Teşekkür ederim canım ellerine sağlıkTabikki yazarim
Biz çok beğendik
1 su bardağı ılık süt
1 yemek kaşığı şeker
1 buçuk yemek kaşığı kuru maya
Bunlar beraber karıştirin erimesini sağlayin üzerini kapatın 10 dakka kabarması için
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sivi yag
1 tatli kasigi tuz
2 yumurta(sarilar ustu icin)
Yaklasik 6 su bardagi un
Icine kaşar rendesi koydum ben 180 derecede pisirdim
Yumuşacik oldular
Ben 2 tarif yaptim 2 tepsiden fazla çıktı birini anneme yolladimEki Görüntüle 2657827
Hayirli gunlerimiz olsun.
Bugun kahvaltiyi cok erken yaptik, esim de erken cikti.
Haftalik temizligin de yaridan fazlasini yaptim. Dengem kacti gibi, biraz dinleneyim bakalim...
Aksam yemege torunla kiz geldi. Annemle toruna kofte pisirdik, biz melemeni yedik. Haftada, bilemedin 10 gunde yapalim dedi esim. Ozlemisiz..
Benim 150 planım tutmadıBakalim haftalik 250 tl planı tutacak mi
Pazar fiyatları ne güzelmişBende şimdi biraz dinleniyorum
Birazdan yemek yapmaya geçerim
Şu sıcakta yemek yapmaktan nefret ediyorum
Eşim pazara gitti fiyatlar baya uygunmuş
Domates 2 tl
Salatalık 2 tl
Patlican 1.5 tl
Biber 3 tl
Patates 2.5 tl
Soğan 1 tl
Karpuz 1.5 tl
Kavun 2 tl
Toplam 70 tl tutmuş.
Merhaba hoşgeldiniz,isminizi çok beğendimMerhaba, konu çok ilgimi çekti. Bende 2019 dan bu yana sanal gr altın birikimi yapıyorum
Ama şimdi vergi falan derken pek karlılıgı olmuyor..
Benim birikimle ilgili yaptıgım sıralama şöyle;
Öncelikle Aylık gr altın otomatik ödeme ile 3 gr a kadar atıyor
Ve harcamalardan önce birikim tutarını kenarı atıyorum
Ve zaruri ihtiyac dışı ve sene başından belirlediğim ihtiyac listem dışında alışveriş yapmamaya çalışıyorum.
Ve bunu aylık olarak takip ediyorum.
Eşim ev kredisini ödüyor. Bende evin ve çoçugumun okul vs. giderlerini karşışıyorum.
Hepimizin birikimlerini istediği yerlerde kullanma, değerlendirme dileğiyle.
Aynen tutmasa bile daha dikkatli harcaniyor,Benim 150 planım tutmadıaslında tutmayacagi belliydi ama en azından daha dikkatli harcadık
Tutarsa ala tutmazsa da en azından bütçeye sınırlama getirdiğimizde daha çok ihtiyaç dahilinde harcama yapıyoruzBenim 150 planım tutmadıaslında tutmayacagi belliydi ama en azından daha dikkatli harcadık
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımMaalesef anlatılan çoğu şey göründüğü gibi değil.
Sıfır araç kredileri 0.49 a inmişti ama bir kaç araç için gecerliymis ,yani piyango yine bize vurmadı.
İhtiyaç çekelim dedik onda da düşük olan oran anlaşmalı kurumlar içinmiş ihtiyaç için çekiliyor ama direk kuruma ödeniyor,yani ben beyaz esya için kredi çektim diyelim banka direk mağazaya ödüyor .
Bu oranda kısmet olmadı.
Velhasıli yüksek orandan kullanacağız .Canım sıkıldı az faiz ödeme hayallerimiz uçtu gitti
Kesinlikle ya stok olmasa hayatta yetmez, bazen geliri olmayanları düşünüyorum,Allah kimseye geçim sıkıntısı vermesin hiç kimseye.Evde o kadar stok bulunmasına rağmen 250 tl yetmiyor,demek stoklar ve indirimli ürünleri takip etmesek haftalık 400 tl de yetmicek.
Kirmizi eti genelde annemler aliyor bize
Tavuk etinide gelen toptancidan 15 kg koli halinde aliyoruz
Bunlari da 250 tlye saysak isin icinden cikamayiz.