine size danışırım o vakit bi gelsin de
Evet temmuzda acaba zam oranı ne olacak

%20 olur diye tahmin ediyordu bir öğretmen arkadaş geçen haftalarda konuşmuştuk

Önümüzdeki 4 yıl seçim olmayınca dalga geçer gibi gerçek enflasyonu yansıtmayan sembolik zam rakamları açıklanır zannımca
El insaf diyorum

Kamudaki özellikle üst düzey kesimdeki mevcut israfa son verilse , vatandaş milli gelirden adil bir şekilde faydalandırılsa önemli ölçüde bir-çok ekonomik sorunun çözümü gerçekleşir diye düşünüyorum
Bir de tüketici toplumdan üretici toplum modeline geçilse tabiki...

Son düzenleme:
Öğleden önce kuzular için aile görüşmesinde idik
3 saate yakın sıppaları gömdük bizde

saat 3 gibi bir arkadaşım ile buluştum onunla oturdum keyifli
hava serindi üşüdüm kalktım yoksa daha otururdum

eve gelip kombi açtım beaaaa

Allah razı olsun ablacım
Afiyet şifa olsun
Karamelli çikolata yaramasın ,sadece ağızda tat olsun
Hepimizin huzuru daim olsun ablacım, hep sağlıklı mutlu ve sevdiklerimizle birlikte olalım inşaallah

En büyük suçlu benim fazla iyi niyet sahibi olduğum ve de karşımdakini ve ailesini kendim gibi bildiğim
Bu eziyete müsaade ettiğim için
Ben de suçsuz değilim hani
Kendi hakkımıza da giriyoruz aslında
Ama du bakalım
Rabbim neylerse guzel eyler
ben eminim icim ferah guzel seyler olacak
Ablacim şuanda 3 aylık enflasyon yüzde 15 oldu. Toplu sozlesme zammından temmuz için yüzde 10 alacağız. Şimdiden yüzde 25 oldu bakalim. Kalan 3 ayda ne cikacak

2 gibi anneme gittim çocuklarla
Kısır yaptık ikindin
Akşam 7 gibi geldim
Iyi oldu
Anneme beklemediği bi yerden az miktar miras parası gelmisti dolara çevirip kardeşimin askerlik parasını yatırmislardi.
Kardeşim de dolar olarak biriktirip ödeyecekti anneme. Annemde yarısını bize dağıtmasini söylemiş kişi başı 200dolar verecekmis. Bende tl olarak verin altın alacağım dedim
Pazartesi duruma bakacağım evdeki gramlarimi da koyup 2. Ajda bilezigimi alacağım nasipse
Allah bereket versin atalarının ruhuna değsin insallah

Senden gelen güzel haber

Şimdiden bereketli olsun canım
Allah ahirete göçmüşlerinizden razı olsun mekanları cennet makamı âli olsun

Kızlar şu birikimden hiç anlamam, bana da öğretseniz, nasıl yapıyorsunuz? ne zaman alınmalı? altın vs, bende birikim yapmak istiyorum.
Hoş geldin canım biraz kendinden bahseder misin?
Çalışıyor musun , öğrenci misin ,medeni durumun ,gelirin vs gibi ona göre konuşalım

Rakamlar üzerinde oynama yapılmazsa en az %30 35 civarı birşey olur

Aksi olursa herşeyi beklerim

Günaaaayydıınnn forumun en güzel kadınları

Böğün benim doğum günüüümmm

Yaş 35 yolun yarısı demiş Cahit sıtkı
Gerçi adamcağız 46 da ölmüş Allah rahmet eylesin

Kalan ömrümüz geçen ömrümüz daha hayırlı ve güzel geçsin inşallah

Günaydın efendim günaydınnnnnnn

Yeni yaşın hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu huzurlu nice nice yaşlar nasip etsin

Islak mendil almam gerekiyor eskiden yani 3 4 sene önce çocuklar babalarına alış veriş yaptırdıkları vakitlerden kalma ıslak mendiller bu hafta bitti
Nasıl bir stok yapmışsam

Trendyoldan sipariş edeyim diye düşündüm sonra aklıma yerel bir marketin indirimleri geldi face'den sayfalarına baktım indirim varmış oradaki fiyat altta görünen fiyat Trendyoldan aynı markaya 35 40 tl aralığında fiyat vermişler yuhhhh artık
En iyisi gitmişken 5 paket filan alayım,stok yapayım

Eklentiler

• 20240413_085659.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…