Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ablacımGünaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Eline emeğine sağlıkBugün yine canımın çıktığı bir gündü
Sabah 10 gibi pazara gittim
Patates soğan domates salatalık mantar patlıcan kabak havuç marul maydanoz çilek ve muza 400tl verdim
Eve gelip nevresimleri değiştirip makineyi calistirdim
Tereyağ yaptim yarısını dondurucuya attım
Temizlik yaptık kizcemle ben supurdum o sildi
Kardeşim iftara çağırdı bugun yemek yapmadım
Yarında annem çağırdı yemeğe
Sonrası Allah kerim.
Bereketli olsun canımBugün yine canımın çıktığı bir gündü
Sabah 10 gibi pazara gittim
Patates soğan domates salatalık mantar patlıcan kabak havuç marul maydanoz çilek ve muza 400tl verdim
Eve gelip nevresimleri değiştirip makineyi calistirdim
Tereyağ yaptim yarısını dondurucuya attım
Temizlik yaptık kizcemle ben supurdum o sildi
Kardeşim iftara çağırdı bugun yemek yapmadım
Yarında annem çağırdı yemeğe
Sonrası Allah kerim.
Elhamdülillah ablacım sen nasılsınNasılsınız kızlar
Bu hafta 5 lt lik ayçiçek yağı aldım kilere koydum ne olur ne olmaz diye
Bugün marketleri gezerken bazı indirimler gördüm
yarın kartın hesabı kesilmiş olacağı için alış veriş yapabilirim
Çok şükür iyiyim,iyi olmaya çalışıyorum canım oldukça yoğun geçiyorElhamdülillah ablacım sen nasılsın
Dün köye (ilçeye) geldik yorgunluk devam ediyor çken yeğenlerim geldi uyanmış bulundum saat 11 gibi
Biraz onlarla zaman geçirdim çarşıya çıktık oğlanlara bozuk para cüzdanı kızlara da toka aldım
Eve geldiğimde anamın oğlu gitmemişti uyuyordu böyle olmayacak deyip mutfak temizliğine giriştim 1/3 ü bitti gibi
İftara da börek yaptım çarşıya çıkmışken yufka almıştım
Yarın temizlik kaldığı yerden devam mutfak baya kötü olmuş
Perdeler de simsiyah yarın onları da makineye atarım belki bakalım diğer güne de kalabilir
Allah daha iyi etsin ablacım bu ramazan ailem yanımdaydı benim de çok koşturmacalı ve yorucu geçti ama onlarla beraber geçirmek her şeye bedelÇok şükür iyiyim,iyi olmaya çalışıyorum canım oldukça yoğun geçiyor
Çamaşır, bulaşık, yemek, alış veriş, annemin işlerine koşturmaca vs derken günler hızlı geçiyor
Aynen canim sagolEline emeğine sağlık
Aldıkların bereketli olsun canım
Temizlik yapılan günlerde yemeğin hazır olması kadar güzel bir şey varsa o da temizlik yapmadığın günlerde yemeğin hazır olmasıdır
Sağolasın ablacimBereketli olsun canım
Yatmayacak diye biliyorum ben ablacımMemur maaşları bayram öncesi yatırılmayacak galiba internetteki haberlere bakılırsa
Neyse bugün kendime bir kaynak buldum annem bana ve kendine kıyma aldı kasaba vereceği 1000 tl yi kredi kartımdan geçtim, parayı elde aldımYatmayacak diye biliyorum ben ablacım
Ohhh missss olmuş her yer kolay gelsin canımBayram temizliğine devam salonla oturma odasını dip köşe yaptım perdeler yıkandı cam kapı silindi
Mutfakta dün iş yaparken lavabonun hortumunu delmişim eskimiş herhalde gece onla uğraştık bugün anamın oğlu geldi değiştirdi yarın mutfakla bir odayı yaparım inşallah arefe gününe az iş kalır diye ümit ediyorum
Teşekkür ederim ablacımOhhh misse olmuş her yer kolay gelsin canım
Ananın oğlu kim