Günaydın tatlım ben günü uzun yaşamayı sevenlerdenim sabah namazı ile kalkarım yaz kış tatil mesai günü farketmez yılların alışkanlığı olmuşEvet ama dün öğlen üstü pazara çıktık babamla ,başkentin gobegindeyiz babam diyor bu ne kuyruk dövizde kuyumcularda... Sabah babama iki çeyrek daha alirmisin yazın borcumu ödedim demiştim önceki gün sünnet olan yeğen için kardeimle babamla 3 tane alınca ne olacak aynı fiyattır diye düşündüm babam arayıp çeyrek yokmuş satmiyorlar bence dedi. Neyse öğlen bir beraber gidelim istedim ki yok anam heryer kuyruk sanki halkekmek kuyruğu keşke fotograflasaydim.babam acaba biri bomba mi attı yeni bir şey mi oldu hele internetini bak kızım dedi ama yoktu birşey anlayacağınız milletin bence önceden haberi oluyor tomar tomar dolarlar alanlar mi dersiniz kuyumcudan altın alanlar mi bende iki çeyreği becerip de alamadımakşam gece saatlerinde çıktı kokusu işte ne diyeyim
Günaydın ögretmenim epeyi erkencisiniz.bende pek uyuyangillerden değilim. Size de güzel haftalar dilerim
Bunun için çok ama çok çok teşekkür ederim .inşallah
Harikasiniz
Ve de epeyi teknolojiksiniz .ben hiç bilmiyorum bu şablonları yapmayı web sitesi üstünde .o yüzden çok çok büyüyor emeğiniz gözümde.bu yüzden emeğinize sağlık
Günaydın tatlımGünaydınlar efendim
Keyifli haftasonları dilerim
Varyemez ablacım tablo için eline emeğine sağlık
Menü fe şahane görünüyor şimdiden afiyet şifa olsun
Ya ne güzel seviyorsun mutfağı Allah ayırmasınGünaydın tatlım
Teşekkür ederim canım
Mutfağımı (terapi merkezimi)özledim 1 gün ayrılık bile çok geldi
Amin canım aminnnnYa ne güzel seviyorsun mutfağı Allah ayırmasın
Ben tembelim ya
Ya aslında meslek liselerinde yiyecek içecek hizmetleri bölümü car tam sana göreAmin canım aminnnn
Benim oğlanlar çok yanlış bir meslek edinmişsin keşke yemek işleri üzerine çalışsaydın derler hep
Benim oğlanlar emekli ol da tatlıcı dükkanı açYa aslında meslek liselerinde yiyecek içecek hizmetleri bölümü car tam sana göre
Ama o bölümde ders saati çok sen daha tadında istiyorsun ders saatini o daha iyi
İlk çalıştığım okul kız meslekti, yiyecek içecek hizmetleri vardı
Az yemeklerini yemedim Allah razı olsun sık sık çağırırlardı
Butik bi dükkan olabilir aslındaEmekli ol da tatlıcı dükkanı aç diyorlar
Profiterol ,kadayıf, tiramisu ,kalbura bastı ,revani vb 3 ya da 5 çeşit tatlıdan oluşan bir menün olsun
Günlük çok fazla üretim yapma
Kendi belirlediğin zaman diliminde çalış oyalan diyorlar
Evet seninle aynı fikirdeyimButik bi dükkan olabilir aslında
Sayılı adet ürün çıkaran ve ürünleri hemen biten dükkanlar var
Yarı zamanlı iş hem de bol bol sosyallik
Güzel fikir bence de değerlendirilir
Öncelikle huzurlu bir gün diliyorum hepimize,zinnia Tatlım senin birikim hedefi 15 ata altın
Birikim 22.10 gr bilezik
Hedefte bir değişiklik var mı yok mu
Hedef güncellemesi yapacak mısın yoksa 15 ata hedef bilezik bonus mu olacak ne dersin?
Öncelikle huzurlu bir gün diliyorum hepimize,
Canım aklımda olan aslında yaşım kadar ata atmak idi toplamda kenara :)
fakat sonra değiştiriyorum o fikrimi.
sen bana ortaya karışık ve 10 Ata diye not et
ya da gr olarak 40 gr altın ve 10 Ata diyelim. ( borçları erken kapama düşüncem sabit)
Gerekli düzenlemeleri yaptım hanımlarVaryemez Abla benim borcumu sen toplam 300 bin yapsana kart ve ufak bir borç daha varmış
Ahhhaahaaa harikasın yaaaDün o kadar gezmeden sonra eve geldim
Oğlanlara telefon açtım bugün akşam yemeğinde babanıza takılın özlemiştir sizinle olmayı dedim
Ben bugün dışarıda idim sürekli işlerim vardı anca gelebildim eve babanıza söylerseniz doğrulayacaktır zira beni sokakları süpürürken kaç defa gördü dedim
Kız ona laf sokmuyorum sokakları süpürme lafı kendimeAhhhaahaaa harikasın yaaa
bayılıyorum şu çocuklarının babasına yapıştırdığın laflara
ben işimde gücümde gezinirken o anca sokakları süpürüyordu
Şubat ayı için mi 10 gr bilezik diyeyim ?Varyemez
canım sen bana 10 gr lık bir bilezik daha ekler misin
toplamda 30 gr olmuş olacak.
eğer seversem takar devam ederim.
sevmezsem çevirir gr yapar birikimi revize ederiz.
yüksek ihtimal takarım :)
Vallaha bi an seni hayal ettim,Kız ona laf sokmuyorum sokakları süpürme lafı kendime
Ama tabi seninki de bir bakış açısı
Herkes kendi niyeti doğrultusunda sokak süpürüyordu işte
Sokaklar tertemiz oldu ama genel toplum sağlığına katkıda bulunduk
Aahhaha kahkaha attım Allah da seni güldürsün emi abla yaVallaha bi an seni hayal ettim,
kolunun altında portföy çantan, ayaklarında hafif topuklu botların,uzun şık manton,başın dik hızlı hızlı onun işyerinin
önünden geçerken o da sokağını süpürüyor falan