Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yarın yeğenlerime pizza yapacağım
Sucuk evde vardı
Kaşar mısır zeytin vs 400 tl tuttu
Kendime çikolata ve tekli cafe crown aldım 6 tane de

Eczaneye danışıp babama yeni bir kolajen aldım bşr de ilaç verdi eklem ağrıları için inşallah şifa olur 🤲🏻
İkisi 975 dedi 875 lira verdim her zaman gittiğim eczacı abi indirim yapıyor her seferinde sağolsun
Toplam 1300 civarı harcama yaptım bugün
Maşallah maşallah 🧿 pizzami 🤩ellerine sağlık şimdiden yeğenler bayram edecek demekki.Hamarat hatunlar 🧿🧿Benimde hamur işi yapasim var ama yapincada yerim diye korkuyorum.Oğlan eve gelince yapıyorum daha çok .Babaciginada çok geçmiş olsun şifalar dilerim

Maşallah maşallah 🧿 pizzami 🤩ellerine sağlık şimdiden yeğenler bayram edecek demekki.Hamarat hatunlar 🧿🧿Benimde hamur işi yapasim var ama yapincada yerim diye korkuyorum.Oğlan eve gelince yapıyorum daha çok .Babaciginada çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Evet ailece severiz pizzayı kilo olarak geri dönecek eminim ama Napim 🤣 buyrun beraber olsun 💕
Ay teşekkür ederim inşallah tüm iyi insanlara şifa versin Rabbim 🤗💕🤲🏻

🤣🤣🤣

Ilahi o dert bende de var
Ay o dert bende de var
Yazın kullandığım ilaçlardan sonra kilo almaya başladım 7 kilo vermem lazım iştahım çok acik
Merhabalar iyi haftasonlari 😊 Az önce pazardan geldim.Esimle gittik geldik.2 kilo hamsi biraz yeşillik marul maydanoz,domates,turp ıspanak,pırasa,yarım kilo yaprak 460 TL tuttu.Dediginiz gibi çantamı almadim.😁Eşim odedi.Bir 200 lira örtü aldığım adama verdim Bu hafta 120 TL akbile 330 şekersiz fıstık ezmelerim bitmişti ona verdim birde bugün 200 TL birde ekmek almıştım 76 TL o kadar harcadim
Ohhh afiyetle yiyin
Bende pazara gittim ama dondum dondum
1 kilo hamsi ıspanak marul maydanoz roka mandalina domates salatalık turp mantar patates soğan sarımsak lahanaya 500tl verdim
Bugün evden dışarı çıkmadım evdeki işlere baktım

Akşam menüsü olarak

Tepside kıymalı pide
Mercimek köftesi
Sarma
Süzme yoğurt
Komposto ve portakallı gazoz
Fıstıklı sütlü irmik helvası
Eline sağlık ablacim

İyi akşamlar hatunlar
Ay bugün canim çıktı vallahi
Kahvaltıdan sonra pazara gittim geldim balığı temizleyip dondurucuya kaldırdım
Nevresimleri degistirip temizlik yaptım bir baktım 5 olmuş saat
Sonra hemen yemegi koydum kuru bamya yemegi pilav ve salata yaptım. Cocuklar bamya yemiyor onlara yogurtlu makarna yaptım. Kardeşimde tatlı almış yediler kaldırdım derken saat 7de çıktım mutfaktan
Yarında kahvaltıdan sonra yavaş yavaş dolap içlerine girerim artik

Ay o dert bende de var
Yazın kullandığım ilaçlardan sonra kilo almaya başladım 7 kilo vermem lazım iştahım çok acik

Ohhh afiyetle yiyin
Bende pazara gittim ama dondum dondum
1 kilo hamsi ıspanak marul maydanoz roka mandalina domates salatalık turp mantar patates soğan sarımsak lahanaya 500tl verdim

Eline sağlık ablacim
Teşekkür ederim canım 😘
Aldıkların bereketli olsun
Yesek yesek hiç kilo almasak 🤣🤣🤣
İyi akşamlar hatunlar
Ay bugün canim çıktı vallahi
Kahvaltıdan sonra pazara gittim geldim balığı temizleyip dondurucuya kaldırdım
Nevresimleri degistirip temizlik yaptım bir baktım 5 olmuş saat
Sonra hemen yemegi koydum kuru bamya yemegi pilav ve salata yaptım. Cocuklar bamya yemiyor onlara yogurtlu makarna yaptım. Kardeşimde tatlı almış yediler kaldırdım derken saat 7de çıktım mutfaktan
Yarında kahvaltıdan sonra yavaş yavaş dolap içlerine girerim artik
Biz kadınların hiç işi bitmiyor 🤨

Müdür beye watsaptan mesaj attım .
Ek derslerimiz yapılmış 4723 tl yatırılacakmış. Allah bereket versin kazançlarımıza
Ocak ayı 3 hafta olduğu için bu şekilde
Normal 4 hafta olsa demekki 6000 tl yi geçecek ,hayırlısı...

Nasip olursa ekdersler yatırılınca altın almak istiyorum
Allah bereket versin .eskiden ek dersfull olunca maasaetisebiliyordu şimdi baya makas var.yinede bereketi bol ola

Gruba sormadan almayayım istedim yarın inşallah kuyumcuya gideceegim yeğenin sünneti için çeyrek almalıyım ama cuma.gunu TV de çeyrek 3227 yazıyor bizim. Kuyumcular 3480 TL diyor acaba doğru mu. Eskiden TV den daha düşük alıyorduk kuyumcudan şimdi böylemi oluyor
Merhaba canım televizyondaki fiyattan daha yüksek oluyor kuyumcuda

Yeğeninin sünneti de hayırlı olsun

Ekdersler yatırılınca nasip olursa ben de maaşı beklemeden 3 gr altın almak istiyorum.

Merhaba hanımlar iyi pazarlar.
Zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim biraz rahatsız. Üzerine ailecek influenza olduk. Hem bedenimizi, hem ruhumuzu aşırı yıprattı bu süreç. Ama toparlıyoruz şükürler olsun.
Sizden ilham alıp cuma günü 2 gram altın aldım. Biz normalde altın birikimi yapmazdık hiç. Sepetimizde bir bu eksikti :) Biraz da böyle deneyelim bakalım.

Merhaba hanımlar iyi pazarlar.
Zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim biraz rahatsız. Üzerine ailecek influenza olduk. Hem bedenimizi, hem ruhumuzu aşırı yıprattı bu süreç. Ama toparlıyoruz şükürler olsun.
Sizden ilham alıp cuma günü 2 gram altın aldım. Biz normalde altın birikimi yapmazdık hiç. Sepetimizde bir bu eksikti :) Biraz da böyle deneyelim bakalım.
Merhaba canım Allah acil şifalar versin, yar ve yardımcınız olsun .
Birikimin de bereketli olsun 😊

Merhaba canım Allah acil şifalar versin, yar ve yardımcınız olsun .
Birikimin de bereketli olsun 😊
Çok teşekkür ederim :)
Gelecek ay maaşla alayım diyorum. Böyle harçlığımdan ayırdım. İnsan daha çok almak istiyor. Rabbim bereket versin kazançlarımıza da daha çok biriktirelim. İki küçük çocuğumuz var ne yapıyorsak onlar için.

X