Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evet kuzucum yaaa
Altının gramını yaklaşık 7 ay önce 1740 /1750 tl den alıyorduk, şu an 2600 tl yi geçti 😒😒😒
Ban yemek istemiyorum yorum yapmıyorum can ablacım😢
Allah hepimizi ülkemizi selamete çıkarsın inşallah 🤲🏻
Kötü günler geride kaldı sırada daha kötüleri var diyorlar ya hakkaten öyle 😒
Bireysel önlemler alabilmemiz lazım bunu yazarken utanıyorum ama maalesef başka yapacak bir şeyimiz yok gibi 😒

Ban yemek istemiyorum yorum yapmıyorum can ablacım😢
Allah hepimizi ülkemizi selamete çıkarsın inşallah 🤲🏻
Kötü günler geride kaldı sırada daha kötüleri var diyorlar ya hakkaten öyle 😒
Bireysel önlemler alabilmemiz lazım bunu yazarken utanıyorum ama maalesef başka yapacak bir şeyimiz yok gibi 😒
Haklısın

15 gr altın Eylül ayında 26250 tl ediyordu
Şimdi 39000 tl

Temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatlarının durumu da ortada

Neyse Allah büyük
Rabbim bu milletin yar ve yardımcısı olsun

Haklısın

15 gr altın Eylül ayında 26250 tl ediyordu
Şimdi 39000 tl

Temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatlarının durumu da ortada

Neyse Allah büyük
Rabbim bu milletin yar ve yardımcısı olsun
Yüzde elli artmış ya şaka gibi
Amin ablacım amin inşallah

Satılık ilanlarına baktım da elimdeki bütün altınları satsam il merkezinden apart alabiliyorum
Daha farklı konumlarda olsun dersem oğlandan annemden borç alabilirim

Ama kiracı ile uğraşma fikri beni düşündürüyor

Günaydın, herkesin bayramı mübarek olsun daha yeni fırsatım oldu. Ben hala memleketteyim. Çocuklar bayram harçlığı 3800 topladı ama bir çeyrek bile alamıyoruz gerçekten paranın değeri azaldı
Ooo memleket gülü gelmiş hoşgeldinnnn💕

Çeyrek ne kadar olmuş kız anaaa valla durumlar hiç iyi değil 😒

Allah sonumuzu hayretsin 🤲🏻

Günaydın, herkesin bayramı mübarek olsun daha yeni fırsatım oldu. Ben hala memleketteyim. Çocuklar bayram harçlığı 3800 topladı ama bir çeyrek bile alamıyoruz gerçekten paranın değeri azaldı
Günaydın canım hoşgeldin
Bereketli olsun harçlıklarınız
Normalde şu bahsettiğin para ile en az 2 adet çeyrek alınması gerekirdi
Keşke daha fazla alınabilseydi

Bence memleketin ekonomik anlamda durumu içler acısı 😔😒😡

Çarşamba akşamı çocukların babasının halası Izmır 'e havaalanına götürülecekmiş
Küçük oğlan yemekte bahsetti
Benim kayınpeder karısı öleli ramazan aylarında kız kardeşi Almanya'dan geliyor abisinin yanına
Ramazan biter bitmez geri dönüyor

Ben de oğlana sen de gitseydin gezer gelirdin hem abini de görmüş olurdunuz dedim

Babam istersen gel dedi Ben de hayır dedim dedi
Peki dedim
Yemekten sonra eve gitmişti

Ben de annemden kendi evime geri geldim
Mesaj atmış anne ben izmir 'e gidiyorum diye
Tamam yavrum dedim

Yattım büyük oğlan aradı anne babamlar buraya geliyormuş diye
Evet biliyorum dedim ben kardeşine dedim abinin yanına gidin ihtiyacı varsa giderin diye 😁😁🤣

Ben onlara kendime yemek söyleteyim dedi ne yaparsan yap Izmır 'in kaç bucak olduğunu göster dedim

Anne burada bir hamburgerci var ama öğrenci bütçesini aşar oraya götürteyim dedi
Iyi sen bilirsin şekerim dedim kapattım

Onlar gidince tekrar aramış gülmekten geberiyor
Anne götürdüm vs diye
Iyi etmişsin dedim

