Yıllık hedefi
Aylık gerçekleşen birikimi yazıyoruz
OlurAaasaa tamam çok pardon
O zaman çeyrek aldığım zaman
Yesa temmuz hedefi 1 ceyrekti ve bugün aldı hedef tutturuldu yazıp sizi etiketlesem olur mu
Yıllık hedefimi bilemedim ama biraz düşüneyim:)
Bereketli olsun insaallah.BendeCanTorun 'dan örnek aldım cüzdan kumbara yaptım. Öğrenciler için okullar açılana kadar ne birikirse artık
Heidi yi hatırladımSerin serin Toroslar'da bir yaylada olsam, diger yanda semaver fokurdasa...Keciler dagdan inse, yavrular analarina kossa, ne kaa guzel olur.
Ne guzel bir hayal...Serin serin Toroslar'da bir yaylada olsam, diger yanda semaver fokurdasa...Keciler dagdan inse, yavrular analarina kossa, ne kaa guzel olur.
Amin, Allah razı olsun fikir verdiğiniz için.Bereketli olsun insaallah.
wc kagidi cok ucuzmus. Burda yerel markette indirimli fiyati 39 tl...Markete gittim
İhtiyaçlar 29.05tl
Stok için komili 32 li tuvalet kağıdı 29.95 tl
Kumbaraya 1 tl daha gitti
150 tl den kalan 32.5 tl
Abla biz fakiriz fasfakiriz ilçecek o fiyata imkanı yok alamayız tuvalet kağıdınıwc kagidi cok ucuzmus. Burda yerel markette indirimli fiyati 39 tl...
Bereketli olsun.
Topikcek sizin ilceye mi tasinsak n'apsak? Ama biz ayagimizi sururuz, pahaliligi da arkadan getiririz...Abla biz fakiriz fasfakiriz ilçecek o fiyata imkanı yok alamayız tuvalet kağıdını
O fiyattan 39 tl'ya inmis...Hepsi buradada aynı tuvalet kağıdı 43 tl pessss doğrusu yazık günah
Olsun gelin siz bizim ilçeye dışarıdan yerleşen çok birşey olmazTopikcek sizin ilceye mi tasinsak n'apsak? Ama biz ayagimizi sururuz, pahaliligi da arkadan getiririz...
Şimdi gidip 2 tane de daha alıyormuşum adamlar yarın indirimi kaldırıyorlarmışO fiyattan 39 tl'ya inmis...
Burda o fiyattan bulsam bir kac paket alirdim, oraya buraya teperdim. Burda mumkun degil...Şimdi gidip 2 tane de daha alıyormuşum adamlar yarın indirimi kaldırıyorlarmış
Marketci zaman kavramindan uzaklasmis mi ne? Nazar edecegim yahu, adam yarin basacak zammi...Şaka bir yana bu ürünün bildiğim kadarıyla 1 senedir fiyatı bu
Markete gittim
İhtiyaçlar 29.05tl
Stok için komili 32 li tuvalet kağıdı 29.95 tl
Kumbaraya 1 tl daha gitti
150 tl den kalan 32.5 tl
[/QUOT
Akşam gelirken eşim a101 den 3 adet led ampul ve dondurma almıs toplam31.50 tl
250 tl hedef tutmadı
Haftaya tuttururuz inşallah