Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Boşver ne alırsa sen de onu yaparsın nasıl olsa bir gün canı ister parası yeter o zaman alır

penceremden çok şükür iyiyim canım
Alllah hep iyilik versin nasıl oğlanlar memlrkettemi yoksa gittilermi ? Benimkininde sınavları bitti çok şükür iyi geçmiş bir dahaki dönemden iki dersi var proje daha doğrusu onlarıda verirse hayırlısıyla mezun olacak hep dua ediyorum umarım mezun olur isindede yaptığı sozlesme uzatılır işine aynen devam ederçok yorucu haftalar geçirdiği için artık biraz tadını çıkartacak gezecek

özledik vallahi karıda lapa lapa yağsa ne güzel olurdugeçen rüyamda yurtdışında karlar içinde yürüyordum hayır olsun inşallah

Amin, Allah razı olsun canım benim
Rabbim hepimize iyilik sağlık huzur afiyet versin her daim
Çocuklarımızın bahtları çok güzel olsun
Şimdiden mezuniyeti de işi de hayırlı olsun yavrunun
Darısı benimkilerin başına vakti geldiğinde

Çok güzel yemekler ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Oğlanlar buradalar bu hazırlıklar hergün onlara
Kilo aldık diyorlardı dün ikisi de
O zaman size önerim tatilin geri kalanınında akşam yemeklerini babanızın evinde yiyebilirsiniz dedim

Son düzenleme:
Aminn cümlesinin evlatlarımızın güzel gunlerini görmeyi güzel haberlerini almayı hep nasip etsin çok emek veriyorlar çok .emekletinin karşılığını alsınlar iyi insanlar çıksın karşılarına bahtlari güzel olsun

Amin canım amin

Oğlanlar buradalar bu hazırlıklar hergün onlara
Kilo aldık diyorlardı dün ikisi de
O zaman size önerim tatilin geri kalanınında akşam yemeklerini babanızın evinde yiyebilirsiniz dedim
Kilo almayacak gibide değilki çok güzel menüler ziyafet resmen .Babalarının evinde aç kalirlar

Yarın yeğenlerime pizza yapacağım
Sucuk evde vardı
Kaşar mısır zeytin vs 400 tl tuttu
Kendime çikolata ve tekli cafe crown aldım 6 tane de

Eczaneye danışıp babama yeni bir kolajen aldım bşr de ilaç verdi eklem ağrıları için inşallah şifa olur
İkisi 975 dedi 875 lira verdim her zaman gittiğim eczacı abi indirim yapıyor her seferinde sağolsun
Toplam 1300 civarı harcama yaptım bugün

Şimdiden ellerine sağlık afiyet şifa olsun canım
Babacığına Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…