Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdiden ellerine saglik. Kizin kac yasinda canim?Sabah işe gitmeden börek pişireceğim kısmetse,
Kız evde yarın hem kahvaltıda yer, hem sonrasında,
Beni güzel bir alışveriş bekliyor,
Market ziyareti şart
Tesekkur ederimSimdiden ellerine saglik. Kizin kac yasinda canim?
Demek ölümüne yiyeceksinHayırlı akşamlar kızlar
H Hayatsuuuu nice güzel yıllarinz olsn
Herkesin kış hazırlıklarıni okudum , beğeni yaparken beni başka sayfaya atıp durdu bu nedenle gönderileri begenemedej geldim
Bizim haftalık150 oldu 450
Neyse neyse sağlık olsun.
bugun iki tepsi pizza yaptım biri mideye biri dondurucuya ve 3 kaşık tatlısı yaptım bir de şimdi soğusun ölümüne yiyeceğim
çünkü yarın diyete başlıyorum.
69 olmuşum,hedef 60bana eşlik etmek isteyen var mi
Kusana kadarDemek ölümüne yiyeceksin
İyi bakalım afiyet olsunKusana kadar
Benim de aynen sevdiğim bı lezzet,meyve sosu ile mi yemistin yoksa sade miİyi bakalım afiyet olsun
O tatlı o kadar damak tadıma göre ki tepsisiyle yiyesim gelmişti
Sade yedimBenim de aynen sevdiğim bı lezzet,meyve sosu ile mi yemistin yoksa sade mi
Aslında gelin pastasının üzerine yaptığım krema da yakışır bu tatlının üzerineBenim de aynen sevdiğim bı lezzet,meyve sosu ile mi yemistin yoksa sade mi
Kesinlikle güzel olurAslında gelin pastasının üzerine yaptığım krema da yakışır bu tatlının üzerine
H Hayatsuuuu birlikte ağız tadıyla nice güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle
H Hayatsuuuu eşinle sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yıllarınız olsun
Selam kızlar
H Hayatsuuuu mutlu yıllariniz olsun :)
Kışlık hazırlık için bizim burda daha sonra başlarız,
Mevsiminde olan çilek, kiraz reçeli yapılır, kaysı yapılır şuan, kurutmalık yapmayız zaten, bozulur
Domates daha güzelleri çıkmadı, yani burda yok henüz,
Ana hazırlık biber salcasidir
Ağustos eylül gibi yaparız
Patlıcan kızartmalık, dolmalık vs bahçede oldukça yaparım, olmazsa da ağustos eylül gibi.
Yapanlarin ellerine emeklerine sağlık, güzel günlerde yiyin inş
Herkese çok teşekkür ederim hanımlarHayırlı akşamlar kızlar
H Hayatsuuuu nice güzel yıllarinz olsn
Herkesin kış hazırlıklarıni okudum , beğeni yaparken beni başka sayfaya atıp durdu bu nedenle gönderileri begenemedej geldim
Bizim haftalık150 oldu 450
Neyse neyse sağlık olsun.
bugun iki tepsi pizza yaptım biri mideye biri dondurucuya ve 3 kaşık tatlısı yaptım bir de şimdi soğusun ölümüne yiyeceğim
çünkü yarın diyete başlıyorum.
69 olmuşum,hedef 60bana eşlik etmek isteyen var mi
Her yerde vakalar arttı ya ne kadar dikkat edersek de illaki sosyal bı hayatimiz oluyor,bende bı iki arkadaş dışında aylardır kimseyi almadım eve sessiz sakin yerlerde mesafeli görüştük hep.Allah korusun hepimizi, tedbir bizden takdir O'ndanKomşum uğradı bugün sohbet ettik çay içtik iyi oldu.
Yalnız bulunduğumuz bölgede vaka artışı var
Biraz mesafeli olsak iyi olacak
Bi süre kimse ile görüşmeyi düşünmüyorum
Aynen bende iki komşum,annem ve ablam dışında kimseyle görüşmüyorum.Her yerde vakalar arttı ya ne kadar dikkat edersek de illaki sosyal bı hayatimiz oluyor,bende bı iki arkadaş dışında aylardır kimseyi almadım eve sessiz sakin yerlerde mesafeli görüştük hep.Allah korusun hepimizi, tedbir bizden takdir O'ndan❤
Oooo bayağı çok,Allah odemelerde kolaylık nasip etsin inşallahDoğalgazdan bahsetmişsiniz
Bulunduğumuz bölgede henüz doğalgaz yok
Yakında yapılacakmış,kömür ile ısınıyor bizim petekler.
Çom pahaliya patliyor,geçen yil 665 dolar odedi her daire.
Taksit şeklinde ödeniyor.Oooo bayağı çok,Allah odemelerde kolaylık nasip etsin inşallah
Gerçi doğalgaz olunca da çok bişey farketmiyor,tüp masrafo yok musluklardan sıcak su akıyor o işte artıları..tüpten kar sadece