Teşekkür ederim evet verimli bir gün oldu benim icinNe güzel hem arkadaşlarınla hem kardeslerinle güzel vakit geçirmişsinellerine sağlık kesene bereket
Kayınvalidem annemden daha yaşlıAllah kolaylık versin annen hastalanmis kayinvalidenin durumu nasıl cokmu yaşlı .sanada bir destek lazım çünkü
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımHayırlı sabahlar hanımlar
Dün kızı doktora götürdüm
İnfluenza için bebeklere test yapmıyormuş hastane
Zaten bütün belirtileri gösteriyor dedi doktor
İnfluenza için antibiyotik ve ilaç verdi tedaviye başladı
Yavrum dün hiç kucağımdan inmedi
Koala gibi yapışık gezdik
Kızın ateşi düştü diye sevinmiştim
Gece yeniden başladı
Sabahladık bugünde
Gerçi annemin yanında yatıp uyudu
Annem kucağında gezdirdi vs derken o daha çok zorlandı
Sonunda banada geçti sanırım hastalık
Dün öksürmeye başladım ve öksürdükçe kaburgalarım ağrıyor
Eeee sevdik gitmeyince sevdik gelmiyorOcak ayı için bir şeyler daha alırım diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı
Bu ayda sevgililer günü var
Zulada ki bütün birikim oraya gidecek
Azıcık keyfim kaçıyor bu duruma
Ne alacağım onuda bilmiyorum zaten
Kenara 3000 TL daha attım bugün
Bilezik parasının üçte biri birikti
Hoş geldin canımHerkese iyi geceler hanımlar yeni keşfettim konuyu:) belki gaza gelirim takipte olucam.
Bu arada sormak isterim altını fiziksel mi almak mantıklı yoksa banka hesabı açmak mı? Fiziksel olay beni tedirgin ediyo açıkçası sanki hesap olarak daha güvenli. Ama orada da al sat makas aralığı epey büyük oluyo
İnşallah ablacım evimi almadan kimseyle görüşmek istemiyorum çünküOda olacak inşallah zamanı geldiğinde
Ne anlamda görüşme?İnşallah ablacım evimi almadan kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü
Gizemli gizemli yazmışım demiNe anlamda görüşme?
Ben de öyle düşünmüştüm ama gene de sormak istedim yanlış anlamış olabilirim diyeGizemli gizemli yazmışım demi
Evlilik için ablacım aday adaylar ile
Önce evimi almak istiyorum
Ay abla alemsinBen de öyle düşünmüştüm ama gene de sormak istedim yanlış anlamış olabilirim diye
Çok mantıklı işine gelmediği zaman kapının önüne koyarsın
Ben Bes işinden anlamam ama ev işi mantıklı kira getirisini ben olsam altına bağlar hiç dokunmazdımAy abla alemsininşallah iyi biri olur da gül gibi geçinir gideriz
Rabbim bütün yuvalara huzur mutluluk sağlık versin
Evi alırsam evlendiğimde orayı kiraya verip kirayı da babamın üstüne bes açacam orda biriksin diye düşündüm 56 yaş olayı var ya en azından yaşı beklemem on yıl birikir sonra bi yatırım yapılır onla diye düşünüyorum
Sence nasıl fikir
Abla şimdi fonlar var bireysel emekliliğe yılda 12 kere fon değişikiliii yapabiliyorsunBen Bes işinden anlamam ama ev işi mantıklı kira getirisini ben olsam altına bağlar hiç dokunmazdım