Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evde bulasik makinasi ve camasiri en fazla yakiyor..bulasik hergun calissada camasiri belki haftada 3-4 Oda belki.
Elektrik felaket pahali burda
Bulaşık makinası her gün çalışıyor hatta bazen günde 2 defa
Çamaşır makinası oğlanlar burada geçen hafta 5 6 defa çalışmıştı

Fırın çalışıyor gerisini saymaya gerek yok

Amin Allah ana babamızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı ve huzurlu hayırlı uzun ömürleri olsun
Anneni tanımadan çok sevdim abla maşallah tontiş teyzeme

Allah kolaylık versin annen hastalanmis kayinvalidenin durumu nasıl cokmu yaşlı .sanada bir destek lazım çünkü

İyi akşamlar acayip bir soğuk var uzun zamandır böyle üşüdüğümü hatırlamıyorum.Hic buralarda doğrusudürüst kış olmazdı.Kar yine tutmadı ama ayaz öyle böyle değil rüzgarda var . İş çıkışı iki markete uğradım Daha çok kırmızı et ve tavuk eti aldım bir kalip peynir kaşar peyniri süt vs bir market 1670 TL tuttu obutu 2281 tl et çok tuttu.Sucuk alayım dedim fiyatlar 500 600 700 900 diye gidiyor altın mübarek .görmeyeli fiyatlar uçmuş .1 kilo kuşbaşı et 468 TL rostoluk et 370 TL tavuk kanat 139 TL tavuk bonfile 179 TL kilosu

Bugün burada da aynı şekilde idi hava
Aldıkların da bereketli olsun afiyetle yiyin canım

Afiyet şifa olsun ellerine sağlık mis gibi yemekler

Aldıkların bereketli
Olsun ağız tadıyla yemeyi nasip etsin Rabbim

Senin kuzucuklar küçükmüş Allah bağışlasın Belli bir yaştan sonra daha zor geliyor aynen katılıyorum ilk bebekte 21 yaşındaydım ikincisinde 29 .ikincisinde daha zorlandım Minnoslar elbet büyüyecek rahatlayacaksin az daha sabır

2024 Ocak ayı harcamalı geçti,
gerçi artık harcamasız geçen ayımız yok, olmayacak gibi.

Pazar günü pazara gidiyorum, mandalina ,portakal,ıspanak,karnabahar,havuç,beyaz lahana
Hamsi,Çupra, Ekmek, anneme de 1 kg kıyma aldım. 1.300 tl harcadım.

Her pazar anneme ve kendimize balık ile pazar alışverişi yapıyorum, her hafta bu rakam yükseliyor.

Faturalarımız 6 bin tuttu bu ay,

Aldiklarinizi afiyetle yiyin bereketli olsun.Zamlara yetişemiyoruz artık.Cumartesi günü pazara gitmiştim ıspanak 40 TL idi .mevsiminde yenen sebze bu birde .Kıvırcık tanesi 25-30 TL.eskiden bir alışta 4-5 adet alırdım şimdi bir bilemedin iki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…