1 hamburger ne kadar olabilirdi ki olsun olsun 150 200 tl olsun

Iceceksiz 400 tl imiş 🤣🤣🤣🤣
Ülke ekonomisinin çivisi çıkmış

3 kişilik içeceklerle beraber ne ödediyseler artık
Bana ne 🤣🤣🤣🤣

Benim 1 haftalık mutfak masrafımı bir öğünde harcamışlar 🤣🤣🤣

Çarşamba akşamı çocukların babasının halası Izmır 'e havaalanına götürülecekmiş
Küçük oğlan yemekte bahsetti
Benim kayınpeder karısı öleli ramazan aylarında kız kardeşi Almanya'dan geliyor abisinin yanına
Ramazan biter bitmez geri dönüyor

Ben de oğlana sen de gitseydin gezer gelirdin hem abini de görmüş olurdunuz dedim

Babam istersen gel dedi Ben de hayır dedim dedi
Peki dedim
Yemekten sonra eve gitmişti

Ben de annemden kendi evime geri geldim
Mesaj atmış anne ben izmir 'e gidiyorum diye
Tamam yavrum dedim

Yattım büyük oğlan aradı anne babamlar buraya geliyormuş diye
Evet biliyorum dedim ben kardeşine dedim abinin yanına gidin ihtiyacı varsa giderin diye 😁😁🤣

Ben onlara kendime yemek söyleteyim dedi ne yaparsan yap Izmır 'in kaç bucak olduğunu göster dedim

Anne burada bir hamburgerci var ama öğrenci bütçesini aşar oraya götürteyim dedi
Iyi sen bilirsin şekerim dedim kapattım

Onlar gidince tekrar aramış gülmekten geberiyor
Anne götürdüm vs diye
Iyi etmişsin dedim

1 hamburger ne kadar olabilirdi ki olsun olsun 150 200 tl olsun

Iceceksiz 400 tl imiş 🤣🤣🤣🤣
Ülke ekonomisinin çivisi çıkmış

3 kişilik içeceklerle beraber ne ödediyseler artık
Bana ne 🤣🤣🤣🤣

Benim 1 haftalık mutfak masrafımı bir öğünde harcamışlar 🤣🤣🤣
Aferin ogluslarina😂😂

Hayırlı Cumalar hanımlar
Kahvaltı ettik mutfagi topladim evi topladım makineye çamaşır attım bi kahve yapıyım kendime
Öğleden sonra anacıma gideyim kısır yapalım özledim bol yesillikli kardeşlerimde yarın gidiyor görüşürüz son kez
Ben napacamya diyor evdeki
Sende anana git dedim
Acayip gicik oluyorum bugunlerde bunlara
Sanki dünyada sadece kendi ana babaları var sadece onlara gidilsin hizmet edilsin
2 gorumcemde buradaydı onların kocasınınkiler ana baba degilmi Allah aşkına
Kvlerin bahçesi ilçede gorumcenin birinin kvside orda yaşıyor. Dün oraya mangala gittik 5dk mesafedeki kvsine gitmedi kadin ordan kendi evlerine gittiler direk
Bendende bekliyorlar ki hep onlarla olayım
Oldu canım oldu görürsem soyleyim

Hayırlı Cumalar hanımlar
Kahvaltı ettik mutfagi topladim evi topladım makineye çamaşır attım bi kahve yapıyım kendime
Öğleden sonra anacıma gideyim kısır yapalım özledim bol yesillikli kardeşlerimde yarın gidiyor görüşürüz son kez
Ben napacamya diyor evdeki
Sende anana git dedim
Acayip gicik oluyorum bugunlerde bunlara
Sanki dünyada sadece kendi ana babaları var sadece onlara gidilsin hizmet edilsin
2 gorumcemde buradaydı onların kocasınınkiler ana baba degilmi Allah aşkına
Kvlerin bahçesi ilçede gorumcenin birinin kvside orda yaşıyor. Dün oraya mangala gittik 5dk mesafedeki kvsine gitmedi kadin ordan kendi evlerine gittiler direk
Bendende bekliyorlar ki hep onlarla olayım
Oldu canım oldu görürsem soyleyim
Ne acayip insanlara denk gelmişiz bu dünyada 😡😡😡
Allah'ım sen sabır ver imtihandır diyoruz😒😒😒

