Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydin canlar, bereketli bi gün olsun
Oh Mist gibi bahce mahsulleri gelmis, afiyet Hos olsun hepinize.
Dün esimin is arkadasi Kiraz vermis bahcesinden, onlarin cekirdegini cikarip buzluga atmaya karar Verdim.fazla olunca hepsi yenmiyor.
Varyemez biz birikime aylik 200 ayieabiliyoruz, gecen aylarda hep kullanmak zorunda kaldiik.az da olsa birikince Iyi oluyor.
Kumbaraya basladim bi ay.
Bakalim Krese ödedigim parayi kizim okula baslicak sani devam ediyormus gibi biriktireyim istiyorum. Eger bu ay eksiye düsmeden gecerse baslicam insallah.

bu gün alisverise cikmam lazim, aslinda pazartesi cikmak Istrien ama esim durmaze aranir ne var diye, sonra DisAri atiyorlar kendini yemek yicez diye.
Birazdan liste yapicam, gidip yogurt yapmak icin ciftlikten süt almam lazim ve daha temizlik yapilacak bir de.. cok isim var bu gün.
Güzel bir gün dilerim hepinize .

Kolay gelsin canım işlerinde
Baya yoğun tempolu bir gün seni bekliyor
Birikimin azı çoğu olmaz
Bütün çoklar azdan olur
Allah hepimizin evlerine bol bol sağlık, mutluluk,huzur, bereket versin

Çocuklarla kahvaltı ettikten sonra temizliğe başliyacağım.sonra da içimden gelirse biraz poğaça yapacağım,akşama ne yaparim hiç bir fikrim yok.
Havalar serinken kalkıp hemen başliyayim
kolay gelsin :)
Evet sabah serinliğinde güzel oluyor iş yapmak, özellikle mutfak işi benim mutfak öğleden sonra güneş aliyor

Sana da kolay gelsin :), Afiyetle yiyin kirazları

kolay gelsin :)
Evet sabah serinliğinde güzel oluyor iş yapmak, özellikle mutfak işi benim mutfak öğleden sonra güneş aliyor
Sağol canım
Benim evim de oğleden sonra güneş aliyor,ondan acele ediyorum:)

Kahavlti ettik mutfağı topladim.
Beyazlar yikandi astım
Banyo wc yıkandı
Toz alındı
Kaldı süpürmek onuda şimdi hallederim sonra da poğaça yaparım
Akşama da tavuk soteli patates püresi istedi büyük oğlan+ salata içecek yaparim.

Hayirli gunlerimiz olsun.

Bugun kahvaltiyi cok erken yaptik, esim de erken cikti.
Haftalik temizligin de yaridan fazlasini yaptim. Dengem kacti gibi, biraz dinleneyim bakalim...

Aksam yemege torunla kiz geldi. Annemle toruna kofte pisirdik, biz melemeni yedik. Haftada, bilemedin 10 gunde yapalim dedi esim. Ozlemisiz...

Yasaklar kalkinca herkes eski hayatina bir anda geri dondu.
Ben tedirginim, aylar var carsiya gitmedim, toplu tasimaya binmedim, evlere ziyaret hic yok...Kizla torun gelse de, anneme hic yaklasmiyorlar, bizimle de uzak uzak duruyorlar.
Meyve sebze icin pazara da erkenden gidiliyor. Bugun icin dayimin torununa kahvaltiya gidelim dedi bizim kizlar, ben gelemem dedim. Bize yakin, onlara otobus+tren iki vesait. Biri seker ve hiper tansiyon hastasi, anlamadim ki...
Anneme bulastirmaktan, tek basina hastanelerde yatmasina sebep olmaktan cok korkuyorum. Elden geldigince dikkat ediyoruz, gerisini Allah bilir...

Son düzenleme:

Merhaba, konu çok ilgimi çekti. Bende 2019 dan bu yana sanal gr altın birikimi yapıyorum
Ama şimdi vergi falan derken pek karlılıgı olmuyor..
Benim birikimle ilgili yaptıgım sıralama şöyle;
Öncelikle Aylık gr altın otomatik ödeme ile 3 gr a kadar atıyor
Ve harcamalardan önce birikim tutarını kenarı atıyorum
Ve zaruri ihtiyac dışı ve sene başından belirlediğim ihtiyac listem dışında alışveriş yapmamaya çalışıyorum.
Ve bunu aylık olarak takip ediyorum.
Eşim ev kredisini ödüyor. Bende evin ve çoçugumun okul vs. giderlerini karşışıyorum.
Hepimizin birikimlerini istediği yerlerde kullanma, değerlendirme dileğiyle.

Hosgeldin. Herkes kendi imkanlarina, yasam sekline gore birikim yapma cabasinda. Birlikte yapmanin, paylasmanin motivasyona faydasi da yadsinamaz.
Hepimizin bereketleri bereketli olsun..

Hoşgeldiniz
Birikimleriniz bereketli olsun.
Ev krediniz için de Allah ödeme kolaylığı versin inşallah.

Hoşgeldin canım

Hoş geldiniz, yuvanız huzurlu birikimleriniz
Bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…