Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın hanımlar
Cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim bu günü ve geceyi hakkımızda hayırlara vesile kılsın
Rabbim bizlere her daim af ,afiyet ,merhamet, huzur ,selamet, bolluk ,bereket ihsan eylesin,amin 🤲
Amiiiiin
Kadir gecemiz ve Cumamız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin

Barbunya pilaki
Tavuk suyuna şehriye çorbası
Süzme yoğurtlu kabak kızartması
pilav
Çıtır tavuk
Portakallı gazoz
Kemalpaşa/tulumba tatlısı

Nerden bildin
Evet malesef memurla bile aynı segmentte değilken ( teknisyenim) bana hizmetli işi verdi müdür
Kaç kere cekmiyecegimi söyledim resmi yazıyla tebliğ etti. 2 yıl çektim. Muduru dönem ortasında emekli ettiler. Bende mudur gidince fotokopi cekmeyecegimi söylediğim için tepki gösterdiler.
Bi laf vardiya yapipta kötü olacağına yapmam de kötü ol.
Yine eve yakın okullardan boş olan varsa geçmeyi dusunuyorum çok üzüldüm bugun
Teknisyen derken ? Hiçbir okulumda teknisyen görevli yoktu da merak ettim canım.

Bizim eski okullardan birinde memur fotokopileri çekiyordu,severek yapiyordu ama dayatma değildi müdürün tebliği değildi yani.Ogretmenle ilgili yapabileceği ekstra iş sadece fotokopi çekmektir diye tahmin ettim.

Toplantıda yeni müdürün senin görev tanımını yapması gerekiyor,müdürle arandaki mobingi öğretmenler bilmiyor olabilir ama yine de bunun için trip etmeleri olmamış.

Teknisyen derken ? Hiçbir okulumda teknisyen görevli yoktu da merak ettim canım.

Bizim eski okullardan birinde memur fotokopileri çekiyordu,severek yapiyordu ama dayatma değildi müdürün tebliği değildi yani.Ogretmenle ilgili yapabileceği ekstra iş sadece fotokopi çekmektir diye tahmin ettim.

Toplantıda yeni müdürün senin görev tanımını yapması gerekiyor,müdürle arandaki mobingi öğretmenler bilmiyor olabilir ama yine de bunun için trip etmeleri olmamış.
Bizim okuldaki memur bey de teknisyen kadrosunda

Ben memurum canım görevde yükselme sınavına girdim teknisyen olup başka okula gittim ortaokulda çalışıyordum kadro yoktu liseye geçtim. Okulda memurda var görevlendirme. gitsede bende yerine geçsem diye bekliyorum

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlarım ablalarım💕 Rabbim nicesine eriştirsin hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin 🤲🏻
Bu gece birbirimize dua edelim inşallah ben sizlere edeceğim sizlerin de duasına talibim
Rabbim sıkıntılarımızı gidersin kalbimize hayatımıza ferahlık versin, hastalıklarımıza şifa versin gönlümüzden geçen duaları hayırla kolaylıkla nasip etsin amin 🤲🏻

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlarım ablalarım💕 Rabbim nicesine eriştirsin hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin 🤲🏻
Bu gece birbirimize dua edelim inşallah ben sizlere edeceğim sizlerin de duasına talibim
Rabbim sıkıntılarımızı gidersin kalbimize hayatımıza ferahlık versin, hastalıklarımıza şifa versin gönlümüzden geçen duaları hayırla kolaylıkla nasip etsin amin 🤲🏻
Amin Allah razı olsun canım
Rabbim bütün umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin kılsın bizleri
Ameli makbul duası kabul kullarından oluruz inşaallah 🤲😘

Dünden biraz yemekle pilav var yanına corba yapicam birde öğlen fellah köftesi yuvarladim onu pisiricem yoğurt ve tuşuyla yeriz
Dolapta ne meyveye sebze kaldı 1 tane soğan kalmis salata yapamadim😂😂
Yarın pazara gitmeliyim kesin
Kıyma yumurta yoğurt sut alınacak onları söyledim alsın vatandaş. Birde ravak istedim tereyağ yapicam.

Bugün hem ders hem nöbet yorulmuşum

Akşam menümü

Çıtır tavuk
Pirinç pilavı
Barbunya pilaki
Yoğurt / turşu
Portakallı gazoz
Kemalpaşa tatlısı

Olarak ayarladım

Çorba yapmıyacağım ,kabak kızartmayacağım uleynnn 🤣🤣🤣🤣

Nasip olursa yarın için oğlana bugünkü kalan yemekler yeterli

Kendim için sucuklu kaşarlı tost ve ayran