Kolay gelsin canım işlerindeGünaydin canlar, bereketli bi gün olsun
Oh Mist gibi bahce mahsulleri gelmis, afiyet Hos olsun hepinize.
Dün esimin is arkadasi Kiraz vermis bahcesinden, onlarin cekirdegini cikarip buzluga atmaya karar Verdim.fazla olunca hepsi yenmiyor.
Varyemez biz birikime aylik 200 ayieabiliyoruz, gecen aylarda hep kullanmak zorunda kaldiik.az da olsa birikince Iyi oluyor.
Kumbaraya basladim bi ay.
Bakalim Krese ödedigim parayi kizim okula baslicak sani devam ediyormus gibi biriktireyim istiyorum. Eger bu ay eksiye düsmeden gecerse baslicam insallah.
bu gün alisverise cikmam lazim, aslinda pazartesi cikmak Istrien ama esim durmaze aranir ne var diye, sonra DisAri atiyorlar kendini yemek yicez diye.
Birazdan liste yapicam, gidip yogurt yapmak icin ciftlikten süt almam lazim ve daha temizlik yapilacak bir de.. cok isim var bu gün.
Güzel bir gün dilerim hepinize .
kolay gelsin :)Çocuklarla kahvaltı ettikten sonra temizliğe başliyacağım.sonra da içimden gelirse biraz poğaça yapacağım,akşama ne yaparim hiç bir fikrim yok.
Havalar serinken kalkıp hemen başliyayim
Sana da kolay gelsin :), Afiyetle yiyin kirazlarıGünaydin canlar, bereketli bi gün olsun
Oh Mist gibi bahce mahsulleri gelmis, afiyet Hos olsun hepinize.
Dün esimin is arkadasi Kiraz vermis bahcesinden, onlarin cekirdegini cikarip buzluga atmaya karar Verdim.fazla olunca hepsi yenmiyor.
Varyemez biz birikime aylik 200 ayieabiliyoruz, gecen aylarda hep kullanmak zorunda kaldiik.az da olsa birikince Iyi oluyor.
Kumbaraya basladim bi ay.
Bakalim Krese ödedigim parayi kizim okula baslicak sani devam ediyormus gibi biriktireyim istiyorum. Eger bu ay eksiye düsmeden gecerse baslicam insallah.
bu gün alisverise cikmam lazim, aslinda pazartesi cikmak Istrien ama esim durmaze aranir ne var diye, sonra DisAri atiyorlar kendini yemek yicez diye.
Birazdan liste yapicam, gidip yogurt yapmak icin ciftlikten süt almam lazim ve daha temizlik yapilacak bir de.. cok isim var bu gün.
Güzel bir gün dilerim hepinize .
Sağol canımkolay gelsin :)
Evet sabah serinliğinde güzel oluyor iş yapmak, özellikle mutfak işi benim mutfak öğleden sonra güneş aliyor
Bana utuye gelen teyzemin gelininin is yeri koronadan dolayi kapanmis. Gelinimiz de evde karantinadaymis. Ama kizi kizimi arayip size geleyim mi abla demis, tabi ki kabul etmedi...Olayin vehametinin farkinda degiller.
Özür dilerim ama çok düşüncesizmiş gerçekten...
Iyi yapmış kızınız kabul etmeyerek.
Hosgeldin.Merhaba, konu çok ilgimi çekti. Bende 2019 dan bu yana sanal gr altın birikimi yapıyorum
Ama şimdi vergi falan derken pek karlılıgı olmuyor..
Benim birikimle ilgili yaptıgım sıralama şöyle;
Öncelikle Aylık gr altın otomatik ödeme ile 3 gr a kadar atıyor
Ve harcamalardan önce birikim tutarını kenarı atıyorum
Ve zaruri ihtiyac dışı ve sene başından belirlediğim ihtiyac listem dışında alışveriş yapmamaya çalışıyorum.
Ve bunu aylık olarak takip ediyorum.
Eşim ev kredisini ödüyor. Bende evin ve çoçugumun okul vs. giderlerini karşışıyorum.
Hepimizin birikimlerini istediği yerlerde kullanma, değerlendirme dileğiyle.
HoşgeldinizMerhaba, konu çok ilgimi çekti. Bende 2019 dan bu yana sanal gr altın birikimi yapıyorum
Ve zaruri ihtiyac dışı ve sene başından belirlediğim ihtiyac listem dışında alışveriş yapmamaya çalışıyorum.
Eşim ev kredisini ödüyor. Bende evin ve çoçugumun okul vs. giderlerini karşışıyorum.
Hoşgeldin canımMerhaba, konu çok ilgimi çekti. Bende 2019 dan bu yana sanal gr altın birikimi yapıyorum
Beğenirsen tarifini yazar mısın ?Yaptığım poğaça tarifi yeni,ilk kez deniyorum umarim güzel olur.
Hoş geldiniz, yuvanız huzurlu birikimlerinizMerhaba, konu çok ilgimi çekti. Bende 2019 dan bu yana sanal gr altın birikimi yapıyorum