- 28 Aralık 2023
- 6.180
- 18.833
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balıımmmmm nerelerdesin anlat bakalım?Herkese selamlar hayırlı bereketli huzur ve sağlıklı cumalar dilerim
Aldıkların bereketli olsun ablacımBugün öğleden sonra okulda kalıp sınav evraklarını okuyup e okul sistemine geçtim
O nedenle de sabah kahvaltısıyla duruyordum şimdi çay demledim sucuklu yumurta ve diğer kahvaltılıklarla birlikte akşam yemeğimi yedim
Eve gelirken 382.70 tl ye ekmek ,2 kutu peynir ve diş macunu aldım
Eski öğrencilerden birinin ailesi zeytin yağı işiyle uğraşıyorlarmış bugün ona telefon açtım 1 lt sipariş ettim denemek için nasipse akşam getirecek bakalım
Okuldaki öğretmen arkadaş söyledi onlardan alıyormuş yağı ve güzel dedi
Ben de alıp deneyeyim litresi ne kadar dedim tanıdıklara 400 tl ye veriyorlarmış başkalarına 500 tl
Allah razı olsun canım benimAldıkların bereketli olsun ablacım
Bizim burda litresi 250 300tl arası zeytinyaginin
Fabrikadan kendimiz dolduruyoruz bidonlara
Ablacımmm gözlerimde çok ağrı oldu biraz telefona ara vermem lazım kk da azalttım mecburBalıımmmmm nerelerdesin anlat bakalım?
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineAblacımmm gözlerimde çok ağrı oldu biraz telefona ara vermem lazım kk da azalttım mecbur
Allah razı olsun ablacımÇok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
Geçmiş olsun canımAblacımmm gözlerimde çok ağrı oldu biraz telefona ara vermem lazım kk da azalttım mecbur
Iyiyim çok şükür kuzucuğumAllah razı olsun ablacım
Sen napıyorsun tatilin başladı mis gibi
Daha yeni aldım kilosu 400 TL di.Manisadan birileri birilerine gönderiyordu onlarda bize verdi.O yüzden fiyat böyle sanırım.Sizin olay süper hem daha ucuzmuş.Bittikçe al al doldur ne güzel.Aldıkların bereketli olsun ablacım
Bizim burda litresi 250 300tl arası zeytinyaginin
Fabrikadan kendimiz dolduruyoruz bidonlara
Allah rahmet eylesinIyiyim çok şükür kuzucuğum
Bugün annemin arkadaşının kocası vefat etmiş cenaze töreni vardı oraya gidecektim ama içimde anlam veremediğim bir bunaltı hazırlanıp gidecektim bu sefer de kombi servis elemanı aradı evde misiniz diye petek bakımı yapmaya geleceklermiş gelin dedim ,benim üzerimdeki bunaltı gidiverdi
geçmiş olsunAblacımmm gözlerimde çok ağrı oldu biraz telefona ara vermem lazım kk da azalttım mecbur
Kesinlikle öyle oluyor canımYol parası hariç bu hafta para harcamayayım diye markete girmiyordum.Markete girincede suyunu çıkarıyorum.Örnek birtek sirke lazım başka şeylerde alıp çıkıyorum.Yada indirim görüyorum gelmişken o indirimli üründende alayım diyorum .Perşembe Tarım krediye girdim sirke aldım beyaz peynir vs aldım 400 tl ödedim.Dünde kasaba girdim 675 tl ödedim.Ordan çıktım Gümüş markete girdim.Eski kaşar ve dil peyniri indirimdeydi onlardanda aldım 480 tl de o tuttu.Kemerleri sıkı tutayım diyorum olmuyor.Bu ara fazla gezmeyede gitmek istemiyorum gidince harcıyorum.Hayırlısı bakalım
Herkese iyi tatiller şimdiden
Allah rahmet eylesin ablacım, iyi en azından bakım işi de aradan çıktı havalar tam soğumadanIyiyim çok şükür kuzucuğum
Bugün annemin arkadaşının kocası vefat etmiş cenaze töreni vardı oraya gidecektim ama içimde anlam veremediğim bir bunaltı hazırlanıp gidecektim bu sefer de kombi servis elemanı aradı evde misiniz diye petek bakımı yapmaya geleceklermiş gelin dedim ,benim üzerimdeki bunaltı gidiverdi
Sağol ablacımgeçmiş olsun
Bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın inşallah ablacımBugün ekderslerimiz yatırılmış 3120 tl den 1 gr altın aldım
Bankamatik 5000 tl veremedi yoksa 2 gr almayı düşünüyordum nasip değilmiş hayırlısı olsun
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Oğlanlara da harçlık gönderdim
Allah razı olsun canım benimAllah rahmet eylesin ablacım, iyi en azından bakım işi de aradan çıktı havalar tam soğumadan
Sağol ablacım
Bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın inşallah ablacım