- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Yurdumun paylasimci guzel insanlari. Afiyet olsun.Komşu teyze bahçelerinden kiraz toplamış getirmiş bana da verdi
Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurdumun paylasimci guzel insanlari. Afiyet olsun.Komşu teyze bahçelerinden kiraz toplamış getirmiş bana da verdi
Allah razı olsun
Abla kirazın ücretini kumbaraya mı atsamYurdumun paylasimci guzel insanlari. Afiyet olsun.
Afiyet olsun ablacığım.Erkekler doymuyor. Ben genelde boyle..Bir de yogurda ekmek dograyip yemeyi cok seviyorum. Serin serin...
İyi fikir.Abla kirazın ücretini kumbaraya mı atsam
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun :) iyi seyirler
En son 3 gün önce kumbaraya 1.25 tl attımİyi fikir.
Bereketli olsun.En son 3 gün önce kumbaraya 1.25 tl attım
Uyuz oldum
Aklıma geldi en iyisi kumbaraya bizim burada 5 tl kirazın kilosu
En iyisi kumbaraya 5 tl atayım
Sağolasın attım gittiBereketli olsun.
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah. Evinizde sevdiklerinizle birlikte güle güle otursun rabbim.Hanimlarrrrrr Ben de güzel haberle geldim
Ev kredimizi yapılandırdik
Her ay 500 tl daha az ödeyeceğiz
Ben bu 500 tl nin üzerine az para koyup her ay çeyrek alayım diyorum sanki eski düzen devam ediyormuş gibi :)
500 tl yi yokmuş gibi davranmak iyi fikirHanimlarrrrrr Ben de güzel haberle geldim
Ev kredimizi yapılandırdik
Her ay 500 tl daha az ödeyeceğiz
Ben bu 500 tl nin üzerine az para koyup her ay çeyrek alayım diyorum sanki eski düzen devam ediyormuş gibi :)
Burda kilosu 6 tl idi...Abla kirazın ücretini kumbaraya mı atsam
Sabah annem 7 tl den almışBurda kilosu 6 tl idi...
Çok iyi kar etmişsinizBu arada yapılandırma sonunda 37 bin kara geçtik onu da yazayim:)
Yıllık hedefiAaaaa birikim hedefi de koyuyoruz
Ben de koyabilir miyim
Temmuz ayında bir adet çeyrek altın (normalde altın hesabına atarım gram gram ama bu ay fiziki çeyrek alayım düğün bebek görme vs vs lazım olur)