- 28 Mart 2020
- 5.952
- 23.692
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşının gereğini davranışlarına taşıyamamış insancıklarla uğraşmakla geçiyor bu ömürCanım sıkkın biraz okuldaki bi kaç kişiye
Daha önce müdürün zorlamasiyla yaptığım
Müdür gittikten sonra yapmadığım bir iş vardı
Yapmadım diye öğretmenin bi tanesi tavır yapıp gruptan çıkarmış. 40 yaşına gelmiş insanların hele birde öğretmenlerin böyle çocuk gibi hareketleri çok saçma. Unuttuğu şeyse bana Bir şekilde işinin düşeceği.
Tamamen tavır koydum kendi düşünsün
Bereketli olsun ablacımSabah erkenden kalktım duşumu alıp kahvaltı yapıp çarşıya çıktım
5 gr altın aldım 2500 tl den
Evdeki gram altınların bazılarını tümlettim 50 gr külçe yaptırdım Allah bereket versin kazançlarımıza
Testide ne varsa dışına o sizarmisYaşının gereğini davranışlarına taşıyamamış insancıklarla uğraşmakla geçiyor bu ömür
Sana tavsiyem totolarına tekmeyi vur gitsin tatlım
Bereketli olsun ablacimSabah erkenden kalktım duşumu alıp kahvaltı yapıp çarşıya çıktım
5 gr altın aldım 2500 tl den
Evdeki gram altınların bazılarını tümlettim 50 gr külçe yaptırdım Allah bereket versin kazançlarımıza
Muhatap almayarak en guzel cevabi veriyorum
Bereketli olsun ablacım
Testide ne varsa dışına o sizarmis
Kötülük sızıyor bazı insanlardan ve bunu alenen belli ediyorlar
Muhatap almayarak en guzel cevabi veriyorum
Bereketli olsun ablacim
Öğretmenlere fotokopi çekmek miCanım sıkkın biraz okuldaki bi kaç kişiye
Daha önce müdürün zorlamasiyla yaptığım
Müdür gittikten sonra yapmadığım bir iş vardı
Yapmadım diye öğretmenin bi tanesi tavır yapıp gruptan çıkarmış. 40 yaşına gelmiş insanların hele birde öğretmenlerin böyle çocuk gibi hareketleri çok saçma. Unuttuğu şeyse bana Bir şekilde işinin düşeceği.
Tamamen tavır koydum kendi düşünsün
Hayırlı olsun ablacım kolaylıkla gönlünden geçenden daha güzel şekilde halletmeyi Rabbim nasip etsinBugün 3 saat dersim vardı
Öğleden sonra mesaj geldi annemin parsel yaptırma işi belediye encümeninden çıkmış harcını yatırdık
Sonrasında annemin bugün komşularına tulumba tatlısı alıp dağıttık
Markete gittik
Onu evine bıraktım kendi evime geçtim
Eve gelince makinaya çamaşır koydum serdim
Yemek hazırladım oğlanla yemeğimizi yedik onu uğurladım, şimdi dinlenme vakti
Amin Allah razı olsun canımHayırlı olsun ablacım kolaylıkla gönlünden geçenden daha güzel şekilde halletmeyi Rabbim nasip etsin
Nerden bildinÖğretmenlere fotokopi çekmek mi