- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
Hmmm anladımCanım ben sayacı kontrol ediyorum son 10 ton miktar olduğunda bitmesini beklemeden su yükletiyorum
Sürprizle karşılaşmayayım diye
Tuhaf bi soruydu zaten benimki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm anladımCanım ben sayacı kontrol ediyorum son 10 ton miktar olduğunda bitmesini beklemeden su yükletiyorum
Sürprizle karşılaşmayayım diye
Bende çok beceriksizim turşu konusundaSelam canlar, Dün 150 harcadim alisverise, yogurtta mayalandi taze sütten. Evi temizledik derken Gün bitti zaten. Bu gün miskinlik yaptik. Yarin bi cikip domates biber alicam yavastan basiyayim Ben de hazirliklara. Cocuklarla anca her gün biraz birseyler yaparak oluyor bir kerede yapamam.
Bi türlü tursu kurmayi beceremiyorum var midir güzel Tutan bi tursu tarifiniz?
Kaynar suyla hiç denemedim ama yapanları duydum.
Evet çok güzel oluyorKaynar suyla hiç denemedim ama yapanları duydum.
Siz denedinzmi
Bunuda deniyeyim bari,bu da tutmazsa bi daha asla denememYukarıdaki tarifi tavsiye ederim
Geçen sene bu tarifi keşfettim çok memnun kaldım
Aynen, gecen sene yapmadim tadi kötülesiyor yumusuyor diye. Hem zamana hem malzemeye yazik yapmadim. Hazir aliyorum ama sevmiyorum onlarida. Nedense gecen aldigim biz dolabinda oldugu halde tadi bozulmustu, normalde tursu dayanir diye biliyorum, bizdolabinda bile bozulmasi sasirtti.Bende çok beceriksizim turşu konusunda
Her yil yapiyordum yumuşuyordu çöp oluyordu.
Artik pes ettim yapmiyorum annem veriyo
Zaten turşu pek sevmem
Bende hazır sevmiyorum,gerçi ben zaten turşunun her türlüsünü sevmiyorum de esim cok sever.Aynen, gecen sene yapmadim tadi kötülesiyor yumusuyor diye. Hem zamana hem malzemeye yazik yapmadim. Hazir aliyorum ama sevmiyorum onlarida. Nedense gecen aldigim biz dolabinda oldugu halde tadi bozulmustu, normalde tursu dayanir diye biliyorum, bizdolabinda bile bozulmasi sasirtti.
Varyemez , kaydedeyim denicem kücük bi kavonozda , insallah tuttururum bu sefer
Birsey daha, baya oluyor sulu köpfte icin Kräfte yuvarlayip atmistim buzluga halbuki internetten denemis bi tarife göre yapmistim hep dagildilar. Ben o buzluktaki köfteleri nasil kullansam simdi var midir bi fikriniz. Benim aklim duruyor bazen ne yapsam diye düsünüyorum kactir
Ben de hiç turşu yapamıyordum taaa ki bi tarife kadarAynen, gecen sene yapmadim tadi kötülesiyor yumusuyor diye. Hem zamana hem malzemeye yazik yapmadim. Hazir aliyorum ama sevmiyorum onlarida. Nedense gecen aldigim biz dolabinda oldugu halde tadi bozulmustu, normalde tursu dayanir diye biliyorum, bizdolabinda bile bozulmasi sasirtti.
Varyemez , kaydedeyim denicem kücük bi kavonozda , insallah tuttururum bu sefer
Birsey daha, baya oluyor sulu köpfte icin Kräfte yuvarlayip atmistim buzluga halbuki internetten denemis bi tarife göre yapmistim hep dagildilar. Ben o buzluktaki köfteleri nasil kullansam simdi var midir bi fikriniz. Benim aklim duruyor bazen ne yapsam diye düsünüyorum kactir
Ne güzel,doğu mu orası ? Van'da yaşamıştım 7 yıl ve su faturası sabit 10 TL idiBizim burada suyu belediye çok uygun fiyattan satıyor
100 tl lik karta su yükletsem bana ortalama 4 ya da 5 ay yetiyor
Firinimiz yok, ütü de fazla yapmıyoruz.Normalde 110-125 arası geliyor.Dondurucu almadan önce 40 tl daha az geliyorduOooo bizim elektrik 180 tl geldi geçen ay
Daha termisfon kullanmaya başlamadık,yazın güneş enerjisi var sıcak su için.
Termisfonu kullanmaya başlayinca 200 tl geçer fatura.
Uşak ilinin bir ilçesiNe güzel,doğu mu orası ? Van'da yaşamıştım 7 yıl ve su faturası sabit 10 TL idi
Bende hep düşünürdüm aniden bakiye biterse ne yapıyorlar falan diye. Cevap alındı.Hmmm anladım
Tuhaf bi soruydu zaten benimki de