Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın herkese... benim kız sabaha kadar agladi hiç uyumadım. Oglanda kreşe gitmeyeceğim diye ağladı beni sabah sabah delirtti. Hastane zaten ana baba günü gibi... Valla böyle kendimi iki gün bir yere kilitleyip kimseyi görmek istemiyorum
Kıyamam ya annelik gerçekten çok fedakarlık isteyen bir şey
Babası bey yardımcı olmuyor mu

Kıyamam ya annelik gerçekten çok fedakarlık isteyen bir şey
Babası bey yardımcı olmuyor mu
Oluyor o da uykusuz ama onunla hiç uyumuyor bir saat de o salladı ama yok gözleri kapalı çığlık atıyor bende kızdım sonra da vicdan yaptım daha 13 aylik o ne anlar ama işte sanırım 30 yaşından sorna çocuk bana zor geldi. Oğlum hiç uyumazdi ama onda daha dirayetliydim

Oluyor o da uykusuz ama onunla hiç uyumuyor bir saat de o salladı ama yok gözleri kapalı çığlık atıyor bende kızdım sonra da vicdan yaptım daha 13 aylik o ne anlar ama işte sanırım 30 yaşından sorna çocuk bana zor geldi. Oğlum hiç uyumazdi ama onda daha dirayetliydim
Allah yardımcın olsun canım bebişlere de güzel huzurlu deliksiz gece uykuları versin Allah

thumbnail_IMG_0573.jpg
thumbnail_IMG_0573.jpg

Ata altın almaya gittim, bunlarla döndüm :KK48: :KK36:

Pazara gittim
Havuç turp 20 liraydı yarım kilo aldım ikisinden
Marul ve mor lahana da 25 liraydı bşrer tane de ondan aldım
Diyetimde meyve yasak kafamı eğdim sağa sola bakmadan çıktım pazardan 🤣🤣🤣
70 tl pazar tuttu
Marketten de yoğurt ve 6lı soda aldım 80 tl de o tuttu
150 tl ile günü kapattım inşallah amin 🤲🏻🙈

Pazara gittim
Havuç turp 20 liraydı yarım kilo aldım ikisinden
Marul ve mor lahana da 25 liraydı bşrer tane de ondan aldım
Diyetimde meyve yasak kafamı eğdim sağa sola bakmadan çıktım pazardan 🤣🤣🤣
70 tl pazar tuttu
Marketten de yoğurt ve 6lı soda aldım 80 tl de o tuttu
150 tl ile günü kapattım inşallah amin 🤲🏻🙈
Aldıkların bereketli olsun canım 😘

Bugün annemin ilacının raporu onaylanmış mı diye hastaneye sormaya gittik
Dönüşte parasını filan çekiverdim bankamatikten onu eve bıraktım geri kendi evime dönerken para verdi
Anneme 1 adet cumhuriyet altını alıverdim 13550tl den
evde işlerimi hallettim öğleden sonra annemin rapor onaylandı haberi geldi eczaneye ilacını almaya gittim
Eczanenin orada kargo aracını gördüm siparişlerimin olup olmadığını sordum varmış onu da oradan aldım iyi denk geldi
Anneme ilacını bırakmaya gittim
Bana evinde krem şanti varmış ben kullanmıyorum diye onu verdi dün de çamaşır yumuşatıcısı fazla dedi onu vermişti üzerine 400 tl de para verdi gene harçlık yap diye
Hayır diyorum ısrar ediyor benim onun işlerine koşturmamdan kendince eksikleniyor sanırım 😔😔
Sen bana dua et en önemlisi o dediysem de ısrarla ara ara para veriyor bu ay toplamda verdiği para 1400 tl oldu ,Allah kesesine bol bereket versin.

X