- 28 Mart 2020
- 5.952
- 23.692
AmiiiiinGünaydın hanımlar
Cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim bu günü ve geceyi hakkımızda hayırlara vesile kılsın
Rabbim bizlere her daim af ,afiyet ,merhamet, huzur ,selamet, bolluk ,bereket ihsan eylesin,amin
Rabbim seni sıkan ne varsa yok etsin canımBana dua edermisiniz bu gece hanımlar içimi sıkan biseyler var. Rabbim ferahlık versin
Teknisyen derken ? Hiçbir okulumda teknisyen görevli yoktu da merak ettim canım.Nerden bildin
Evet malesef memurla bile aynı segmentte değilken ( teknisyenim) bana hizmetli işi verdi müdür
Kaç kere cekmiyecegimi söyledim resmi yazıyla tebliğ etti. 2 yıl çektim. Muduru dönem ortasında emekli ettiler. Bende mudur gidince fotokopi cekmeyecegimi söylediğim için tepki gösterdiler.
Bi laf vardiya yapipta kötü olacağına yapmam de kötü ol.
Yine eve yakın okullardan boş olan varsa geçmeyi dusunuyorum çok üzüldüm bugun
Bizim okuldaki memur bey de teknisyen kadrosundaTeknisyen derken ? Hiçbir okulumda teknisyen görevli yoktu da merak ettim canım.
Bizim eski okullardan birinde memur fotokopileri çekiyordu,severek yapiyordu ama dayatma değildi müdürün tebliği değildi yani.Ogretmenle ilgili yapabileceği ekstra iş sadece fotokopi çekmektir diye tahmin ettim.
Toplantıda yeni müdürün senin görev tanımını yapması gerekiyor,müdürle arandaki mobingi öğretmenler bilmiyor olabilir ama yine de bunun için trip etmeleri olmamış.
Ben memurum canım görevde yükselme sınavına girdim teknisyen olup başka okula gittim ortaokulda çalışıyordum kadro yoktu liseye geçtim. Okulda memurda var görevlendirme. gitsede bende yerine geçsem diye bekliyorumTeknisyen derken ? Hiçbir okulumda teknisyen görevli yoktu da merak ettim canım.
Bizim eski okullardan birinde memur fotokopileri çekiyordu,severek yapiyordu ama dayatma değildi müdürün tebliği değildi yani.Ogretmenle ilgili yapabileceği ekstra iş sadece fotokopi çekmektir diye tahmin ettim.
Toplantıda yeni müdürün senin görev tanımını yapması gerekiyor,müdürle arandaki mobingi öğretmenler bilmiyor olabilir ama yine de bunun için trip etmeleri olmamış.
Allah rast getirsin canımBen memurum canım görevde yükselme sınavına girdim teknisyen olup başka okula gittim ortaokulda çalışıyordum kadro yoktu liseye geçtim. Okulda memurda var görevlendirme. gitsede bende yerine geçsem diye bekliyorum
Amin Allah razı olsun canımKadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlarım ablalarımRabbim nicesine eriştirsin hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin
Bu gece birbirimize dua edelim inşallah ben sizlere edeceğim sizlerin de duasına talibim
Rabbim sıkıntılarımızı gidersin kalbimize hayatımıza ferahlık versin, hastalıklarımıza şifa versin gönlümüzden geçen duaları hayırla kolaylıkla nasip etsin amin
Allah razı olsun ablacimAllah rast getirsin canım
Bereketli olsunEve gelirken markete uğradım
5 lt ayçiçek yağı, tavuk göğüs eti ,kereviz, portakallı içecek aldım
321 tl ödedim
Allah acil şifalar versin tatlımSelam kizlar
Dualarinizda benide unutmayin. Iyilesemedim daha.
Rabbim sifa versin canimSelam kizlar
Dualarinizda benide unutmayin. Iyilesemedim daha.