Az bile yazdın çünkü gerçek bu tatlımStatü kazanma olarak görüyor bazı cahiller çünkğ
Elinde starbucks bardağıyla tüm gün geden aptallar da var
Afedersiniz biraz sert yazdım ama napayım öyleler
Tadını seven ya da orda oturmaktan keyif alan insan zaten belli oluyor
Fakirleşmeye psikolojik olarak bir baş kaldırmış iç güdüsü mu bilmem anlamak zor.Yikilmadim ayaktayımStatü kazanma olarak görüyor bazı cahiller çünkğ
Elinde starbucks bardağıyla tüm gün geden aptallar da var
Afedersiniz biraz sert yazdım ama napayım öyleler
Tadını seven ya da orda oturmaktan keyif alan insan zaten belli oluyor
Kantinde de var öğretmenler odasında da varOkulda kantinden mi içiliyor çaylar?
Yok canım zengin eş adayı bulma çabaları diyorum ben onaFakirleşmeye psikolojik olarak bir baş kaldırmış iç güdüsü mu bilmem anlamak zor.Yikilmadim ayaktayım
müdürler de bi tuhaf sanane kimin nereden içeceğindenBizim okulda müdür kantinden içilecek çaylar dedi
Hayır dedim benim gibi düşünen arkadaşlarla birlikte tavır koyduk bu zamana kadar hizmetliye para verip içiyorduk bolca şimdi ne oldu da bu fikri ortaya attın
Madem öyle içmem kantinden
Termos aldım çay götürdüm benimle aynı fikirde olan arkadaşlar da termosla çay getirdiler
Bu şekilde biraz devam ettik baktı bizimki bizler bir düzen oturttuk sonra yola geldi
Tekrar herkesin programdaki geldiği güne göre para toplamaya ve okuldaki hizmetliye çay yaptırmaya devam ettik
Ben 5 gün okula gidiyorum aylık 200 tl veriyorum
Ve çay nescafe Türk kahvesi sıcak çikolata bitki çayları servisi var
Zaten hizmetli iş kurdan hizmetli orada bedavadan isteği gibi içiyor içsin de çaylar kantinden olsa kadın sanki para mı verecekti hadi verdi diyelim günde kaç tane çay içerdi şimdi sınırsız içiyormüdürler de bi tuhaf sanane kimin nereden içeceğinden
Parasını veriyorsun hizmetli ablaya yani o işe harcayacağı mesai bir saati geçmez işler kalıyor dese
İyi bir direniş ve dayanılma örneği olmuş ama tebrikler
Biz alışmışız sindirilmeye sesimiz çıkmayınca böyle saçma sapan istekler oluyor işte
Ama yola gelmiş akıllı olsun djdjdjdj
Bizim arkadaşlar da veriyor dönem sonlarında elektrik parasıGünahı boynuna kantinle acaba anlaşmış mıydı da o kadar yıllık uygulamayı bir anda elektriği bahane edip kestirip atmıştı
Ben ona bile elektrik parası da veririz aramızda ona göre para toplarız demiştim
Bir elektrikli ocağın aşağı yukarı yakacağını tespit eder çay parası toplarken fatura parası da toplarız demiştim
Sonunda pesss ettirmiştik
Ay ne güzel hizmetlileriniz demek ki kıymet biliyorlar sizin iyi niyetinizi kullanmıyorlarZaten hizmetli iş kurdan hizmetli orada bedavadan isteği gibi içiyor içsin de çaylar kantinden olsa kadın sanki para mı verecekti hadi verdi diyelim günde kaç tane çay içerdi şimdi sınırsız içiyor
Okulda bir etkinlik yapsak kahvaltı vs dışarda börek filan yaptırıp hizmetlileri çağırırız soframıza 5 kuruş da asla talep etmeyiz
elektrik parası talep etseler veririz sıkıntı değil o elektrik parasını zırvaladığı yıldan bu yana ne değiştiBizim arkadaşlar da veriyor dönem sonlarında elektrik parası
Ben vermiyorum valla zaten yığınla vergi kesiliyor her ay
Aynen öyle kantinci şikayet etmiştir kira çok öğretmenler çay bile almıyor diyeelektrik parası talep etseler veririz sıkıntı değil o elektrik parasını zırvaladığı yıldan bu yana ne değişti
Mesele bence elektrik meselesi değil
O zaman su ve yakıt parasına da dahil olalım mantıken
Vee devlet sosyal devlet olmanın gereği zaten vatandaşının bu ihtiyaçlarını karşılamalı
Gelişimleri tamamlanmıyor onların akılları hep eksik idare edin dkdjdjjdGunaydin
Esim mutfk alisverisine gidecek
Tek tek foto attim yemeklik seylerin. Bana diyor ki Hani domates,salatalik?
Niye Boyle bu erkekler? Evlenene kadar anasindan ayri yasamadigi icin mi diyecegim, e Bende yasamadim
Ben de öyle düşünmüştüm ve milleti örgütlemiştim direniş içinAynen öyle kantinci şikayet etmiştir kira çok öğretmenler çay bile almıyor diye
O da aldığı gazla size gelmiştri
Ya yeminle saka gibi.Gelişimleri tamamlanmıyor onların akılları hep eksik idare edin dkdjdjjd
Tatlım idare edeceksin yapacak tek şey buYa yeminle saka gibi.
Benim oglan 18 olsun,bye bye
Az da degil 14 senedir evliyiz. Hic ilerleme yok. Gorende herseyi ben usteleniyorum sanar.
Ama oyle degilyinede cocuk gibi pesindeyim alisveris olunca konu
İlk sürümde kalıyorlar güncelleme gelmiyorTatlım idare edeceksin yapacak tek şey bu
Bunların programları böyle çalışıyor
Aynen öyleİlk sürümde kalıyorlar güncelleme gelmiyor
Ahahahah olabilirAynen öyle
Ya da bunların tek sürümü var başka da yok