Kıymayı yağda kurumayacak şekilde kavuruyorum içerisine kimyon kara biber kekik kırmızı biber tuz koyuyorumTantuni olunca merak ettim tarifiniafiyet olsun
Çok güzel memleketin tadını çıkarCanım ben memlekete 5-6 günlüğüne geldiğim için telefonu çok sık elime alamıyorum yoğun geçiyor.
Herkes iyidir inşallah
Merhaba kuyumcuya işçiliksiz bilezik modelleri diye sormanı tavsiye ederimMerhabasayfayla alakalı mi bilmiyorum ama akıl almak istedim. Yatırım için hangi bileziği önerirsiniz acaba hem hediye olarak alınacak hemde satarken hani zarar etmeyecegi birşey.
Sordum geçen böyle üstünde desenleri olan bilezikler gösterdiler bende hani emin olamadımMerhaba kuyumcuya işçiliksiz bilezik modelleri diye sormanı tavsiye ederim
Benim bildiğim adana burma 3 lü burma bilezik diye geçerSordum geçen böyle üstünde desenleri olan bilezikler gösterdiler bende hani emin olamadım
Çok teşekkür ederimBenim bildiğim adana burma 3 lü burma bilezik diye geçer
Internetten işçiliksiz bilezik modelleri diye arayınca da çıkıyor
Işçilikli bilezik modelleri deyince de aradaki farkı görebilirsin
Şimdiden hayırlı olsun canım
Abla ben memlekete geldim bu ara yoğundu çok bakamadım. Nasılsınız?
Çok güzel memleketinin tadını çıkarAbla ben memlekete geldim bu ara yoğundu çok bakamadım. Nasılsınız?
Sağol abla teşekkür ederimÇok güzel memleketinin tadını çıkar
Çok şükür şimdilik herşey yolunda canım
Biraz daha iyi cok sukur
Kendine çok dikkat etBiraz daha iyi cok sukur
Uyku sorunum var maalesef. Stress/ depresyon tarzi bir durum icindeyimKendine çok dikkat et
Beslenmene dinlenmene uykuna özen göster canım
Ay geldim geldim
Canım ne desem bilmiyorum Rabbim gönlüne ferahlık versinUyku sorunum var maalesef. Stress/ depresyon tarzi bir durum icindeyim
İyi ol bayram edecukBiraz daha iyi cok sukur
Tetikleyen bi durum mu var yoksa mevsimsel miUyku sorunum var maalesef. Stress/ depresyon tarzi bir durum icindeyim
Geçmiş olsun canımUyku sorunum var maalesef. Stress/ depresyon tarzi bir durum icindeyim