• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selam genşler hayırlı cumalar
Dün yoğunluktan giremedim
Öğleden sonra kvye perde hali bakmaya gittik
Ordan cocuklari aldik yemeğe götürdü kayinbabam
Eve gelince kvnin banyo dolabını sildim yerleştirdim
Mutfak dolaplarını düzenledik
Duş alıp yattım
Oglan feci usutmus hasta evde
Allahtan yazılılar bitmişti
Akşama da tavuk tantuni yapacağım eve giderken lavaş alacagim bugünde böyle biter
Hesabımda 2bintlcik kaldi🤣

Bugün öğleden sonra okulda kalıp sınav evraklarını okuyup e okul sistemine geçtim

O nedenle de sabah kahvaltısıyla duruyordum şimdi çay demledim sucuklu yumurta ve diğer kahvaltılıklarla birlikte akşam yemeğimi yedim

Eve gelirken 382.70 tl ye ekmek ,2 kutu peynir ve diş macunu aldım

Eski öğrencilerden birinin ailesi zeytin yağı işiyle uğraşıyorlarmış bugün ona telefon açtım 1 lt sipariş ettim denemek için nasipse akşam getirecek bakalım 😊
Okuldaki öğretmen arkadaş söyledi onlardan alıyormuş yağı ve güzel dedi
Ben de alıp deneyeyim litresi ne kadar dedim tanıdıklara 400 tl ye veriyorlarmış başkalarına 500 tl 😊
Aldıkların bereketli olsun ablacım
Bizim burda litresi 250 300tl arası zeytinyaginin
Fabrikadan kendimiz dolduruyoruz bidonlara

Allah razı olsun ablacım
Sen napıyorsun tatilin başladı mis gibi
Iyiyim çok şükür kuzucuğum
Bugün annemin arkadaşının kocası vefat etmiş cenaze töreni vardı oraya gidecektim ama içimde anlam veremediğim bir bunaltı hazırlanıp gidecektim bu sefer de kombi servis elemanı aradı evde misiniz diye petek bakımı yapmaya geleceklermiş gelin dedim ,benim üzerimdeki bunaltı gidiverdi 😊

Aldıkların bereketli olsun ablacım
Bizim burda litresi 250 300tl arası zeytinyaginin
Fabrikadan kendimiz dolduruyoruz bidonlara
Daha yeni aldım kilosu 400 TL di.Manisadan birileri birilerine gönderiyordu onlarda bize verdi.O yüzden fiyat böyle sanırım.Sizin olay süper hem daha ucuzmuş.Bittikçe al al doldur ne güzel.

Yol parası hariç bu hafta para harcamayayım diye markete girmiyordum.Markete girincede suyunu çıkarıyorum.Örnek birtek sirke lazım başka şeylerde alıp çıkıyorum.Yada indirim görüyorum gelmişken o indirimli üründende alayım diyorum .Perşembe Tarım krediye girdim sirke aldım beyaz peynir vs aldım 400 tl ödedim.Dünde kasaba girdim 675 tl ödedim.Ordan çıktım Gümüş markete girdim.Eski kaşar ve dil peyniri indirimdeydi onlardanda aldım 480 tl de o tuttu.Kemerleri sıkı tutayım diyorum olmuyor.Bu ara fazla gezmeyede gitmek istemiyorum gidince harcıyorum.Hayırlısı bakalım

Herkese iyi tatiller şimdiden😊

Bugün annemin arkadaşının kocası vefat etmiş cenaze töreni vardı oraya gidecektim ama içimde anlam veremediğim bir bunaltı hazırlanıp gidecektim bu sefer de kombi servis elemanı aradı evde misiniz diye petek bakımı yapmaya geleceklermiş gelin dedim ,benim üzerimdeki bunaltı gidiverdi 😊
Allah rahmet eylesin

Yol parası hariç bu hafta para harcamayayım diye markete girmiyordum.Markete girincede suyunu çıkarıyorum.Örnek birtek sirke lazım başka şeylerde alıp çıkıyorum.Yada indirim görüyorum gelmişken o indirimli üründende alayım diyorum .Perşembe Tarım krediye girdim sirke aldım beyaz peynir vs aldım 400 tl ödedim.Dünde kasaba girdim 675 tl ödedim.Ordan çıktım Gümüş markete girdim.Eski kaşar ve dil peyniri indirimdeydi onlardanda aldım 480 tl de o tuttu.Kemerleri sıkı tutayım diyorum olmuyor.Bu ara fazla gezmeyede gitmek istemiyorum gidince harcıyorum.Hayırlısı bakalım

Herkese iyi tatiller şimdiden😊
Kesinlikle öyle oluyor canım
Aynı şeyi ben de yapıyorum hatta eskiden daha bir stokçuydum şimdi daha iyiyim kendimi frenleme konusunda
Örneğin deterjan türü malzemeler bitene kadar tekrardan indirime giriyor yani her indirimde çok çok almıyorum artık

Stok yapacaksam sarıkız stoklayayım diyorum Şimdi o kafadayım

Bugün ekderslerimiz yatırılmış 3120 tl den 1 gr altın aldım
Bankamatik 5000 tl veremedi yoksa 2 gr almayı düşünüyordum nasip değilmiş hayırlısı olsun

Allah kazançlarımıza bol bereket versin🤲

Oğlanlara da harçlık gönderdim 😊

Allah rahmet eylesin ablacım, iyi en azından bakım işi de aradan çıktı havalar tam soğumadan🥰
Sağol ablacım 🥰
Bugün ekderslerimiz yatırılmış 3120 tl den 1 gr altın aldım
Bankamatik 5000 tl veremedi yoksa 2 gr almayı düşünüyordum nasip değilmiş hayırlısı olsun

Allah kazançlarımıza bol bereket versin🤲

Oğlanlara da harçlık gönderdim 😊
Bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın inşallah ablacım 💙

Back