Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabah kuzucuğum geldi kahvaltı yaptık
Kahvaltı sonrası ceviz kırıp güllaç yaptım
Markete gittik 166 tl harcadım
hadi uygulamasında 700 gr Tarabya kadar 174 küsurdan 140 tl ye düşüyordu bir de patates aldım

Annemin de ihtiyacını gördüm

Annem bana da kıyma alışverecekmiş onu yarın alayım dedim kredi kartının hesabı bugün kesilecek yarın kasap alışverişini karttan geçerim ödeme mayıs maaşıyla olur annemden parayı alır onu kullanırım

Bugün yine canımın çıktığı bir gündü
Sabah 10 gibi pazara gittim
Patates soğan domates salatalık mantar patlıcan kabak havuç marul maydanoz çilek ve muza 400tl verdim
Eve gelip nevresimleri değiştirip makineyi calistirdim
Tereyağ yaptim yarısını dondurucuya attım
Temizlik yaptık kizcemle ben supurdum o sildi
Kardeşim iftara çağırdı bugun yemek yapmadım
Yarında annem çağırdı yemeğe
Sonrası Allah kerim.

Eline emeğine sağlık
Aldıkların bereketli olsun canım
Temizlik yapılan günlerde yemeğin hazır olması kadar güzel bir şey varsa o da temizlik yapmadığın günlerde yemeğin hazır olmasıdır

Bereketli olsun canım

Elhamdülillah ablacım sen nasılsın
Dün köye (ilçeye) geldik yorgunluk devam ediyor çken yeğenlerim geldi uyanmış bulundum saat 11 gibi
Biraz onlarla zaman geçirdim çarşıya çıktık oğlanlara bozuk para cüzdanı kızlara da toka aldım
Eve geldiğimde anamın oğlu gitmemişti uyuyordu böyle olmayacak deyip mutfak temizliğine giriştim 1/3 ü bitti gibi
İftara da börek yaptım çarşıya çıkmışken yufka almıştım
Yarın temizlik kaldığı yerden devam mutfak baya kötü olmuş
Perdeler de simsiyah yarın onları da makineye atarım belki bakalım diğer güne de kalabilir

Çok şükür iyiyim,iyi olmaya çalışıyorum canım oldukça yoğun geçiyor
Çamaşır, bulaşık, yemek, alış veriş, annemin işlerine koşturmaca vs derken günler hızlı geçiyor

Çok şükür iyiyim,iyi olmaya çalışıyorum canım oldukça yoğun geçiyor
Çamaşır, bulaşık, yemek, alış veriş, annemin işlerine koşturmaca vs derken günler hızlı geçiyor
Allah daha iyi etsin ablacım bu ramazan ailem yanımdaydı benim de çok koşturmacalı ve yorucu geçti ama onlarla beraber geçirmek her şeye bedel
Allah başımızdan eksik etmesin ana babalarımızı hakkın rahmetine kavuşmuş olanların da mekanları cennet olsun inşallah

Bayram temizliğine devam salonla oturma odasını dip köşe yaptım perdeler yıkandı cam kapı silindi
Mutfakta dün iş yaparken lavabonun hortumunu delmişim eskimiş herhalde gece onla uğraştık bugün anamın oğlu geldi değiştirdi yarın mutfakla bir odayı yaparım inşallah arefe gününe az iş kalır diye ümit ediyorum

Ohhh missss olmuş her yer kolay gelsin canım
Ananın oğlu kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…