- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Merhaba ben pek anlamıyorum da 700-850 bin vergisiz fiyatı mı olacak yoksa anahtar teslim fiyatı mı? Ben de önümüzdeki kışa araba planlıyorum daCennetmeyvesii canımcım bu aralar ilçemde chery araba modellerini çok görüyorum
Omoda ,pro 7 ,pro 8 ama pro 4 ü ufak oğlan dedi
Anne 800 bin tl deyince arabanın piyasasını birkaç gün önce sordum birine 700 850 bin arası dedi
Benimki 15300 km de otomatik benzinli 2017 model
Bana söyleyen araba satıcısı ben de 2016 model manuel var dedi 700 bin istiyorum dedi
Chery markayı sordum güzel araba alanlar memnun hocam diye söyledi
Fiyat çok iyi ablaCennetmeyvesii canımcım bu aralar ilçemde chery araba modellerini çok görüyorum
Omoda ,pro 7 ,pro 8 ama pro 4 ü ufak oğlan dedi
Anne 800 bin tl deyince arabanın piyasasını birkaç gün önce sordum birine 700 850 bin arası dedi
Benimki 15300 km de otomatik benzinli 2017 model
Bana söyleyen araba satıcısı ben de 2016 model manuel var dedi 700 bin istiyorum dedi
Chery markayı sordum güzel araba alanlar memnun hocam diye söyledi
Hmmm tamam ozaman biz polodan devamkeCennetmeyvesii araba işini dayımın oğluna sordum şimdi telefon ettim, chery markaya olumlu bakmadı kendi araban ondan daha iyi dedi
Abim bu işlerden anlar illa araba değiştieceksen kendi arabanın üst modelini al ya da wolsvagen ,renault grubuna bak dedi
Yoksa senin araba 15000 km de gayet iyi chery almaktansa kendi arabana bin dedi
Teşekkür ederim sorduğun icinCennetmeyvesii dayı oğlu geriye aradı internet yorumlarında çok şikayet var diyor yakıt açısından benimkinin 3 katı yaktığını söyledi
En iyisi benim araba kalsın
Ne demek tatlım hepimiz için Iyi olduTeşekkür ederim sorduğun icin
Dayı oğlun çok haklı canımCennetmeyvesii araba işini dayımın oğluna sordum şimdi telefon ettim, chery markaya olumlu bakmadı kendi araban ondan daha iyi dedi
Abim bu işlerden anlar illa araba değiştieceksen kendi arabanın üst modelini al ya da wolsvagen ,renault grubuna bak dedi
Yoksa senin araba 15000 km de gayet iyi chery almaktansa kendi arabana bin dedi
Çok teşekkür ederim ablacım dayı oğlum 61 yaşında görmüş geçirmiş bir de mekanik işlerden anlayan biri sağ olsun yardımcı olurDayı oğlun çok haklı canım
arabanın km si çok az bu arada süpersin
Her konuda süpersin sekerimÇok teşekkür ederim ablacım dayı oğlum 61 yaşında görmüş geçirmiş bir de mekanik işlerden anlayan biri sağ olsun yardımcı olur
Ne konuda süperim abla?
Her konuda süpersin sekerim
Teşekkür ederim ablacimCennetmeyvesii ne güzel yazmışsın okurken keyif aldım sen dinlenmişsin hissettim şükür
Ablacım bekar memura verilecek tarzda evVaryemez canımm apart derken öğrenci evleri gibi mi? yoksa değişimli kullandırabileceğin tarzda ev mi?
Hangi konuda süpper değilimm olacaktı sorun canımm benimmmÇok teşekkür ederim ablacım dayı oğlum 61 yaşında görmüş geçirmiş bir de mekanik işlerden anlayan biri sağ olsun yardımcı olur
Ne konuda süperim abla?
Hangi konuda süpper değilimm olacaktı sorun canımm benimmm
arabanın km si düşük ona didimmm