Boşver ne alırsa sen de onu yaparsın nasıl olsa bir gün canı ister parası yeter o zaman alırSorun yok gayet ılımlı gidiyor Ama para ondan çıktığı için tabi herşeyi almıyor canı istiridye mantarı almak istedi 150 TL olduğunu görünce almadı kabak ve patlicanlada para kalmyinca almadı .Ben canım istese kartlada olsa alıyordum o almıyor parasına göre aliyor
Ucude acil degildi isı patlacan ve kabak 20 TL idi en ucuz onlardı alsak ucuz diye alacaktım .mantarida kendi istedi almadiBoşver ne alırsa sen de onu yaparsın nasıl olsa bir gün canı ister parası yeter o zaman alır
Anladım canım ben senden yanayımUcude acil degildi isı patlacan ve kabak 20 TL idi en ucuz onlardı alsak ucuz diye alacaktım .mantarida kendi istedi almadi
AminnnnnAllah başka dert vermesin
Alllah hep iyilik versin
Çok güzel yemeklerBugün evden dışarı çıkmadım evdeki işlere baktım
Akşam menüsü olarak
Tepside kıymalı pide
Mercimek köftesi
Sarma
Süzme yoğurt
Komposto ve portakallı gazoz
Fıstıklı sütlü irmik helvası
Biliyorum canım yanımda olduğunuzu hepinize teşekkür ediyorumAnladım canım ben senden yanayım
Sen aldığın kararlı yolda pes etmeden yürü anlamında yazdım
özledik vallahi karıda lapa lapa yağsa ne güzel olurduGunaydinlarss
Sabah bir kalktik ki kar yağmış çocuklar gibi sevindik ne hasret kalmışız. Lapa lapa karın altında yürüyerek gittim okula çok güzeldi
Kardeşim bizde kalıyor simit alip eve gitmeli kahvaltı hazırlamışlar beni bekliyorlar
Amin, Allah razı olsun canım benimAlllah hep iyilik versinnasıl oğlanlar memlrkettemi yoksa gittilermi ? Benimkininde sınavları bitti çok şükür iyi geçmiş bir dahaki dönemden iki dersi var proje daha doğrusu onlarıda verirse hayırlısıyla mezun olacak hep dua ediyorum umarım mezun olur isindede yaptığı sozlesme uzatılır işine aynen devam eder çok yorucu haftalar geçirdiği için artık biraz tadını çıkartacak gezecek
Oğlanlar buradalar bu hazırlıklar hergün onlaraÇok güzel yemeklerellerine sağlık afiyet şifa olsun
Evet kadın dayanışmasıi
Biliyorum canım yanımda olduğunuzu hepinize teşekkür ediyorumsayenizde borçlardan kurtulacağım akıl akildan üstündür diye bosuna dememişler
Aminn cümlesininAmin, Allah razı olsun canım benim
Rabbim hepimize iyilik sağlık huzur afiyet versin her daim
Çocuklarımızın bahtları çok güzel olsun
Şimdiden mezuniyeti de işi de hayırlı olsun yavrunun
Darısı benimkilerin başına vakti geldiğinde
Amin canım aminAminn cümlesininevlatlarımızın güzel gunlerini görmeyi güzel haberlerini almayı hep nasip etsin çok emek veriyorlar çok .emekletinin karşılığını alsınlar iyi insanlar çıksın karşılarına bahtlari güzel olsun
Kilo almayacak gibide değilkiOğlanlar buradalar bu hazırlıklar hergün onlara
Kilo aldık diyorlardı dün ikisi de
O zaman size önerim tatilin geri kalanınında akşam yemeklerini babanızın evinde yiyebilirsiniz dedim
Aç bırakmasın ayol koskoca müteahhit yapamıyorsa götürsün restorantaKilo almayacak gibide değilkiçok güzel menüler ziyafet resmen .Babalarının evinde aç kalirlar
Şimdiden ellerine sağlık afiyet şifa olsun canımYarın yeğenlerime pizza yapacağım
Sucuk evde vardı
Kaşar mısır zeytin vs 400 tl tuttu
Kendime çikolata ve tekli cafe crown aldım 6 tane de
Eczaneye danışıp babama yeni bir kolajen aldım bşr de ilaç verdi eklem ağrıları için inşallah şifa olur
İkisi 975 dedi 875 lira verdim her zaman gittiğim eczacı abi indirim yapıyor her seferinde sağolsun
Toplam 1300 civarı harcama yaptım bugün
Gecen bir kadına yaptırmışta çocuklar yiyememislerya ondan dedimAç bırakmasın ayol koskoca müteahhit yapamıyorsa götürsün restoranta
Nefis Sosuyla Kuzu Külbastı Nefis Sosuyla Kuzu Külbastı - Nefis Yemek TarifleriGecen bir kadına yaptırmışta çocuklar yiyememislerya ondan dedimsenin yaptigini tutarmi Bu arada soslu külbastiyi nasıl yapıyorsun domatesli sosundami pişiyor