O sırnaşmalar hep çıkar içinHıncımı alamıyorum zaten
Aynı evin içinde görmezden geliyorum artık bi süre deve kini var çünkü bende
En son zaten baktı tinlamiyorum sirnasiyor ben daha da sinir oluyorum böyle bir kısır döngü
Allaha havale ediyorum bendeO sırnaşmalar hep çıkar için
Bu samimiyetsiz insanlara tahammül edemiyorum artık ben gemileri yakıp geçiyorum
Amin canım hoş buldumOoo memleket gülü gelmiş hoşgeldinnnn
Çeyrek ne kadar olmuş kız anaaa valla durumlar hiç iyi değil
Allah sonumuzu hayretsin
Durum onu gösteriyor ne yazık ki abla, hoş buldumGünaydın canım hoşgeldin
Bereketli olsun harçlıklarınız
Normalde şu bahsettiğin para ile en az 2 adet çeyrek alınması gerekirdi
Keşke daha fazla alınabilseydi
Bence memleketin ekonomik anlamda durumu içler acısı
Ahahaha ablacım alemsin yaBen onlara kendime yemek söyleteyim dedi ne yaparsan yap Izmır 'in kaç bucak olduğunu göster dedim
Ne yapayım tatlım ya geçinmeye gönlü olan elimden geldiğince çocukların babalarına masraf çıkarmamaya çalışan verdiği parayı nerede alacağım ürünün en ekonomiği var araştıranAhahaha ablacım alemsin ya
Sıradaki baklavalarımı senin kurtuluş yıl dönümü şerefine yiyorum ablacımBugün evliliği bitirmenin yıl dönümünü cevizli kakaolu puding ve de baklava eşliğinde kutluyorum
Afiyet şifa olsun canım benimSıradaki baklavalarımı senin kurtuluş yıl dönümü şerefine yiyorum ablacım
Şifa olsun yaramasın
Amaaannn kız yılda bir gün yararsa da yarasın
Gerçekten erkekler burnundan getiren huzur vermeyen kadınlara afedersin ama it köpek oluyorNe yapayım tatlım ya geçinmeye gönlü olan elimden geldiğince çocukların babalarına masraf çıkarmamaya çalışan verdiği parayı nerede alacağım ürünün en ekonomiği var araştıran
Çocuklarıma yazın kışlık kışın yazlık malzeme alan adamın bütçesini düşünen bir eş olmaya çalıştım
Kendi masraflarımı kendim karşılardım yük olmamaya çalışırdım
Gene de yaranamadım
En güzeli masraf çıkarmakmış
Bir yerde okumuştum erkekler yatırım yaptığı para harcadığı uğruna dökülüp saçıldığı kadından vazgeçemezlermiş
Benim olaya bakışımla tam tersi bir işleyişleri var neyse ...
Allah bilsin
Çok şükür , ama hakkımı helal etmiyorum Rabbim sorsun haklarımı, çocuklarıma da analı babalı bir huzurlu bir aile ortamında hayata hazırlanmayı çok gördüğü içinGerçekten erkekler burnundan getiren huzur vermeyen kadınlara afedersin ama it köpek oluyor
Allah kurtarmış çok şükür
Ben de temmuzu bekliyorum valla temmuza kadar aldığım altının taksitleri var temmuzda rahatlayacağım inşallah15 Nisan gelsin bakalım kafada az çok ödemeler, gün altınları, büyük oğlana harçlık, kendime harçlık ve de bir miktar daha gram altın düşüncesi hesabı yapıldı, hayırlısı
Rabbimin adaleti öyle güzel işliyor ki ablacım inan şaşırıp kalıyor insan bu nasıl denk geldi diyeÇok şükür , ama hakkımı helal etmiyorum Rabbim sorsun haklarımı, çocuklarıma da analı babalı bir huzurlu bir aile ortamında hayata hazırlanmayı çok gördüğü için
Evlilik mefhumunun sorumluluğunu almadığı için
Duygularımı örselediği ,bütün iyi niyetimi suistimal ettiği ve en güzel yıllarımda ölmeyi dileyecek kadar acı çektirdikleri için
Allah'ın adaletine sığınıyorum, başka türlüsü elimden gelmiyor
En büyük suçlu benim fazla iyi niyet sahibi olduğum ve de karşımdakini ve ailesini kendim gibi bildiğimRabbimin adaleti öyle güzel işliyor ki ablacım inan şaşırıp kalıyor insan bu nasıl denk geldi diye
İnşallah senin de hakkını bi şekilde alacak güzel mevlam geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir
Rabbim her türkü günahını affederim ama kul hakkıyla gelme diyor
insanlar karşısındaki herkesi kendi gibi sanıyor iyi insan da kötü insan daEn büyük suçlu benim fazla iyi niyet sahibi olduğum ve de karşımdakini ve ailesini kendim gibi bildiğim
Bu eziyete müsaade ettiğim için
Ben de suçsuz değilim hani
Haklısın canıminsanlar karşısındaki herkesi kendi gibi sanıyor iyi insan da kötü insan da
Kötüler de herkesten kötülük bekliyor mesela
Bu bi suç değil ki fıtratımız bu demek ki
Karşıdaki insanlıktan anlamayan afedersin öküzün tekiyse sen ne yapabilirsin ki
Zalime zalimlik yapmak bize göre değil mayamızda yok
En fazla totosuna tekmeyi basabiliriz
Ama Rabbim adaletiyle bile muamale etse yeter ama dilerim gazabıyla muamele etsin böylelerine
Inşaallah canımBen de temmuzu bekliyorum valla temmuza kadar aldığım altının taksitleri var temmuzda rahatlayacağım inşallah