Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Anneme bugün de ilaç yazdırmaya hastaneye götürdüm.

Dün büyük oğlan babasından 500 tl almış anneme kasaptan külbastı aldıracağım diye 🤣🤣 bankadan hesabıma eft yaptı
Annem bugün 200 tl daha verdi kadın beni dinlemiyor hayır dediysem de
Annemi evine bıraktım
1 kilo külbastı 2 kilo kıyma aldım hepsi 1200 tl tuttu
Allah bereket versin.

Bugünkü menü

Soslu kuzu külbastı
Patates püresi
Yaprak sarma
Salata (Turp ve havuç ile )
Yoğurt
Turşu
Erik kompostosu
Gelin pastası

Anneme bugün de ilaç yazdırmaya hastaneye götürdüm.

Dün büyük oğlan babasından 500 tl almış anneme kasaptan külbastı aldıracağım diye 🤣🤣 bankadan hesabıma eft yaptı
Annem bugün 200 tl daha verdi kadın beni dinlemiyor hayır dediysem de
Annemi evine bıraktım
1 kilo külbastı 2 kilo kıyma aldım hepsi 1200 tl tuttu
Allah bereket versin.

Bugünkü menü

Soslu kuzu külbastı
Patates püresi
Yaprak sarma
Salata (Turp ve havuç ile )
Yoğurt
Turşu
Erik kompostosu
Gelin pastası
Ohh bereketli olsun hem de afiyet olsun 🥰

Ah anneler. Benimde annem eline 2 kurus gecsin kızıma sürekli harclik verir elimize tutusturur verme desemde dinlemez

Bende akşam tavuk tantuni ve revani yaptım hava çok fena yarın pazara gidebilirim umarım evde yine sebze meyve kalmadi

Ohh bereketli olsun hem de afiyet olsun 🥰

Ah anneler. Benimde annem eline 2 kurus gecsin kızıma sürekli harclik verir elimize tutusturur verme desemde dinlemez

Bende akşam tavuk tantuni ve revani yaptım hava çok fena yarın pazara gidebilirim umarım evde yine sebze meyve kalmadi
Allah razı olsun canım benim
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin

Merhabalar iyi haftasonlari 😊 Az önce pazardan geldim.Esimle gittik geldik.2 kilo hamsi biraz yeşillik marul maydanoz,domates,turp ıspanak,pırasa,yarım kilo yaprak 460 TL tuttu.Dediginiz gibi çantamı almadim.😁Eşim odedi.Bir 200 lira örtü aldığım adama verdim Bu hafta 120 TL akbile 330 şekersiz fıstık ezmelerim bitmişti ona verdim birde bugün 200 TL birde ekmek almıştım 76 TL o kadar harcadim

Merhabalar iyi haftasonlari 😊 Az önce pazardan geldim.Esimle gittik geldik.2 kilo hamsi biraz yeşillik marul maydanoz,domates,turp ıspanak,pırasa,yarım kilo yaprak 460 TL tuttu.Dediginiz gibi çantamı almadim.😁Eşim odedi.Bir 200 lira örtü aldığım adama verdim Bu hafta 120 TL akbile 330 şekersiz fıstık ezmelerim bitmişti ona verdim birde bugün 200 TL birde ekmek almıştım 76 TL o kadar harcadim
Çok güzel iyi yapmışsın, enişte beyin tepkisi ne yönde?🤭

Su faturamiz 330 gelmiş birde yönetimden mesaj gelmiş aidatlara yüzde elli zam yapacaklarmış geçen yaz yapmadik aslında yüzde yüz yapmamız gerekiyordu da biz yüzde elli yapacağız demişler.Asgari ücretlere zam gelince onlarda zam geliyor. 2200 civarı aidat öderiz gibi

Çok güzel iyi yapmışsın, enişte beyin tepkisi ne yönde?🤭
Sorun yok gayet ılımlı gidiyor Ama para ondan çıktığı için tabi herşeyi almıyor canı istiridye mantarı almak istedi 150 TL olduğunu görünce almadı kabak ve patlicanlada para kalmyinca almadı .Ben canım istese kartlada olsa alıyordum o almıyor parasına göre aliyor

X