- 28 Mart 2020
- 5.987
- 23.814
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh bereketli olsun hem de afiyet olsunAnneme bugün de ilaç yazdırmaya hastaneye götürdüm.
Dün büyük oğlan babasından 500 tl almış anneme kasaptan külbastı aldıracağım diye bankadan hesabıma eft yaptı
Annem bugün 200 tl daha verdi kadın beni dinlemiyor hayır dediysem de
Annemi evine bıraktım
1 kilo külbastı 2 kilo kıyma aldım hepsi 1200 tl tuttu
Allah bereket versin.
Bugünkü menü
Soslu kuzu külbastı
Patates püresi
Yaprak sarma
Salata (Turp ve havuç ile )
Yoğurt
Turşu
Erik kompostosu
Gelin pastası
Allah razı olsun canım benimOhh bereketli olsun hem de afiyet olsun
Ah anneler. Benimde annem eline 2 kurus gecsin kızıma sürekli harclik verir elimize tutusturur verme desemde dinlemez
Bende akşam tavuk tantuni ve revani yaptım hava çok fena yarın pazara gidebilirim umarım evde yine sebze meyve kalmadi
Ve aleyküm selamSelamlar hanımlar
Ailemin evinde dünyadaki işgal ettiğim alan giderek büyüyor Allah’ım durduramıyorım kendimi
Kilo alıyorum ablacım ve buna dur diyemiyorumVe aleyküm selam
Ne oldu tatlım niye öyle dedin
Kilo alıyorum ablacım ve buna dur diyemiyorum
Çok güzel iyi yapmışsın, enişte beyin tepkisi ne yönde?Merhabalar iyi haftasonlari Az önce pazardan geldim.Esimle gittik geldik.2 kilo hamsi biraz yeşillik marul maydanoz,domates,turp ıspanak,pırasa,yarım kilo yaprak 460 TL tuttu.Dediginiz gibi çantamı almadim.Eşim odedi.Bir 200 lira örtü aldığım adama verdim Bu hafta 120 TL akbile 330 şekersiz fıstık ezmelerim bitmişti ona verdim birde bugün 200 TL birde ekmek almıştım 76 TL o kadar harcadim
Allah başka dert vermesin
Ilahi o dert bende de var
Sorun yok gayet ılımlı gidiyor Ama para ondan çıktığı için tabi herşeyi almıyor canı istiridye mantarı almak istedi 150 TL olduğunu görünce almadı kabak ve patlicanlada para kalmyinca almadı .Ben canım istese kartlada olsa alıyordum o almıyor parasına göre aliyorÇok güzel iyi yapmışsın, enişte beyin tepkisi ne yönde?