- 28 Mart 2020
- 5.987
- 23.817
Haftaya bende annemin evine temizliğe gidicem gelen giden olur umreden sonra.Annemi evine bıraktım, alışverişimi yaptım eve geldim şimdi hemen akşam hazırlıklarının bir kısmını yapmaya başlayayım
Öğlene kadar vaktimi değerlendireyim öğleden sonra annemi güne bıraktıktan sonra kaldığım yerden devam ederim
Vakit değerli
Gözün aydın canım güle güle kullanGunaydinlaaaaar
Farklar yatmis
Sagolasin ablacimGözün aydın canım güle güle kullan
Ahhh analarHaftaya bende annemin evine temizliğe gidicem gelen giden olur umreden sonra.
Gelinleride cagiricam yemekte yapmamız lazım. Sürekli hazıra geliyorlar biraz ise yarasinlar
Yazık anacım uğraşmayalım diye sarmasını bile sarmış dondurucuya tencereyle koymus
Hayırlı bereketli olsunGunaydinlaaaaar
Farklar yatmis
AmiiiiinnnAhhh analarAllah kabul etsin umresini de sağlık huzur içinde geçsin günleri
Allah hayırlısıyla kavuştursun canım
Teşekkür ederimHayırlı bereketli olsun
Yaaa hamile misinnnnn Allah sağlıkla hayırla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin
Allah sağlık ve huzurla kavuştursun canım
Sağolun kızlar teşekkür ederimGeçmiş olsun canim
İnşallah canımOlur olur inşallah bütçe planlaması yap ve sadık kalmaya çalış
Umresi hayırlı olsun canımHaftaya bende annemin evine temizliğe gidicem gelen giden olur umreden sonra.
Gelinleride cagiricam yemekte yapmamız lazım. Sürekli hazıra geliyorlar biraz ise yarasinlar
Yazık anacım uğraşmayalım diye sarmasını bile sarmış dondurucuya tencereyle koymus
afiyet şifa olsunTane değil kilosu 220 tl idi oğlanlara aldım 2 adet
Aldıklarını güle güle giyO kadar para harcamışım bir de gittim lcden 1200 liralık alışveriş yaptım ama karta taksit yaptım sonra da gratise girdik oradan da 600 liralık yaptık... Bir gün şu borçlar biter mi çok merak ediyorum
Teşekkür ederimAldıklarını güle güle giy
Teşekkür ederimUmresi hayırlı olsun canım