Biliyorum taksit şeklinde doğru ama butunu hedaplayinca epey gidiyor yakıt parası,Allah yardımcımız olsun.Taksit şeklinde ödeniyor.
Aynen tüp her 2 ayda bir 130 tl
Arti sicak su icin de termisfon kullaniliyor oda bayagi elektrik faturasini şişiriyor
Aynen çok fazla. umarim yakinda doğalgaz gelir de bizde kurtuluruz,herkes istediği kadar yakar.Biliyorum taksit şeklinde doğru ama butunu hedaplayinca epey gidiyor yakıt parası,Allah yardımcımız olsun.
1 aylık mı faturaKızlar pandemiden dolayı üç ay üst üste su faturalarını %20 yansitiyorlardi bu ayki faturaya farklar yansıtılmış epey çok geldi faturam,240 ₺Sadece Ankara için geçerli bir uygulama mi bilmiyorum
Evet canım Haziran dönemi.Bu ayki fatura + üç ayın %80 lik farki1 aylık mı fatura
Çok fazla gelmiş ya ucuz dedigimiz bı su vardı o da gittiEvet canım Haziran dönemi.Bu ayki fatura + üç ayın %80 lik farki
Bu ay böyle temmuzda normal fatura gelecek dedi aski görevlisi bakalım normalde 60-80 arası geliyorduÇok fazla gelmiş ya ucuz dedigimiz bı su vardı o da gitti
Elektrikte de 148 i gördük hiç o kadar gelmezdiÖyleyse çok fazla gelmiş
Bizim su faturasi genelde 60 70 arası gelir
Geçen ay 145 tl geldi.
Bende anlam veremedim
Oooo bizim elektrik 180 tl geldi geçen ayElektrikte de 148 i gördük hiç o kadar gelmezdi
Çok ugunmuş gerçektenBizim burada suyu belediye çok uygun fiyattan satıyor
100 tl lik karta su yükletsem bana ortalama 4 ya da 5 ay yetiyor
Çok iyi düşmüş faturanız.Elektrik faturam 3 ay önce 180 tl idi
3 aydır çamaşır kurutma makinasını çalıştırmıyorum
Fırın da daha kontrollü
Derken faturalar düştü 138 132 bu ay 115 tl
Peki bu 100 tl ye yüklediğiniz su biterse ve hafta sonuna denk gelirse ne yapiyorsunuzÇok ugunmuş gerçekten
Çocuklar da evde çamaşır miktarı da düştüÇok iyi düşmüş faturanız.
Benim kurutma makina da yok
Ama firin ve çamasir cok çalışıyor
Canım ben sayacı kontrol ediyorum son 10 ton miktar olduğunda bitmesini beklemeden su yükletiyorumPeki bu 100 tl ye yüklediğiniz su biterse ve hafta sonuna denk gelirse ne yapiyorsunuz
Okul zamanı bizim de daha fazla çalışiyor.Çocuklar da evde çamaşır miktarı da düştü
Çamaşır makinası da eskisi gibi çalışmıyor
Okul zamanı haftada ortalama 5 6 makina çamaşır bir o kadar da kurutma çalışıyordu
Büyük oğlan hafta sonu geliyor diye fırın yemeği ve de ona yurtta yesinler diye poğaça börek vs derken fırın da çalışıyordu.