Zamanı gelince tarif isterizBen de hiç turşu yapamıyordum taaa ki bi tarife kadar
3 4 günde rengi sararmaya başlıyor
Çıtır çıtır bir kıvam
Denemeye değer
Canım tarifi paylaştım önceki sayfalardaZamanı gelince tarif isteriz
Vayyy gece gece miEkdersler yatırılmış
Bereketli olsun canımVayyy gece gece mibana da yatar ins.İlk sınav ödemesi geldi saat tam 8 de sevindirik oldum
Amin canım ins,senin deBereketli olsun canım
Bana nedense kumbarada para değer kaybediyor gibi geliyor.Kumbarada bekleyeceğine fiyatı yükselmeden stokluk biseyler almak daha karlı gibi geliyor mesela 12 ₺ mu oldu gidip havlu peçete almak gibi,ya da şampuan saç kremi fln..kumbara aldım almışken bir kez doldururum ama tabi insYeni haftaya sabah dün sipariş ettiğim sütü almakla başladım
Ben kumbaradaki bozuklukları bir yandan harcamaya bir yandan da elime geçen bozuklukları kumbaraya atmaya karar verdim
Aynı şekilde düşündüğüm için eskisi gibi kumbaradaki parayı harcamaya ve kağıt para biriktirmeye gerekli miktara ulaşınca da altın almaya devam etmeye karar verdimBana nedense kumbarada para değer kaybediyor gibi geliyor.Kumbarada bekleyeceğine fiyatı yükselmeden stokluk biseyler almak daha karlı gibi geliyor mesela 12 ₺ mu oldu gidip havlu peçete almak gibi,ya da şampuan saç kremi fln..kumbara aldım almışken bir kez doldururum ama tabi ins
Evet kağıt para kumbarasi bence de güzel fikir.Bir topikte bişey okumuştum,cüzdanda 20₺ olunca hemen kumbaraya ekliyormus bir üye,çok mantıklıAynı şekilde düşündüğüm için eskisi gibi kumbaradaki parayı harcamaya ve kağıt para biriktirmeye gerekli miktara ulaşınca da altın almaya devam etmeye karar verdim
Masallah, Allah bagislasin...Tesekkur ederim
17
Lise son sınıfa geçti
Kusura bakma canımCanım tarifi paylaştım önceki sayfalarda
Para deger kaybetse de, ozellikle evde cocuk varsa guzel ornek ve motivasyon oluyor. Agirlastikca hevesleniyorlar. Ev halkinin da bozuk para farkindaligi artiyor. Yoksa cogu kisi onlari kasada sakiza, gofrete vs harciyor. Bu acidan bakinca kumbaralar guzel...Bana nedense kumbarada para değer kaybediyor gibi geliyor.Kumbarada bekleyeceğine fiyatı yükselmeden stokluk biseyler almak daha karlı gibi geliyor mesela 12 ₺ mu oldu gidip havlu peçete almak gibi,ya da şampuan saç kremi fln..kumbara aldım almışken bir kez doldururum ama tabi ins
Evet keyifli oluyor bir yandan.Aldigim kumbarasi kullanicam bakalım sonrası ne olurPara deger kaybetse de, ozellikle evde cocuk varsa guzel ornek ve motivasyon oluyor. Agirlastikca hevesleniyorlar. Ev halkinin da bozuk para farkindaligi artiyor. Yoksa cogu kisi onlari kasada sakiza, gofrete vs harciyor. Bu acidan bakinca kumbaralar guzel...
Alisverisi esim yaptigi icin, bozuk kumbarasini daha cok esim dolduruyor. O da bu ayki emekli maasi yatinca, maas kartiyla alisveris yapmaya karar vermis. Yillarin efsanesi kumbaramiz sanirim iptal olacak. O yuzden yeni acilmayan kumbara almadim, kaseye koyuyoruz. Ben de 5,10 € alirim onlarla. Kendisini ozleyecegim...Evet keyifli oluyor bir yandan.Aldigim kumbarasi kullanicam bakalım sonrası ne olur