Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün okuldan çıktım annemin parasını çektim, 2 cumhuriyet altını alıverdim ,ona cheesecake götürdüm
Sonra küçük oğlanın işi vardı onun işlerini halletmek için buluştuk öğle vakti olduğu için aç olup olmadığını sordum istiyorsa gidip bir yere yemek yiyebileceğimizi söyledim
Hayır dedi karnım aç değil aç olsa ben birşeyler sipariş eder ve babamın üzerine yazdırırım ,senin evde yemek hazırlaman daha ucuza mal olur
Olsun varsın ne olacak dedim
Anne zaten sen bizim için herşeyi fazlasıyla yapıyorsun demez mi 🥺🥺
🤗🤗Maşallah çok akıllı düşünceli evlatların var🧿

Merhabalar iyi haftasonlari😊🌸 Bugün bayağı uyudum iyi geldi kahvaltiyida 12 gibi yaptım.Dun gecedende eşime watsaptan sipariş listesi vermiştim.Eksik olanları almış getirmiş mutfağa yerlestirmis şimdi uyuyor .Uyumadan sipariş verdiğimde iyi olmuş hiç pazara gidilecek hava yokmuş bayağı bir yağmur yağıyor .Birazdanda ev işlerine başlarım çamaşır vs akşama balık yaparım

Merhabalar iyi haftasonlari😊🌸 Bugün bayağı uyudum iyi geldi kahvaltiyida 12 gibi yaptım.Dun gecedende eşime watsaptan sipariş listesi vermiştim.Eksik olanları almış getirmiş mutfağa yerlestirmis şimdi uyuyor .Uyumadan sipariş verdiğimde iyi olmuş hiç pazara gidilecek hava yokmuş bayağı bir yağmur yağıyor .Birazdanda ev işlerine başlarım çamaşır vs akşama balık yaparım
Listeyi tam almıs mı :)

Çoğunu almış tam değil. kıvırcık yok mesela oda çok acil değil ben onu sonra aldiririm bu hafta markete gitmeyeceğim kararlıyım .
Süpersin aynı kararlılıkla devam
Aslında pazara bi daha mı göndersen? Böylece unutmamayı da öğrenir 🙈

Ahh çok tatlısınız kizlar 🥰🤗🤗 😄Bencede bugünlük aldıkları yeter.Bir kıvırcık için beni bu yağmurda disarimi yolluyorsun bana kastinmi var diyebilir 😄Aksi gibi yağmur hiç durmuyor da gitse sudan çıkmış balığa döner . Alıştıra alıştıra ufaktan ufaktan gitmeli onu daha çook harcamali günler bekliyor bunlar iyi günleri dermişim😂

Ahh çok tatlısınız kizlar 🥰🤗🤗 😄Bencede bugünlük aldıkları yeter.Bir kıvırcık için beni bu yağmurda disarimi yolluyorsun bana kastinmi var diyebilir 😄Aksi gibi yağmur hiç durmuyor da gitse sudan çıkmış balığa döner . Alıştıra alıştıra ufaktan ufaktan gitmeli onu daha çook harcamali günler bekliyor bunlar iyi günleri dermişim😂
Aşırı doz yüklemesi yapmaya gerek yok 🤣🤣
Zira bünyesi bugün yaşadıklarını bi tolere etsin
Allah sağlıklı uzun ömürler versin birlikte daha neler neler aldırırsın 😜😁🤭

Aşırı doz yüklemesi yapmaya gerek yok 🤣🤣
Zira bünyesi bugün yaşadıklarını bi tolere etsin
Allah sağlıklı uzun ömürler versin birlikte daha neler neler aldırırsın 😜😁🤭
İlahi çok yaşa 😂😂Allahda seni güldürsün adamı aşırı dozdan bayiltmayalim .Amin canım cümlemize Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin🤗🙏🙏😍

İlahi çok yaşa 😂😂Allahda seni güldürsün adamı aşırı dozdan bayiltmayalim .Amin canım cümlemize Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin🤗🙏🙏😍
Amin Allah hepimizi güldürsün
Temkinli olmak lazım işi inatlaşma kulvarına çekmeden yumuşak geçişlerle işi halletmeli
Gene senin dediğin olmalı ama uhulet ve suhuletle ,sakince 😜🤭

Oğlanlar yemeğe geldiler ve gittiler dünün etkisinden kurtulamamışlar hala epey bi lafını ettiler 🤣🤣🤣

Bugün para harcamadım

Büyük oğlana 500 tl küçüğe 200 tl verdim

Büyük oğlana şubatta giderken 6500 tl havale edeceğim küçük oğlana da 400 tl veririm

Gün paralarını öder , kredi kartı borcunu sıfırlar, faturaları öder ve kendimle yaptığım gün için de 7 gr altın almaya çalışırım nasipse

Kendime biraz da harçlık ayırırım böylece şubat ayını da kaba taslak planladım
Allah muvaffak etsin, amin

Oğlanlar yemeğe geldiler ve gittiler dünün etkisinden kurtulamamışlar hala epey bi lafını ettiler 🤣🤣🤣

Bugün para harcamadım

Büyük oğlana 500 tl küçüğe 200 tl verdim

Büyük oğlana şubatta giderken 6500 tl havale edeceğim küçük oğlana da 400 tl veririm

Gün paralarını öder , kredi kartı borcunu sıfırlar, faturaları öder ve kendimle yaptığım gün için de 7 gr altın almaya çalışırım nasipse

Kendime biraz da harçlık ayırırım böylece şubat ayını da kaba taslak planladım
Allah muvaffak etsin, amin
Sizin yavrular kaç yaşında ne ile meşguller

X