Güle güle oynasın kuzucuk en sevimli çağlarıHayırlı geceler kızlar
Bugün kıza oyuncak ahşap bir mutfak aldık 2000 TL verdik. Yavrum çok mutlu oldu.
Tabi ben ondan daha mutluyum
Eşim suratımı görünce mutfağı ona değil sana almışız sen daha çok sevindin diyor
Bu saat oldu 20 aylık bebe hala heyecandan uyumadı.
Bu kısma sinirlensemde elden gelen bir şey yok deyip kabullendim
Öyle yada böyle uyumamak için hep bir bahanesi var zaten
HoşgeldinizAldıklarınızı güle güle kullanın ayrıca kiracıyı çıkartabildiğiniz için tebrik ederim.Evinizde güle güle oturursunuz inşallah
Benimde önceliğim borçlarımı bitirmek 135 milyar civarı birşey.Ondan sonra altın alımına ağırlık vermek.2024 te bol bol altın biriktiririz umarım
Bakalım kardeşim inşallah cümlemizin güzel olan tüm hayırlı işleri güzel sonuclansinAmeller niyetlere göredir
Siz niyetini aldınız
Rabbimin izniyle hedefinize de ulaşırsınız inşAllah
Allah razı olsun ablacığım.Merhaba canım hoşgeldin
Benim için bulunduğun çok güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım benim
Rabbim hepimize dünyada ve ahirette her daim huzur afiyet versin her daim yar ve yardımcımız olsun
Dilerim ki hedeflerine fazlasıyla ulaşırsın
Herşeyin en güzeli seninle olsun
Gel her zaman gel ,her zaman yaz tecrübelerini
Kuzucuk aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansın
Robot süpürgen de hayırlı olsun
Ev konusunun da en güzel şekilde açıklığa kavuşmasını dilerim
Çok çok sağolun.hepimize kolay borç ödemeler güzel birikimler olsun inşallahHoşgeldinizAldıklarınızı güle güle kullanın ayrıca kiracıyı çıkartabildiğiniz için tebrik ederim.Evinizde güle güle oturursunuz inşallah
Benimde önceliğim borçlarımı bitirmek 135 milyar civarı birşey.Ondan sonra altın alımına ağırlık vermek.2024 te bol bol altın biriktiririz umarım
Saati ne kadar oluyor hesapladın mı ablaMüdür beye watsaptan mesaj attım .
Ek derslerimiz yapılmış 4723 tl yatırılacakmış. Allah bereket versin kazançlarımıza
Ocak ayı 3 hafta olduğu için bu şekilde
Normal 4 hafta olsa demekki 6000 tl yi geçecek ,hayırlısı...
Nasip olursa ekdersler yatırılınca altın almak istiyorum
Allah razı olsun canımSaati ne kadar oluyor hesapladın mı abla
Bereketli olsun inşallah
Rabbim birimizi bin etsin helal hayırlı bereketli kazançlar versinAllah razı olsun canım
98 tl yi geçiyor
Aminnnnnnnn canım benimRabbim birimizi bin etsin helal hayırlı bereketli kazançlar versin
Kazandıklarımızı da huzurla keyifle sağlıkla harcamayı tasarruf etmeyi nasip etsin
Amin
Allah razı olsun senden ,sen yatırımların en güzelini yapmışsın canımMerhaba Kızlar
Kardeşim aradı dün biraz sıkışmış ona bir miktar, yeğenim üniversitede biraz ona, çok sevdiğim üniversite yıllarından arkadaşım durumu pek iyi değil ona ve kuzularına bir miktar havale yaptım.
Ocak ayını düşündüğümden daha fazla harcamalı kapatıyorum.
Ya hafta sonu ya da pazartesi bu ayın birikimini hazırlamam gerekiyor.
Sağıl cnmsempatik_kiz geçmiş olsun canım
Allah bir avazda kuzuna kavuşmak nasip etsin
O bebek evini hayatı boyunca hatırlayacak, ne güzel bir hediye almışsın
Allah kabul etsin.Merhaba Kızlar
Kardeşim aradı dün biraz sıkışmış ona bir miktar, yeğenim üniversitede biraz ona, çok sevdiğim üniversite yıllarından arkadaşım durumu pek iyi değil ona ve kuzularına bir miktar havale yaptım.
Ocak ayını düşündüğümden daha fazla harcamalı kapatıyorum.
Ya hafta sonu ya da pazartesi bu ayın birikimini hazırlamam gerekiyor.
Hadi inşallah en kısa sürede hayırlısıyla alırsın bileziğini canımHayırlı geceler kızlar
Bugün kartı yatırdık
Kenarada 1000 TL attım
Kenardaki gram altınlar ve 1 adet çeyreğim duruyor
Üzerine köşedeki nakit parayı eklersemde 1 adet bileziğin yarı parası çıkmış oluyor
Tekrar gaza geldim
Elimde nakit biriksede direk bir bilezik alsam diye düşünmeye başladım
Müdür beye watsaptan mesaj attım .
Ek derslerimiz yapılmış 4723 tl yatırılacakmış. Allah bereket versin kazançlarımıza
Ocak ayı 3 hafta olduğu için bu şekilde
Normal 4 hafta olsa demekki 6000 tl yi geçecek ,hayırlısı...
Nasip olursa ekdersler yatırılınca altın almak istiyorum
Bereketli olsun hanimlarHayırlı geceler kızlar
Bugün kartı yatırdık
Kenarada 1000 TL attım
Kenardaki gram altınlar ve 1 adet çeyreğim duruyor
Üzerine köşedeki nakit parayı eklersemde 1 adet bileziğin yarı parası çıkmış oluyor
Tekrar gaza geldim
Elimde nakit biriksede direk bir bilezik alsam diye düşünmeye başladım
Ay ne güzel dua ettin ablacım amin amin aminnnnGünaydın hanımlar
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun Allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı versin ,Allah'ım kapalılıklarımızı açsın, bağlılıklarımızı çözsün, mazlumların haklarını zalimlerden sorsun .Amin
AminnnnGünaydın hanımlar
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun Allah hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı versin ,Allah'ım kapalılıklarımızı açsın, bağlılıklarımızı çözsün, mazlumların haklarını zalimlerden sorsun .Amin