- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
Bende cips kola çok severimVaryemez
H Hayatsuuuu
Bu hafta yapılan tüm harcamaları not ettim ilk kez böyle birşey yaptım ve gerçekten 150 zaten az bı miktar ama evde herşey var diye böyle bı rakam belirledim, yaptığımiz harcamalar 250civaru olacak gibi bu hafta ama hiç biri ihtiyaç değil çiğköfte ve cips kola gibi lüzumsuz şeylere son dönemlerde çok iştah duyuyorum,hep böyle şeyler aldım durdum bu hafta da oğlusa yedirmem hiç doğrusu hiç sevmez böyle şeyleriherşeye iştahsız mübarek
Kendime de sınırlama getrecegim bı kaç gün daha özgür takilayim da sonra ama
Amin canımKesinlikle ya stok olmasa hayatta yetmez, bazen geliri olmayanları düşünüyorum,Allah kimseye geçim sıkıntısı vermesin hiç kimseye.
Benim de dikkat etmem lazım lakin hiç dikkat etmek isteğim yokBende cips kola çok severim
Hele kola vazgeçilmezim
Allahtan çocuklar pek sevmiyor ayrancı onlar.
Ama bu aralar biraz dikkat ediyorum 2 kg almışım onun icin abur cubur yerine meyve tüketiyorum.
Cipsin yerini almaz ama idare eder
Lafta dikkat ediyorumBenim de dikkat etmem lazım lakin hiç dikkat etmek isteğim yok
Bu haftada böyle takılıp haftaya bir diyet programı yapmak istiyorum nasipse bakalım
Varyemez
H Hayatsuuuu
Bu hafta yapılan tüm harcamaları not ettim ilk kez böyle birşey yaptım ve gerçekten 150 zaten az bı miktar ama evde herşey var diye böyle bı rakam belirledim, yaptığımiz harcamalar 250civaru olacak gibi bu hafta ama hiç biri ihtiyaç değil çiğköfte ve cips kola gibi lüzumsuz şeylere son dönemlerde çok iştah duyuyorum,hep böyle şeyler aldım durdum bu hafta da oğlusa yedirmem hiç doğrusu hiç sevmez böyle şeyleriherşeye iştahsız mübarek
Kendime de sınırlama getrecegim bı kaç gün daha özgür takilayim da sonra ama
Kesinlikle ya stok olmasa hayatta yetmez, bazen geliri olmayanları düşünüyorum,Allah kimseye geçim sıkıntısı vermesin hiç kimseye.
Aynen katılıyorum size.4 kişilik bir ailenin adamakıllı haftalık kırmızı et beyaz et meyve sebze market ihtiyacı için bence ortalama 700 800 tl arası birşey gider istek ve ihtiyaç hesaplamaksızın
Bilemiyorum canımAynen katılıyorum size.
Haberlerde okullarin 31 ağustosta acilacagi söyleniyor,nasil olacak ya çok erken değilmi.
Hala gunluk 1200-1300 vaka varken nasil yollicağiz cocuklari aklim almiyor.
Inşallah ozamana kadar vakalar biterde benim hiç ümidim yok.Bilemiyorum canım
Ben de bir an önce herşeyin yola girmesini ve okula gitmeyi istiyorum
Haklısın canımInşallah ozamana kadar vakalar biterde benim hiç ümidim yok.
E bu durumda veliler de göndermek istemez.
Benim çocuklarin yaşı,buyuğu 10 yaşında küçüğü 8e girecek .
Mesafeye ne kadar uyabilirler ki.
Neyse hayirlisi artik
Bilim kurulundan Mehmet Ceyhan boyle dusunmuyor. Vaka sayisindaki artislar boyle giderse, ertelenir. Ekimi veya kasimi bulur...Aynen katılıyorum size.
Haberlerde okullarin 31 ağustosta acilacagi söyleniyor,nasil olacak ya çok erken değilmi.
Hala gunluk 1200-1300 vaka varken nasil yollicağiz cocuklari aklim almiyor.
Afiyet olsun :) iyi seyirlerSizleri okudum. Ev temizlendi. Yemek pişti. Bulaşıklar yıkandı. Duş alındı. Şimdi kahve +film sırası.
Bence olmasi gerekende bu zatenBilim kurulundan Mehmet Ceyhan boyle dusunmuyor. Vaka sayisindaki artislar boyle giderse, ertelenir. Ekimi veya kasimi bulur...
Afiyet olsunAksam yemegim: Dogranmis iki domates, uzerine peynir ve zeytin yagi...
Esim evde degil. Anneme de mercimek corbasi ve karisik musakka, cacik.
Erkekler doymuyor. Ben genelde boyle..Bir de yogurda ekmek dograyip yemeyi cok seviyorum. Serin serin...Afiyet olsun
Bu sıcaklarda böyle hafif şeyleri bende severim,eşim yemez ama
Amanın anılarım canlandı ablaErkekler doymuyor. Ben genelde boyle..Bir de yogurda ekmek dograyip yemeyi cok seviyorum. Serin serin...
Saatlerce aynı ortamda kaldıktan sonra mesafenin önemi olmaz ki zaten ,Inşallah ozamana kadar vakalar biterde benim hiç ümidim yok.
E bu durumda veliler de göndermek istemez.
Benim çocuklarin yaşı,buyuğu 10 yaşında küçüğü 8e girecek .
Mesafeye ne kadar uyabilirler ki.
Neyse hayirlisi artik