Analarından öğütlü kuzularım benim ,babalarını eğitemedim bari yavrularımı eğiteyim 🤣🤣🤣🤣🤣
Ana babasının egitemedigini biz nasıl egiticez abla
Arefe günü ütü yapıyorum hadi bana pantolon ayakkabı bakmaya gidelim dedi. Hep son güne koyuyor uyardım son güne koyma kalabalık oluyor evde isim oluyor diye
Çekiştirip götürdü yine
Araba da diyorki gidesim yoktu annemle sen zorladınız. Neyyyy dedim istersen çıplak git banane senin giyeceğinden. Ayakkabısı da Nike ama tekstil olduğu için ve 1 yıl boyunca onu giydiği için berbat halde üstü delinmiş diktirmis falan tarlaya giymiş çamur olmus
Dedim benim yanımda o ayakkabıyla utanmayacakmisin ya bundan sonra çuvalda giysen umrumda değil sen düşün cillop gibi kadının yanındaki adama bakın diye parmakla gösterilirsin artık dedim birbirimize girdik
Eve gidince anasına dedim Oğlun böyle böyle yaptı sizde sahitsiniz çapulcu gibi giyinsin hiç karismayacagim dedim vay efendim 43 yaşındaki adamı nasıl anasına şikayet edermisim. Parmak sallıyor bana. Bedenen 43 olabilirsin ama beynin 5 yaşında o parmağını sallama bir tarafina sokarım dedim hala daha konuşmuyorum.

Ne acayip insanlara denk gelmişiz bu dünyada 😡😡😡
Allah'ım sen sabır ver imtihandır diyoruz😒😒😒
İmtihanım çok çetin ama iyiki cehennem var yüzüne de söyledim hakkım helal degil
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bazı aileler o kadar bencil ki dışarıdan gelen gelinlerinin de damatlarının da burnundan getiriyorlar
Allah böylelerini bildiği gibi yapsın başka türlüsü elden gelmiyor çünkü 😔
Ya bunlar bi tuhaf
Mecburmuyum tatilimi sizle geçirmeye
Haftasonu da onlara gidecekmişiz
Gidemem dedim evde yatıp yuvarlancam sen cocuklarida al git
15 kişi oluyoruz mutfaktan cikamiyoruz ya bıktım illallah

Ana babasının egitemedigini biz nasıl egiticez abla
Arefe günü ütü yapıyorum hadi bana pantolon ayakkabı bakmaya gidelim dedi. Hep son güne koyuyor uyardım son güne koyma kalabalık oluyor evde isim oluyor diye
Çekiştirip götürdü yine
Araba da diyorki gidesim yoktu annemle sen zorladınız. Neyyyy dedim istersen çıplak git banane senin giyeceğinden. Ayakkabısı da Nike ama tekstil olduğu için ve 1 yıl boyunca onu giydiği için berbat halde üstü delinmiş diktirmis falan tarlaya giymiş çamur olmus
Dedim benim yanımda o ayakkabıyla utanmayacakmisin ya bundan sonra çuvalda giysen umrumda değil sen düşün cillop gibi kadının yanındaki adama bakın diye parmakla gösterilirsin artık dedim birbirimize girdik
Eve gidince anasına dedim Oğlun böyle böyle yaptı sizde sahitsiniz çapulcu gibi giyinsin hiç karismayacagim dedim vay efendim 43 yaşındaki adamı nasıl anasına şikayet edermisim. Parmak sallıyor bana. Bedenen 43 olabilirsin ama beynin 5 yaşında o parmağını sallama bir tarafina sokarım dedim hala daha konuşmuyorum.
Tabiki anasının babasının eğitemedigini bizler eğitemeyiz canım ama gene de bir şansımı denedim insan olur belki diye
Azıcık görgü öğrenir diye ama nafile havanda boşa su dövdüğümü biliyordum ama gene de Allah rızası için denedim olmadı

Rahmetli annanem dermiş karısını yılan yalamış kocasını kuduz dalamış diye o hesap
Pess gerçekten pesss eşine
Tam dayaklık ama insan gene de hıncını almaz be yahu 🤣🤣

Tabiki anasının babasının eğitemedigini bizler eğitemeyiz canım ama gene de bir şansımı denedim insan olur belki diye
Azıcık görgü öğrenir diye ama nafile havanda boşa su dövdüğümü biliyordum ama gene de Allah rızası için denedim olmadı

Rahmetli annanem dermiş karısını yılan yalamış kocasını kuduz dalamış diye o hesap
Pess gerçekten pesss eşine
Tam dayaklık ama insan gene de hıncını almaz be yahu 🤣🤣
Hıncımı alamıyorum zaten
Aynı evin içinde görmezden geliyorum artık bi süre deve kini var çünkü bende
En son zaten baktı tinlamiyorum sirnasiyor ben daha da sinir oluyorum böyle bir kısır döngü

X