- 28 Aralık 2023
- 4.925
- 13.356
Ben tembellik ediyorum vallaAllah razı olsun canım benim, biraz kolayladım işleri çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tembellik ediyorum vallaAllah razı olsun canım benim, biraz kolayladım işleri çok şükür
An itibariyle işler bitti bileBen tembellik ediyorum valla
Eline emeğine sağlık ablacımAn itibariyle işler bitti bile
Harika eline emeğine sağlık .Ne güzel olmuştur miss misssEline emeğine sağlık ablacım
Ben de utandım çok tembellik ettim diye
Bari dedim kıyafet dolabımın tozunu alayım düzenleyeyim
Sonra boşatlmısken içini dışını iyi bi sildim arkası baya toz olmus
Onu yapmışken yatağımı süpürdüm sildim
Dedim yorganı da makineye atayım
O yıkanırken camları sildim
Perdelerini de attım şimdi suda bekliyor
Bir odayı dip köşe yaptım ahahah
Şimdi bi çay koyayım bi de yemek hazırlarım akşam da odamın perdesini asarım halısını sererim mis gibi oh
Teşekkür ederim ablacımHarika eline emeğine sağlık .Ne güzel olmuştur miss misss
Aldıklarınız bereketli olsunAnnemin çarşıdaki işlerini hallettim şimdi sıra aldıklarımın tesliminde
Euroyu 33 tl den aldım
Amin Allah razı olsun canım benimAldıklarınız bereketli olsun
Ne güzel hayırlı evlat olmuşsun Allah bizlere de hayırlı evlat olmayı, hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin
Amin ablacım amin Rabbim kimseye muhtaç etmesin çok zor bi durumAmin Allah razı olsun canım benim
Sağlığım sıhhatim yerinde olsun da ben kim olursa olsun yardımcı olmayı çok severim
Allah beni çocuklarıma dahi muhtaç etmesin
Bende geçenlerde perosun sıvı olanını denedim şoktan aldımTeşekkür ederim ablacım
Boykot ürünü olduğu için eski deterjanımı almıyorum artık
Bingo mor kutusu olanından aldım kokusunu baya sevdim güzel de yıkıyor gibi. Arayışta olan varsa tavsiye ederim
A101 de uygun şu an fiyatı 67 yıkama 197 tl
Ya çok sevindim canım böyle alternatif ürünler güzel çıkınca çok mutlu oluyorumBende geçenlerde perosun sıvı olanını denedim şoktan aldım
3 litre 100 TLydi
Tam bir fiyat performans ürünü bence
Yorucu ve gergin bir gün olmuş neyse ki eve gidince sıcak yemek hazır bir masa bulmuşsun ablacımİyi akşamlar bugün öğlen oda arkadaşlarım yemeğe gidelim dediler gittik 120 TL ödedim Akşamda markete uğradım 1037 TL tuttu.Yiorucu bir gündü öğleden sonra çok gelen oldu son gelen kadında aksi gibi 16.30 da geldi birsurude işi varmış .Beynim olmuş bir milyon valla bayilacaktim az kalsın.Kadinin işi geç bitti o yüzden geç çıktım eve gelmem 18 .10 oldu Akşam yemegimi Allah'tan önceden yapmıştım evdekiler yemekleri ısıtmışlar masa hazırdı.Yemegimizi yedik bulasiklari makineye dizdim Oğlum liseden bir arkadadiyla buluşmaya gitti bende çay yaptım çay iciyorum dinleniyorum
Bereketli olsun ablacımAlışverişim 130.95 tl tuttu kredi kartından geçtim
Elimdeki parayı harcamak istemedim birkaç güne ekdersler yatırılınca nasipse altın alırken lazım olur diye düşündüm.
Aldıklarım tavuk ciğeri yoktu taşlık varmış 2 paket taşlık bir de ketçap ve mayonez 2 li set aldım daha ekonomikti .
Akşam yemeğinden sonra sıra tatlı faslına geldi yanına kaymak almayı unutmuşum oğlan bi koşu aldı geldi 55 tl de kaymak tuttu.
Bugünü bu şekilde kapattık
Helal olsun azminize hayran kaldımüç gündür okuyorum
Niye diyeyim tatlım 3 günlük dünyada iyilik ,güzellik, tecrübelerimizi paylaşmaktan güzel birşey var mı yahu .Hiç sevmem kasıntı hareketleriHelal olsun azminize hayran kaldım
Ben direk kitabın ortasından daldım foruma
Ablacım da sağolsun hayırdır bi müsaade ister insan demedi
Hoş geldiniz aramıza